Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaka'dan Sonra Cristiano Ronaldo'da Real'de

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Gerek yok ki hiçbirine. Kaka'nın gidişi eksiklik evet, ama zaten orta sahada defansif olarak ya da göbepte Pirlo, Gattuso, Ambrosini, ofansif olarak Seedorf, Beckham, Ronaldinho (adam gibi oynatmayı başarırlarsa) var.

İlk 11'leri çökmez yani, ama yedek ve rotasyon amaçlı adam almaları şart. Üstelik kadronun yaş ortalaması çok yüksek sonradan patlamamak için daha genç adapte olacak oyuncular bulmaları lazım.

Kaka gitti diye orta sahası çökmez de, kaleleri sorun, forvetleri hala çok verimsiz, defansta da açık var.
Sosyal ağlarda paylaş

Seedorf da gidicek diye biliyorum ben. Eh Ronaldinho da istikrarsız dediğim gibi iyi bi istatistiği var ama oldukça az maçta forma giymiş. Ama tabi şuan sadece Kaka'dan gelen ciddi bi rakam geçti ellerine. Pato'nun da Chelsea ile adı anılıyor. Bence Milan artık bu yıl revizyona gitmeli yaşlıları elinden çıkarıp Agüero gibi genç ama risksiz oyunculara yönelmeli. En önemlisi defansı da gençleştirsinler artık biraz.
Pato da giderse iyice artıcak yaş ortalaması huzurevi gibi takım olmaktan çıksınlar artık.
DipNot: Beckham'ı hiç futbolcu olarak düşünemiyorum ben ya :D
Sosyal ağlarda paylaş

"Messi ile kıyaslanması için de fikirlerini açıklayan Cristiano Ronaldo, kendisini başkalarıyla aynı kefeye koymadığını ve Messi'nin kıskanılacak bir tarafının olmadığını belirtti. Son olarak ise "Ben Cristiano Ronaldo'yum ve herşeyin en iyisini ben yapabilirim" dedi."

ne şımarık adam ya messinin yarısı olamaz. barca- real maçları bu sene efsane olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Beckham'ı almadılar mı galaxy'den öyle biliyorum ben? kiralık geldi de sonra temelli aldılar falan diye yani

Defans çok problem değil 1, maksimum 2 adamla adam olur orası.

Seedorf'u satmicaz demişlerdi.

Forvet lazım işte. Agüero iyi bir seçim ama onu da satmaya niyeti yok ki
yok beckham gitti
hatta manu'ya lafları geçiyordu
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Yarısı gitmiyor. Eğer ispanyol vatandaşı olursa vergiye gidecek. Şimdilik az vergi ödüyor.

Hatta o yüzden ispanyol vatandaşı olan yabancı oyuncular kaçıyo ispanyadan :D

Hatta ve hatta Ronaldo falan filan gibi pek çok ispanyol takımında oynamış ünlü oyuncunun AB kontenjanına girmek için ispanyol değil italyan vatandaşlığı almasının 2 sebebinden (diğeri de italyan vatandaşlığının çok kolay verilmesi) biri de eğer ispanyol vatandaşı olurlarsa çok vergi verecek olmaları. O kadar vergi vermeyecek de ispanyol olursa veriyor yarısını vergi olarak evet.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...