mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 welcome to islamwars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 https://gateway.playneverwinter.com/ şu siteyi unutmayın bu arada professionları auctionları filan ayarlıyabiliyosunuz oyuna girmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 bingildak said: suark bitti mi abi eve? :) yok abı asla bugun ıse gıdemedımde bı bakayım suna ddıdım JONALETH OLARAK GEICUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Suark said: tmm olm oyun turkce cok acabıme gıttı lan sdsfs ne acsam dıe yarım saattır bakıorm, adamlar yapmıslar ırkları faln asdsfsds bende türkçe değil? steam diliyle ilgili galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 mulgear6 said: https://gateway.playneverwinter.com/ şu siteyi unutmayın bu arada professionları auctionları filan ayarlıyabiliyosunuz oyuna girmeden adama bak 2 günde pro oldu. daha dün at isteyen adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 NİCKLER NE BU ARADA NASI BULUSCAZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 ya baslangıc yerı neresı sectınız OLM AMN VAR LAN AHOHOHOHOHOHO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 suark. chill mate sdklşjaskldj. akşam haberleşiriz. steam de ekle de beni. tahmin et nick ne steamde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 hehehe ya beynim azaldı lan oynu oynarken türkçe çok garip oluo sdsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 hiç sevmiyorum Türkçe oyun. allah kolaylık versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 müthiş fırsat asdafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 bi öncekinden iyi olmuş bari :p http://images-cdn.perfectworld.eu/www/dd/b8/ddb8d502194129058662421b32a8e1e41375692933.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 abi steam libraryde oyuna sağ tık pref. language english bu arada oyun başında alt'a bas mouse a geç dediği olay bende f2'ye bindlıymış son olarak eklemek için friend liste o'ya bas mulgear@mulgear6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 çok KO havası var be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 biraz oynayınca geçiyor o hava, bide SS nasıl alıyoruz yae, steamin f12 şeyi çalışmıyor, oyunun SS tuşuda yok :p prntscrn mi yapıcaz lel. dragon öldürdük, SS alamadan geçti ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Başladıysanız ya da oynuyosanız falan ekleşelim yahu bişiler yaparız. @Smoic benim bıdı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Norak said: bi öncekinden iyi olmuş bari :p http://images-cdn.perfectworld.eu/www/dd/b8/ddb8d502194129058662421b32a8e1e41375692933.jpg OAHSUIHDAUIHASDUIHSAUIHSDUIHDSAUIHSADUIHDSUIAHSUIAHDSA gerçek mi bu? fake mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2013 gerçek ya :( bide yeni yıl eventi gelcek 19 unda, binek, pet falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2013 hmm masaüstü kısayolunu steamden koyunca f12 çalışır oldu, bide oyundaki lore iyi geldi 3,5-4 ed arasını kapadım bir gecede wikiden, spellplague falan hiç bakmamıştım, şimdi sundering başlamadan gerisini de bitireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 bi tank bi de wizard im var lvl 10 civarlari. oynuyo musunuz hala? ya simdilik gayet eglenceli de, millet deli gibi para tuzagi ilerisi diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2013 lvl 41 oldumdu en son ben, tüm questleri, lore u emmeden zone geçmiyorum her bölgede çıkan dungeon ve leveluma uygun skirmishleri yapıyorum falan. daha para harcamadım ama bikaç dolar atabilirim belki max level a gelince bi respec falan için, para vermeden oynamak için astral diamond kazanman lazım deli gibi, zenle satılan gerekli olabilecek itemlar (mesela bag of holding yada yüksek seviye gemler etc)genelde ah'de var. yok unique pet, parlayan binek falan alcam diyorsan o zaman Zen :) yada aylık ufak ufak miktarlarda subs veriyormuş gibi zencikler alınabilir. bide steam wallet şimdilik bonus zen vermiyor, alcaksanız kendi sitesinden alın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Maintenance sonunda winter festival ve companionlarla oynanan Sword Coast Adventures başlayacak sanırım bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 unutmuşum, tam boss la kapışırken server gitti :P cleric companion güzelmiş ya. paso heal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2013 ehuehuhe sca gelince gateway trafiği patladı tabi, patchde 1.3gb falan ama yavaş baya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 sürekli balık tutmaktan level atlamam yarım kaldı 2 gündür lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar