Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 aynen öyle yaptım evet. bir gün daha düşük wellnesla çeksin beni şirket zaten sürekl izam geliyor şirketin maaş plitikası skill odaklı, açıklamışlar zaten kendileri de falan yarın 50 olana kadar savaşıp bırakcam öbür gün 90 küsür olunca savaşmicam hiç dursun öyle diye, bir gün daha az wellnessla çeksin beni patron =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 birine nasıl ekmek gönderebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 donate item ekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Halk anketine katılın : http://www.erepublik.com/en/article/halk-anket--913896/1/20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 q2 weapon 0.27 Gold almayanı dövüyorlar. Valla elimde çok az kaldı sırf patiye ayırdım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Amerika köşeye sıkışan kedi gibi saldırıya geçti.Sanki kurtarcak gibi peace toparlanıp bi darbe indiremezse durum zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 bu silahları ne kadar süreyle kullanabiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 1 seferlik aga,yalnız sen yine mi savasıyosun :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Şimdi oyuna girdim ve norton 360 erepublik'in sitesinde 12 tane tehlike bulduğu için bu site güvenli değil dedi. Ala ala Neyse kendime engel olamadım açtım yine oyunu :D Amerika'nın yakın zamanda havası sönecek, savaşta çok para yaktılar ve ellerinde avuçlarında bir şey kalmadı. En son seferberlik ilan edip birşekilde para topluyorlardı ancak tekrardan yükselecek kadar toplayabileceklerini sanmıyorum. Belki PEACE'ı barışa zorlamak için çabalayabilirler ancak boş bir çaba gibi duruyor. http://www.erepublik.com/en/article/two-bugs-two-different-treatments--914008/1/20 Bu arada makaleyi oylamadıysanız, oylayın lüttfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 toprak kaybetmeyle hayatta bitmez bu iş. uknin ordusu düzenli olmasına rağmen 3 ayrı yerde başlayan rw ile kanadaya 3 region verdi. şu an 7 region kanada var. peace gc yüzyıl savaşmaması lazım oturtması için yeni regionları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 arkadaslar dunyadan haberiniz yok :D amerika endonezya ile baris antlasmasi imzaladi, bolgelerde savas yok sadece geri veriliyor belirli sartlar karsiliginda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ooo yee level 7 oldum lakin welness 41 umarım yarın savaş devam eder ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 olm şirketim var, adam bana hala you should work today diyo, ne biçim bi bug bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Abi, hayvan gibi fiyat kırılıyor memlekette. Bedavaya veriyorum neredeyse q1 grain, şirketi biraz toparlamak için bi şekilde gelir elde etmem lazım az ya da çok, da abicim elalem ne biçim fiyat kırıyor anlamadım. Nasıl kazanç bekliyorlar, nasıl belini doğrultabilir insan bu şekilde anlayabilmiş değilim. 0.99 try teklif vermek zorunda kaldım yani o derece, hiç olmazsa tasviye ederim şirketi, piyasa düzelene kadar üretim yaptırmam ya. Bedavaya para mı vericem. Ne sikko bi ekonomimiz var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Batıyolar çünkü işçi maaşları artıp piyasa talebi azaldı. Millet fiyat kırıyo. Bunun yanında şirket işletmeyi bilmeyende fiyat kırıp pazarı baltalıyo. Yanında senide batırıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 1,2 den verdim fiyat 62 tane vardı elimde üretilmiş bitmiş az önce düşük fiyat verenler genelde 10 tane falan ürün sunuyor, onlar bitince yüksek fiyatlılara geliyor o yüzden biraz yüksek vericem fiyatı ne yapayım. 3-5 aptal adam için batamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Bu arada PEACE GC'ye resmen üye olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 yahu şu evler işe yarıyor mu çok? wellnessi dengede tutabilmek için savaşıp hastaneye gidiyorumda şuan q5 almaya param yetiyor. alsam mı diye düşünüyorum yoksa gereksiz midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Ben q3 food ile dengede tutuyorum nasıl oluyorsa =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ohoo ben q1 alıyorum ona bakılırsa =) ilerisi için lazım olur mu diye merak ettim, hazır şimdiden alırım diye. günde 5 kere savaşıyorum, üstüne q1 ekmek ile hem work hem train yapıyorum dengede kalıyor ve hep wellnessim 90+dır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ben de 90+ladım öyle tutcam inşallah bundan sonra =) q3 ekmek kaç wellness veriyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Evler q5 q4 işte çalıştığımızda destekleyecek bizi bence. Şuanda ona vereceğim o kadar gold ile food alarak çok çok idare edebilirim =) Ev alanlara bir sorum var. Evi aldığımız ülkedemi kalıyor nereye uçsak bizle geliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 hep seninle geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paytak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 beyler ben girdim de hiç birşey bilmiyorum lamer lamer dolaşıyorum, yardım edebilir misiniz ): ): ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 önce kim olduğunu söyle sonra nerde takıldığını sor anlatılır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar