tunca Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 güzel bir oyuna benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Hay e-TR'de şirket kuran aklıma ya :( 40 wellness altında 4 kişi var şu anda şirketimde, hepsine mesajı çektim yoksa kovcam dedim gerçi kovuorum başkası gelio yine 20 25 wellness, hammaddelerime acıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 2 skilli adam alırsan şirketine düşük wellnessli adamlar gelecektir. Levelleri savaşmaya yetmediği için. Toollar var bissürü onları dene. www.egobba.de/company bu tool işini görür. Milletin wellnesini görürsün kar zarar hesabı çıkarırsın. En yüksek maaşı verme piyasadaki. Bekle uygun zaman için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 adamın skill'i yetiyor ama savaşmayı yada hastaneye gitmeyi bilmiyor sanırım, mesela şirketimdeki 8 eleman marmara'da doğu anadolu'da sadece bir tane adam var. Peki o zmn soru bombardımanına başlıyım :) 1- Endonezya'da vs. hammadde daha ucuz Endonezya'dan hammadde almak istiyorum, org hesabımda IDR var fakat şirket hesabıma aktaramıorum. Endonezya'dan hammadde alabilmem için oradan da mı lisans almak gerekli? 2- Ben 2 ve 3 skilllere iş imkanı açtım, wellness sıkıntım var adam atmaktan yeni adam gelip wellness'ının düşük olmasından bıktım açıkcası. 3 ve 4 skill alsam bu şirket döner mi? 300 TRY 7 gold var sermaye olarak yani 1 hafta hiç satış yapmasam maaşlarda sıkıntı yaşamam. Hatta 4 5 skill mi alıyım adam akıllı wellness'ları olsun diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Yüksek skilli adam her zaman daha iyidir. Hem oyunu bilir nasıl çalışması gerektiğini bilir hemde daha fazla kazanç sağlar sana. Org hesabını endonezyaya taşıyacaksın biletle. Sonra ordan org hesabınla hammadde alıp şirkete aktaracaksın. Şirket menusune girdiğinde donate raw materials kısmını görürsün. Satın aldığın hammaddeleri o yolla aktaracaksın. Bu arada http://ereptools.pl/currencies/local bu siteye gir. Orda alacağın hammadeyi bul. Dünyada en ucuz neredeyse ordan al. Site güncel olmuyo her zaman. 1-2 saatlik gecikmeler oluyor. Org hesabını oraya taşımadan once o hammadde halen daha pazarda satıştamı bi kontrol et oyle git. Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Teşekkür ettim, iki yazdığında süper oldu gerçekten yarın 2 skillileri temizleyeceğim şirketten snrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 düşük maaşla adam alıp "bak 90 üstü wellnessla çalışırsan zam yaparım haa" demeyi de deneyebilirsin mesela benim işverenim öyle çalıştırıyor bizi, haftada 1-2 zam geliyor az ya da çok, harıl harıl çalışıyoruz euh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ahhh ahh denemedim mi sanıosun :) Tahminen bilmiolar adamlar her girene hoş geldin mesajı bile yazıorum, benim kadar ilgili patron bulamazlar :) Bakınız h.g mesajım Cezbo Cephanelik'e hoşgeldiniz, Cezbo Limited ailesinde yüksek maaş, kaliteli üretim ve düşük fiyat prensipleri belirlenmiştir. Bu nedenle çalışanlarımızdan bazı beklentilerimiz vardır. Öncelikle şirketimiz bünyesinde çalışanların 90+ wellness ile çalışması beklenmektedir. Aksi durumda çalışanın işine son verilecektir. Lütfen bu hususa dikkat ediniz. Hergün eksiksiz ve 90+ wellness ile çalışan çalışanlarımız maaş, silah gibi hediyeler ile ödüllendirilecektir. 2. olarak maaş yada herhangi başka bir konuda probleminiz olduğunda bizimle paylaşmanız ve işten ayrılmalardan önce eğer imkanınız var ise Cezbo Limited'i durumdan haberdar etmeniz beklenmektedir. Cezbo Limited ailesine hoşgeldiniz, Hayırlı olsun ! Ekleme : Bu arada bugün tüm çalışanlarıma nasıl wellness kasacaklarına dair bir makaleyi mesaj ile attım ve doğu anadolu'ya taşının fln dedim. Resmen eğitiorum çalışanlarımı oyunla ilgili :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Bu ne birader deflasyon var e-TR de :( fiyatlar taban yapti, nası kar etcez belli değil. nerde bu devlet nerde bu millet :( :D e-TR dışındakilere ucuza silah satılır 0.12 gold q1 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Olum patronum nefis bir kıyakla maaşımı günlük 7 Fransız Frangı yaptı, seviyorum lan patronumu aahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Bende brezilyada işimden çok memnunum.Piyasanın üstü bi fiyat alıyorum.Ayrıca sürekli hediyeler fln böyle patrona can kurban :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 benim patron maaşı 11.5 huf'dan 9'a düşürdü, hacı hayırdır diye mesaj attım cevap bekliyorum :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 11.5Huf ne lan.. beni 12lik patronum kovdu şimdi iş yok.. 3 skille 9 alıyorken şu an 4 skille 8.5'a çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 5 skill ile 12 hufa çalışıodum, 11.5 e indirdi yahu bu arada nerdeyse 800 huf ile 40g var. adam gibi bi şirket kurmayı planlıyorum, ortak falan çıkarmı buralarda? 60g 'a kadar finans sağlarım, karşı tarafta bi 50-60a yakın çıksa 120g 'da adam gibi bir şirket kurulmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 çok bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 16-17 gold fln var elimde (evet tüm birikimlerim) ortak olsam şirket kurabilirmiyiz canlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 sirket hikaye ya ben damage kasıyorum hayvan gibi.q5 evimi aldım caya bekliyorum herkesi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 az daha biriktir bence. sırf organizasyon kurmak 5 gold. sıfırdna şirket kurmak 20 gold.. daha hammadde alacaksın maaş vereceksin.. 25er 30ar goldla iki ortak döndüebilirsiniz doğru adımlarla. misal biz atamadık hala o adımları 2-3 haftadır eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ahahha abi hala kar edemediniz mi ya bırak allasen kasma o kadar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 yok açmadık ki yeni şirketi.. ben giremiyorum doğru düzgün nete..girince de seagle'ı göremiyorum duruyor öyle organizasyon =) sermaye kasıyoruz =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 şu topiği görmekten sıkıldım ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 açılmıyor site sabahtan beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 bendede açılmyor lan hardworkerım yalan olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 sabah açılıyordu work yaptıydım allahtan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2009 euh şimdi de aktif savaşları göstermiyor neleroluyor sana erepubliç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar