Bella Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 he valla.iki kez acınacak yerdeydim.ahuah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 hormon için hepiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 vayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ya bide babamdan bilirim alkoliktir zamanında rakısınıda içtiğinide gördüm vodkasınıda ama son dönemlerde son dönem dediğim 10 yıldır biradan başka bişi görmedim 3 4 gün boyunca belki o 4 günde sadece toplamda 10 saati geçmeyen uyku ile ve miğdesine çeyrek ekmek büyüklüğünde yemek sokarak en az 2 kasa bira içtiğini söyleyebilirim bu aralar pek fazla içmiyo artık yaşladın felanda ama yani dayanabiliyosun ha 3 4 gün içerim sürekli dersen bişi yemeden içmeden bi müddet sonra artık miğden iflas ediyo vücudunda aynı şekilde kan kustuğun oluyo. yemek yiyemiyosun ayrandır çorbadır bu tarz sıvı gıdalar alabiliyosun yani. miğdende yanmalar oluyo felan. abartmamak en iyisi alkolü her gtün alın tadında bırakın mesela buda güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Meth kullanmış bunlar alkol etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 işte alkolu bu yuzden bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Shaggy ölmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Giovanni said: bide şu foto gerçekten yani insanı alkolden değil kızları erkeklerden erkekleride kızlardan soğutur abi bu nedir ya soğudum resmen bayanlardan şu kızı görünce ağzı açık ayran delisi gibi bakıyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 5.5 litre bira içtm bi oturuşta 8 saatte fln ama içilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 o kız harbi bitmiş ya sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 16 bardak içilmicek bişey degil.bira su gibi gider zaten.bide şu tuvalet derdi olmasa süpper olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 16 gider bence, yavaştan. 3 şişe beyaz şarap içmiştim. Bide üstüne okulda derse girmiştim. Dersten kalmıştım. Acımasız günlerdi. Bir de 8 bardak rakı içip bir ödül töreninde kusmuştum ahahahhaha. Eve dönerken dolmuşta şoförün ensesine ve evde uyurken camı açıp evin altındaki işyerinin tentesine kusmuştum. Güzel geceydi :D. Uff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 cihant said: 16 bardak içilmicek bişey degil.bira su gibi gider zaten.bide şu tuvalet derdi olmasa süpper olucak ONDA ALKOL BİLE YOK ZATEN. NE DİYE İÇİOSUNUZ? ayrıca ciğerim 16 tane efes extra iç sora gel beni iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 extra sarmıo.fıçı içsem8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 yok extra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 içmem ben extra,hem zaten %2 daha fazla ondan bişeycik olmaz.gel fıçıda anlaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ahauah hiç içmemişsin extra belli oldu evet : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 :D ya içtim de bi kere içmem yetti.normal tuborg veya efes fıçı hatta tuborg green bile varken bira diye içmem onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 16 extra != diğer biralar onu diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 laraken kesinlikle haklı ,deil 16 6 da nakavt olursun extra icersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ben 2 litreyi geçersem glip sağda solda abuk subuk şeyler yapıyormuşum.. mesela foruma mesajlar polis olmalar pilotaj olmalar.. -muş diyorum keza hiç biini hatırlamıyorum ehe bşr de sağlam şarap içerim ilrid şeker hastası olma potansitylim var :P bir de şu var insan vücudu günde bilmem kaç litreden sonra ayva olmuyormuyud yoksa o sadece su için mi gçerliydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ginaly said: bir gecede 43 tane 50lik şişe efes içen gördüm. adam hala ayaktaydı. vay lan nabıoki adam özledim keratayı lan muhabbeti iyidi. 43x50.. 215.. 21litre.. tuvaletten hiç kalkmasam bile bir gecede bu kadar su içemem herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ben 8 kutu icmistim de hatirlamiyorum hic o geceyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 bira da hamallık be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar