Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

D&D Neverwinter

Lopeth

Öne çıkan mesajlar

stormeagle said:

bir de craftı tam çözemedim. daha level 1, bir task koydum eleman yapsın diye 5 hours left diyor. yuh

craft offline olduğunda da devam ediyor , hızlandırmak istersen diamond ödeyip direk bitire de biliyosun

birden fazla crafting slotu açılıyo , aynı anda 9 a kadar iş yapabiliyosun. 4-5 saat sürüyosa muhtemelen leadershiptir , diğer craftların süreleri 10-60 dakika arası sürüyo genelde (ek işçi çıkarma veya upgrade yapmak hariç)
Sosyal ağlarda paylaş

craft ekranında (n tuşu) her craft için görevler var ya orda 2. işçi bulma seçeneği de var misal leathersmith için lvl2 de leadership için lvl3 de açılıyor diğerlerine bakmadım.18 saat sürüyo bu arada millet paralı packlerden %50 speed bonuslu crafterlar düşürmüş bile ne yazıkki

o yazan şey şu yanarlı dönerli at kutudan çıkıyor bi ihtimal anahtar alıp açarasan birine çıkınca alttan yazı geçiyor
Sosyal ağlarda paylaş

Yardımcı olabilicek şeyler :

* Goldun çok önemi yok tüm kitlerden uygun miktarda bulundurun , dungeonlarda , minik quest instancelerinde (kimi zaman world de de oluyor gerçi) kuytu yerlere bakmadan geçmeyin , düşen kimi materyaller AH da iyi para edebiliyor

* Daily questleri L den çıkan menüde alıp - teslim edebiliyosunuz

* Enchant ücretsiz , çıkan ekranda enchant sorulan miktar removal ücreti (ben dikkatsizliğimden level 50 de öğrendim bunu anca >.<)

* 4 tane aynı seviye enchant (kısaca Gem)veya runestone (companion gem i) u kombine edip bi üst seviyeye çıkartabiliyosunuz

* "X" tuşu zindanlarda , world eventlerde , pvp de scoreboardı açıyor

* karakter yaratma ekranında ability score random yaptığınızda ddo nun aksine 10 tane fix kombinasyonundan birini veriyor
(saatlerce randoma basıp secondary leride yüksek getiremiyosunuz)

* pvp de scoreboard da birinci olduğunuz taktirde güzel mavi itemler verebiliyor oyun size
Sosyal ağlarda paylaş

o şekilde düşünürsen oynayamazsın zaten .sıradan bi aksiyon oyunuymuşçasına oynayacan dnd ile pek alakası yok.

şu p2w konusunda bişi dikkatimi çekti bu zeni astral diamond a çevirebilyoruz fakat bunu başka bi oyuncuyla yapmamız gerekiyor yani zen aldın diye yoktan ad yaratamıyosun.e günde 24 k ad toplayabileceğine göre değeri giderek artacaktır.benim anlamadığım şu anda bile ah de milyonlarca ad a satılan itemler olması bu ad lar nerden geldi 200$ lık filan paket alanlara eksta ad mi verdiler naptılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Osuran_boğa said:

o şekilde düşünürsen oynayamazsın zaten .sıradan bi aksiyon oyunuymuşçasına oynayacan dnd ile pek alakası yok.

şu p2w konusunda bişi dikkatimi çekti bu zeni astral diamond a çevirebilyoruz fakat bunu başka bi oyuncuyla yapmamız gerekiyor yani zen aldın diye yoktan ad yaratamıyosun.e günde 24 k ad toplayabileceğine göre değeri giderek artacaktır.benim anlamadığım şu anda bile ah de milyonlarca ad a satılan itemler olması bu ad lar nerden geldi 200$ lık filan paket alanlara eksta ad mi verdiler naptılar.

evet. 2m ad veriyorlar 200$ bayılanlara

http://nw.perfectworld.com/founderspack
Sosyal ağlarda paylaş

stormeagle said:

Beyler bu yancı eleman taşıyoruz ya yanımızda. Bunda max level 15 mi ? Benim ki exp almıyor daha kaldı öyle.

kalitesine göre değişiyo max rankı companionun

beyaz - 15
yeşil - 20
mavi - 25
mor - 30

ilerde companionun kalitesini (rarity) arttırabilicek item gelicek ama şu anda yok henüz
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...