Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sayko bi durum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bi çocuk var. öldürmek üzereydim sonra sakinleştim bi kaç ay önce. bnm kafayı takmış olduğum kızın sevgilisi. kız bnm eski sevgilim sayılır gibi gibi karışık uzun şmdi oraları geçiyorum. çocuğu msne ekledim konuşuorm şuan naber fln ddm bn olduuğumu bilmio böle ne desem buna bn olduğumu anlayıp engelleyeceği süre içerisinde ciddi bi etki bırakacak :D :D
Mesaj tarihi:
biz ateşiz olm yakarız derse bizde barutuz olm patlarız de. bir arkadaşım demişti lisedeyken birine. çok pis karizmasallık kattığını düşünüyodu kendisine. sanada kattığını düşünebilirsin ama katmaz yalnız onu söyliym.
Mesaj tarihi:
Vingthor said:

biz ateşiz olm yakarız derse bizde barutuz olm patlarız de. bir arkadaşım demişti lisedeyken birine. çok pis karizmasallık kattığını düşünüyodu kendisine. sanada kattığını düşünebilirsin ama katmaz yalnız onu söyliym.

sonra neoldu o arkadaşın ?

bak şey de
ZMXDZXMCZMXCMZXMCMZXCMZXM (emo mod on)

sen de,o da bilmese de,onu en sıcak ben öperdim!
by V39A
ZMXCMZXCMZXMCMZXCMZXMCMZXM (emo mod off)

Ayrıca ben de seni öldürürdüm.
Mesaj tarihi:
ooooo ayıplandım :/ :/ heralde manyak diiliz kızın yaptıklarından dolayı intikam havasında hareketler bunlar yani iyi taraf benim burda bir yüzük kardeşliği bir luke-han-leia üçlüsü bir neoların tayfası gibi hikayenin iyisi benim rahat olun
Mesaj tarihi:
aynısı benim başımda eski sevgilim kazık atıp terketti eski sevgilisiyle şimdi ben çocuğa bela olamaz mıyım olurum .Ama nolucak kızın götü daha çok kalkıcak belalım beni rahat bırakmıyor diye
Mesaj tarihi:
İntikam soğuk servis edilen bir yemektir bebek. Şimdi çeneni kapa ve kızı öp

kazım said:

belalım beni rahat bırakmıyor

Belalım yaaaban çiçeğim
belalııııım aşgım gerçeğim
  • Yeni Oluştur...