Farinal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ya bi çocuk var. öldürmek üzereydim sonra sakinleştim bi kaç ay önce. bnm kafayı takmış olduğum kızın sevgilisi. kız bnm eski sevgilim sayılır gibi gibi karışık uzun şmdi oraları geçiyorum. çocuğu msne ekledim konuşuorm şuan naber fln ddm bn olduuğumu bilmio böle ne desem buna bn olduğumu anlayıp engelleyeceği süre içerisinde ciddi bi etki bırakacak :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 hayal kırıklığısınız lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 http://www.frizzifrizzi.it/wp-content/uploads/2007/02/horsehead-9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 "X" iyi öpüşüyor değil mi? Ben öğretmiştim. not: x yerine kızın ismini koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Başlığı açan adama bile ağır geldi galiba eh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 naber lan godoş de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 yok ya şık bi yazı yazdım tam mal o sırada msnden çıktı XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 siz kutu kutu pense oynarken biz kutu kutu efes içiyorduk yazsaydın utanır şehri terkederdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 bamya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Flassh said: siz kutu kutu pense oynarken biz kutu kutu efes içiyorduk yazsaydın utanır şehri terkederdi ehehe benden büyük lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 vaniLLe said: bamya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Arkadaşım ayıp lan kızın sevgilisi diyorsun , biri benim sevgilime böyle takıcak asıl ben onu öldürürdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 biz ateşiz olm yakarız derse bizde barutuz olm patlarız de. bir arkadaşım demişti lisedeyken birine. çok pis karizmasallık kattığını düşünüyodu kendisine. sanada kattığını düşünebilirsin ama katmaz yalnız onu söyliym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 yok ya bn güzel bişi yazdım böle okurken bi vader bi sauron bi tony montana karizması verio sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Vingthor said: biz ateşiz olm yakarız derse bizde barutuz olm patlarız de. bir arkadaşım demişti lisedeyken birine. çok pis karizmasallık kattığını düşünüyodu kendisine. sanada kattığını düşünebilirsin ama katmaz yalnız onu söyliym. sonra neoldu o arkadaşın ? bak şey de ZMXDZXMCZMXCMZXMCMZXCMZXM (emo mod on) sen de,o da bilmese de,onu en sıcak ben öperdim! by V39A ZMXCMZXCMZXMCMZXCMZXMCMZXM (emo mod off) Ayrıca ben de seni öldürürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Slm. Racon kesmiyoruz, kulak kesiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Pyro said: "X" iyi öpüşüyor değil mi? Ben öğretmiştim. not: x yerine kızın ismini koy.ohaa :) bana biri bunu dese kafayı yerdim sanırım :) hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 yok ya adama neler dedim ben sinirlendirmeyi başaramadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 iki tarafda ne kadar olgun olduğunu ortaya koymuş adam da kazanmış diyebilirim o zaman gidip "eski" seviglimsi kişisinin mevcut ilişkisini bulup ona ulaşıp o kişiyi rahatsız etmek gibi eylemler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Farinal said: hayal kırıklığısınız lan bunu diyen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 ooooo ayıplandım :/ :/ heralde manyak diiliz kızın yaptıklarından dolayı intikam havasında hareketler bunlar yani iyi taraf benim burda bir yüzük kardeşliği bir luke-han-leia üçlüsü bir neoların tayfası gibi hikayenin iyisi benim rahat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 aynısı benim başımda eski sevgilim kazık atıp terketti eski sevgilisiyle şimdi ben çocuğa bela olamaz mıyım olurum .Ama nolucak kızın götü daha çok kalkıcak belalım beni rahat bırakmıyor diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 İntikam soğuk servis edilen bir yemektir bebek. Şimdi çeneni kapa ve kızı öp kazım said: belalım beni rahat bırakmıyor Belalım yaaaban çiçeğim belalııııım aşgım gerçeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Flassh said: siz kutu kutu pense oynarken biz kutu kutu efes içiyorduk yazsaydın utanır şehri terkederdi oha bunu demeye gelmiştim halbuki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 öldürürüm seni de tırsar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar