vivavale Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 erepublik de nufus üstünlügü yeniden macaristana gecti. usa eski gücüne kavusturuldu,populasyonda 2. ispanya büyük bir para kaybından sonra kendini toparladı. fransa sasalı günlerini kaybetmis rusya ve endonezya tetikte türkiye de ise neler oluyor bilmiyorum ama makalelerden anlasılan hala iktidar kavgası yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 super soldier oldum achievement aldım, başka ne işe yarıyodu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 ulan bi oyunda da bi achivement alma, bişi olma, bişi kasma. bu ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 her achievement ta +5 gold kazanıyodun sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 wildpervert said: ulan bi oyunda da bi achivement alma, bişi olma, bişi kasma. bu ne lan. işte lanet bi nolifer geni var, kader kısmet napalım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 yok u ortak arayan? 35 altınım var bi iki güne 40 olacak 170 civarı da HUF'um var.. almadım ev şirket hayalleriyle yanıyorum.tek başıma girişmeye de tırsıyorum açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Valla bende de 25 altın var şirket hayaliyle bende yanıp tutuşuyorum ama tek başıma kurmayı düşünüorum şirket ortak mortak istemem ben :P bi tek ben zengin olcam heheh :) Bu arada seçimlere katılan fln var mı? Warsa bi pati oylarımızı ona atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Akdeniz bölgesinden Milletvekili adayımız Katzy oylarınızı bekler. Ahanda seçim yazısı Makale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 oy kullanamıyorum, sıkıntı var sanırım yada problem bende mi? Oy kullanan olduysa yazsın asdf Ps. yurtdısında yasıorum ama sadece doğu anadolu'da oy kullanabiliorum bu ne sacmalık ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Vatandaşlık o. Hangi ülkenin vatandaşıysan o ülkede oy verebilirsin sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 biliyorum onu e-Türkiye vatandaşıyım ve Endonezya'dayım şu anda, e-TR'de oy tkullanabiliyorum ama sadece Doğu Anadolu bölgesi için kullanabiliyorum diper bölgelere tıkladığımda vote işareti çıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 şirket işinden anlayan online birileri varsa danışmanlık isticem bi ses etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 cthulu bendede 670 huf ve 38gold var. ortak falan ararsan birşeyler deniyelim ki bende şu şirket işlerine girmek istiyorum artık. bayıldım artık hergün work train fight fight fight... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 bende de 40 gold var corporation mı kursak baydım ben de work train den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 lan zengin herkes e-türkiye dışında. e-tr de boşuna mı çalışıorum ben nedir böle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 beyler kimseden ses çıkmayınca biz seagle'la kurup başladık bilmiyorum isterseniz birlik olabiliriz vivalve msne bak hatta konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 anlamadığım şey şu piyasada ekmek 1 dolar, 4skille verilen maaş 12.5 dolar.grain 0.4 dolar. bir adam günde 10-14 arası ekmek üretiyor..nasıl kâr edicem ki ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 msn aktım ben o konulardan nerowarden ii anlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 CthuLhu said: anlamadığım şey şu piyasada ekmek 1 dolar, 4skille verilen maaş 12.5 dolar.grain 0.4 dolar. bir adam günde 10-14 arası ekmek üretiyor..nasıl kâr edicem ki ben? Nerowarden yazmıştı, sanırım kurduğun şirket q1 ve q1 şirketle kar edemezsiniz zararını bile zor karşılıyor diye. Q2'ye yükseltmeye bakın şirketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Bugün canım sıkıldı Cezbo Cephaneliği kurdum e-Türkiye'de :) Param yetmedi q2 yapamadım ama olsn. Yakın zamanda yapcaz işallah. Hepimize hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 guzel bi pati birligi varsa karin tokluguna isci olurum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Anelor said: guzel bi pati birligi varsa karin tokluguna isci olurum ben yok sanırım öyle bir birlik, ancak 2 ve 3 manu skill'e sahip işçilere piyasadaki en yüksek maaşı ben veriyorum şu anda. Eğer yeni başlayanlar varsa buyursun geldin kapımız açık :) Bu arada bir sorum var, şirket Cezbo Limited org'umda ancak ben şirket ile ilgili her işlem yapmak istediğimde bu org hesabına geçmek zorunda mıyım? Kendi hesabımdan yönetemiyor muyum şirketimi? CEO fln yapamıyor muyum karakterimi şirketi yönetsin die? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 yok yapamıyorsun. sen nerdesin yunusemre? türkiyede mi? bi msn varsa konuşalım mı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Yok ben endonezya'dayım şu anda ama şirket e-TR doğu anadoluda, MSN kullanmıyorum ya ara ara kısa süreli girebiliorum stn şu sıralar. Şimdi hayatımın en büyük kazığını demin yedim, q2 hammadde aldım 2.95'den ama q4 hammadde 3.99 du ve ne işe yaradıklarını anlamamıştım çok üzüldüm inanılmaz zarar ettim. Olayı yavaşça çözmeye başladım wellness olayı tam aklıma yatmadı. Adamın biri var 3.75 skill 8 productivity yapmış, diğeri 3.35 skill 10.45 yapmış. Bu durumda bu 3.75'lik düşük wellness ile mi çalışıyor? Sanırım öyle yarın postayı koycam bir kaç kişiye galiba :) Bu arada çalışanlarıma newbie guide yollamayı ihmal etmiyorum :) http://www.erepublik.com/en/article/avrupa-n-n-hasta-adam--843791/1/20 Eski ama güzel makale :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar