Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Web based Politika oyunu : E Republik

firatram

Öne çıkan mesajlar

valla ii bulmuşsun işi
en dün yanlışlıkla istifa ettim daha ii bir iş bulmuştum :S bug olmuş :( o iş aslında yokmuş :(

92,7 idi dün wellness'ım, bugün 97,46 oldu bence çok karlı bir iş, bir de wellness ne kadar düşükse o kadar yüksek getirisi oluyor
hesaplarıma göre günde 1 fight fazla yapacağım bu da günlük fazladan 2exp eder (:
Sosyal ağlarda paylaş

Şu anda iş konusunda Rusyayı tavsiye ederim sizlere. 3 Skiliniz varsa günlük yarım golddan fazla veriyolar. Ve dünyanın en iyi ekonomisi şu anda Rusyada. 1g = 28 Ruble

İkincisi şirketleri aratamıyosun. Sadece org hesaplarını aratabiliyosun. Benim şirketlerimi aramak istiyosan

Nox Corporation
Nox Limited Sirketi
Nox Moving

Bu üç org hesabını aratabilirsin onların içinden de şirketlere bakabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

İşte sorun ordaki daha hızlı lvl 6 olmak için savaşmak lazım. Bu kadar düşmezdi wellness'ım ama çalıştığım şirket q4 olmuş (ben girerken q1 di en azından dikkat ettiğimi çok iyi hatırlıyorum) 2 defa farketmeden work deyince böyle oldu :(

Evet ya birileri ödünç gift gönderecek yada 2-3 gün daha fazla bekleyeceğim :)
Sosyal ağlarda paylaş

bugün sabaha karşı merak edip wiki sayfasını karıştırdım erepublik'in, fena değilmiş ülkeler hakkındaki bilgiler, yaşanılan olaylar vs. yalnız ülkelerin haritaları biraz yüzeyseldi, kimisinde hiç harita bile yoktu. sürekli güncellenen bi site bişey var mıdır erepublik'teki ülkelerin sınırlarını harita üzerinde gösteren?
Sosyal ağlarda paylaş

seçimlerde oy kullanınca exp kazanıyor muyuz?
macar vatandaşıyım, rusya'ya taşındım, üşendim vatandaşlık için başvurmaya ancak yeni gördüm ülkenin vatandaşı olmadan herhangi bir partiye üye olamıyormuşuz :S
exp getirmiyorsa kasmicam da exp getiriyorsa uğraşcam vatandaşlık için
Sosyal ağlarda paylaş

dostum gazete cıkarmak icin 2 golda ihtiyacın var.mesela benim gazete var patiler diye

link

http://www.erepublik.com/en/article/merhabalar-2-893234/1/20

eger linke girip vote ve subscribe yaparsan bişiler de karalarsan sukela olur.hem oyun icindeki patiler oraya yazıyo oradan arkadaslara ekleyebilirsin.
gelelim exp işine abi tam olarak ne kadar exp kazandırıo bilmiyorum ama en azından bi eksın gelio oyuna ben sıkıldım ondan dolayı gazete cıkardım.yani en aznıdan ugrasacak bisi oluyo.

bi de cıkardıın gazete haberleri ile 1000 subscribe ulasırsan media mogul oluyosun o da gold ve exp getiriyodur herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya o paranın altın karşılığı değeri ülkenin ekonomisine bağlı sanırım.

Yani Rusyada 10 rubleye, Türkiyede 10 liraya çalışıyosun diyelim. Atıyorum Rusyanın ekonomisi Türkiyeninkinden 10 kat daha iyiyse Rusyada bir altın 20 ruble, Türkiyede 200 liradır, Rusyada bir günlük çalışmayla yarım altın alıyo olursun, Türkiyede 0.05
(rakamları attım, altın fiyatları ne kadar oldu türkiyede, ben gitmeden önce 175-176 civarlarındaydı eheh^^)

(Bi de gerçekten altının para birimi karşılığı neye göre belirleniyo, neler fiyat düşürüyo neler arttırıyo?)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...