Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Evet Ronaldinho bıraktı kendini yoksa oynasa hala zaten Messi de C.ronaldo da eline su dökemez bence Ronaldinho'nun. Göbek falan yaptı, milli takım kampına hatun attı, hatta antrenmanlardan falan habire kaytarması Barca'dan ipinin çekilmesine sebep oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Ronaldinho'nun Milan'daki bu yıl yaptığı istatistik de baya başarılı aslında ilginç yani. Tuhaf kısmı Milan napıcak onu merak ediyorum.Gourcuff'u kaptırdılar Kaka'yı da sattılar orta saha ilginç bi durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Gerek yok ki hiçbirine. Kaka'nın gidişi eksiklik evet, ama zaten orta sahada defansif olarak ya da göbepte Pirlo, Gattuso, Ambrosini, ofansif olarak Seedorf, Beckham, Ronaldinho (adam gibi oynatmayı başarırlarsa) var. İlk 11'leri çökmez yani, ama yedek ve rotasyon amaçlı adam almaları şart. Üstelik kadronun yaş ortalaması çok yüksek sonradan patlamamak için daha genç adapte olacak oyuncular bulmaları lazım. Kaka gitti diye orta sahası çökmez de, kaleleri sorun, forvetleri hala çok verimsiz, defansta da açık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 beckham da yok milan'da. kiralık geldi la galaxy'e dönecek. amerikalıların satmaya da hiç niyeti yoktu en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Seedorf da gidicek diye biliyorum ben. Eh Ronaldinho da istikrarsız dediğim gibi iyi bi istatistiği var ama oldukça az maçta forma giymiş. Ama tabi şuan sadece Kaka'dan gelen ciddi bi rakam geçti ellerine. Pato'nun da Chelsea ile adı anılıyor. Bence Milan artık bu yıl revizyona gitmeli yaşlıları elinden çıkarıp Agüero gibi genç ama risksiz oyunculara yönelmeli. En önemlisi defansı da gençleştirsinler artık biraz. Pato da giderse iyice artıcak yaş ortalaması huzurevi gibi takım olmaktan çıksınlar artık. DipNot: Beckham'ı hiç futbolcu olarak düşünemiyorum ben ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Beckham'ı almadılar mı galaxy'den öyle biliyorum ben? kiralık geldi de sonra temelli aldılar falan diye yani Defans çok problem değil 1, maksimum 2 adamla adam olur orası. Seedorf'u satmicaz demişlerdi. Forvet lazım işte. Agüero iyi bir seçim ama onu da satmaya niyeti yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 "Messi ile kıyaslanması için de fikirlerini açıklayan Cristiano Ronaldo, kendisini başkalarıyla aynı kefeye koymadığını ve Messi'nin kıskanılacak bir tarafının olmadığını belirtti. Son olarak ise "Ben Cristiano Ronaldo'yum ve herşeyin en iyisini ben yapabilirim" dedi." ne şımarık adam ya messinin yarısı olamaz. barca- real maçları bu sene efsane olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 lebron james de neler diyor neler yapıyor ama kimse onun 2 katı değil. yani bunları dedi diye messi den kötü olcak diye bişey yok. belkide messi ye rakip olmak için real madride de gitti. yani gitme sebeplerinden biri bu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Rewendor said: Beckham'ı almadılar mı galaxy'den öyle biliyorum ben? kiralık geldi de sonra temelli aldılar falan diye yani Defans çok problem değil 1, maksimum 2 adamla adam olur orası. Seedorf'u satmicaz demişlerdi. Forvet lazım işte. Agüero iyi bir seçim ama onu da satmaya niyeti yok kiyok beckham gitti hatta manu'ya lafları geçiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Beckham'i alamadı Milan,bayağı büyük miktarda bonservis istemişler vs. ama seneye de kiralık verebilirmiş sanırım. Pato gitmeyecekmiş kesinlikle,kendi de istemiyormuş vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 milana giden adam kolay kolay ayrılamaz takımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 paraya gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 yılda 13M euro verceklermiş herife yuh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 üstelik net aldığı para değil mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 hayır yarısı vergiye gidiyor o paranın 6.5 lira alacak yılda 6 yıllık da sözleşme yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Yarısı gitmiyor. Eğer ispanyol vatandaşı olursa vergiye gidecek. Şimdilik az vergi ödüyor. Hatta o yüzden ispanyol vatandaşı olan yabancı oyuncular kaçıyo ispanyadan :D Hatta ve hatta Ronaldo falan filan gibi pek çok ispanyol takımında oynamış ünlü oyuncunun AB kontenjanına girmek için ispanyol değil italyan vatandaşlığı almasının 2 sebebinden (diğeri de italyan vatandaşlığının çok kolay verilmesi) biri de eğer ispanyol vatandaşı olurlarsa çok vergi verecek olmaları. O kadar vergi vermeyecek de ispanyol olursa veriyor yarısını vergi olarak evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 İyi de zorla mı ispanyol vatandaşı yapıyorlar da kaçıyor adamlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 EU vatandaşı olması lazım diye, yoksa 3 tane non-EU hakkı var ispanyada takım başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 hömm. E iyi de, ronaldo zaten eu vatandaşı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 E o yüzden de o vergiyi almayacak daha az vergi ödüyo diyorum zaten? Örnek olarak verdiğim Ronaldo gerçek Ronaldo'ydu, brezilyalı olan. Şu şımarık çakma, kolpa ronaldo değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2009 iyi 10 alır senede o zaman. devlette iyi para kazanıyor he futbolcuların sırtından baksana hfjsdhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar