Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Düşününce güzel geliyo ama ben de fail bekliyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Asla masaüstünde hayal ettiğimiz yada kitaplardan okuduğumu gibi olmayacak olsada, "LF skilled and geared Cleric to Menzoberranzan Heroic, Last Spot" kısmı olacak olsada, genede "ismi yeter" kategorisinde yer alacak. Umarım hayal kırıklığı olmaz buda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 elminster ve alustriel olmayacak, tırto 4th ed dünyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Ya zaten 4th editionda sword coast harici bir yer kaldı mı ki? Her taraf yokoluyordu blue fire ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armentum Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 2nd veya 3rd edition Planescape Online yapıcaklar asıl, peh nwn neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 deadwoll said: Bir yandan yıllarca masaüstünde oynarken hayal ettiğimiz mekanları bilgisayar ekranında görme ve tüm Faerun'u dolaşma şansının çekiciliği var, valla o yıllardır oynadığınız dünya 4th a geçerken yok edildi. yani mecazi anlamda konuşmuyorum. masaüstündeki konusuna filan bakarsanız görürsünüz. adamlar spellplague diye bişeyle bi sürü şeyi yok ettiler ve aradan 200 yıl mı ne geçti. sparkcaster said: elminster ve alustriel olmayacak, tırto 4th ed dünyası dünyanın en dandik karakteri elminster maalesef 4 th ed. ında da kulesinde duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 4. edition'ı hiç okumadım ne yalan söyleyeyim, benim için 3.5 yeterliydi gayet. Hiç kurcalamayacaklardı. Hoş forgetten realms her editionda biraz daha pp'ye dönüşüp sanırım 6 ya da 7. editionda FPS olacağından normaldir 4'ün şu an bu noktada olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2009 ya işte çoluk çocuk oynasın diye basit hale getiriyorlar, dnd de bundan nasibini aldı, nerde 3.5 in nerdeyse binden feazla büyü çeşidi nerde 4 ün 50 tane büyüsü, magic missle fireball diabloya döndü oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2009 cryptic yapıyorsa patlar. Doğru düzgün RP ağırlıklı olmadıktan sonra WoW gibi bir NNO'yu napayım. Bir de bu spellplague dediğiniz nedir, kitabı felan var mı? Dragonlance'in şu Chaos sonrası maceraları gibi bişi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ben bu oyunu ilk kez oynayacağım neverwinter nights 1 mi indireyim 2 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazasux Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 cacık 4 zate cacık konu ıcerık olarak ısım olacak sadece bayar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Bone said: cryptic yapıyorsa patlar. Doğru düzgün RP ağırlıklı olmadıktan sonra WoW gibi bir NNO'yu napayım. Bir de bu spellplague dediğiniz nedir, kitabı felan var mı? Dragonlance'in şu Chaos sonrası maceraları gibi bişi mi? Bone DnD wiki vey FR wiki ye gir spellplague yaz görürsünde. 4th edition bayar. Birde Armentumun dedigi gibi Planescape mmosu olacak. Off. Off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Gutshot said: ben bu oyunu ilk kez oynayacağım neverwinter nights 1 mi indireyim 2 mi? 1 indiriyorum 2 çok buglıymışmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 1 le uğraşma bence. mask of the betrayer çok övülmüştü ona bi bak. 1'in pek bi numarası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 1 in grafikleri 3d olduğu için çook çook kötü.oysa ondan önce çikan infinity motorlu oyunlar ne de güzel oynanyo. ben denedim geçenler de yok olmuyor. direk nwn 2 oyna. daha düzgün expansionlari ile birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 basican 3.5 u, basican plane leri, PLANEWALKERS diye mmo yapican anasini satiyim. infinite possibilities Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 öyle bişi olsa efsane olur ama kotaramazlar gibime geliyor. ki d&d rezil ettiler sanki bizi kovup yerimize iki üç katımız büyüklüğünde bi bebe kitlesi elde edeceklerini sandılar ama o bebeler kağıt kaleme bakar mı sene 2009? wow oynar adamlar gider niye bunu oynasın sizin tek ekmek kapınız biz duygusal çocuklarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Bu gerçek mi lan? oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2009 resmi herhangi bi açıklama var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 planescape torment + vtm bloodlines ekibinden bir mmo görsem çok güzel de, ddo gibi bişi olur sanki bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 planescapeden mmo yaparlarsa 10 tane fraction olur :P milyon tane class olur super olur aslinda da ugrasmazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 drizzt online olsaydı keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Thank you for signing up for the Neverwinter newsletter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keri Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 http://www.frpnet.net/neverwinter-online-geliyor.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2010 Oyuna MMO denmişte yapımcılar MMO değil online coop diyor..diablo battle.net gibi işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar