STY Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 güzel. guilwars 2 havası var bariz. tek kötü tarafı f2p/b2w olması. haftada 1-2 kez oynatır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 bir de craftı tam çözemedim. daha level 1, bir task koydum eleman yapsın diye 5 hours left diyor. yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 STY said: guilwars 2 havası var bariz nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 stormeagle said: bir de craftı tam çözemedim. daha level 1, bir task koydum eleman yapsın diye 5 hours left diyor. yuh craft offline olduğunda da devam ediyor , hızlandırmak istersen diamond ödeyip direk bitire de biliyosun birden fazla crafting slotu açılıyo , aynı anda 9 a kadar iş yapabiliyosun. 4-5 saat sürüyosa muhtemelen leadershiptir , diğer craftların süreleri 10-60 dakika arası sürüyo genelde (ek işçi çıkarma veya upgrade yapmak hariç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 dreagloth said: STY said: guilwars 2 havası var bariz nasıl? Büyük ihtimalle half non target olmasından dolayı öyle demiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 aynen ben kombata odaklanıyorum rpglerde. içerik çok önemli değil. action rpg combati aynı. skill kullanımları , instanced havasında oyun tarzı guildwars 2 i hisettirdi biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 yine yanlış mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 ilk defa bir dungeonda 4 defa wipe yedik. Yeşil bir dragon geldi. biçti bizi. Ayrıca lvl 32 de mi ne paragorn bir şey oldum. Otomatik olarak spellcaster wizard mı ne yaptı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 hızlı level kasma yolu varmı? nasıl bir haftada l60 oldu bu adamlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 hızlı kasma muhtemelen 60 olunca oyunu uninstall edeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 beyler bu ikinci prospectoru nereden alıyoruz. (craft için işci) bide chat ekranında arada sırada admin: xx heavy inferno vs bir şey yazıyor o nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 craft ekranında (n tuşu) her craft için görevler var ya orda 2. işçi bulma seçeneği de var misal leathersmith için lvl2 de leadership için lvl3 de açılıyor diğerlerine bakmadım.18 saat sürüyo bu arada millet paralı packlerden %50 speed bonuslu crafterlar düşürmüş bile ne yazıkki o yazan şey şu yanarlı dönerli at kutudan çıkıyor bi ihtimal anahtar alıp açarasan birine çıkınca alttan yazı geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Çok yavaşa indiriyor yahu ! Sırf neverwinter atmosferini soluyayım dedim 6 şar aylık wow ve eve üyelikleri varken! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Gündüz vakti drow kestim. Sanırım uninstall edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Yardımcı olabilicek şeyler : * Goldun çok önemi yok tüm kitlerden uygun miktarda bulundurun , dungeonlarda , minik quest instancelerinde (kimi zaman world de de oluyor gerçi) kuytu yerlere bakmadan geçmeyin , düşen kimi materyaller AH da iyi para edebiliyor * Daily questleri L den çıkan menüde alıp - teslim edebiliyosunuz * Enchant ücretsiz , çıkan ekranda enchant sorulan miktar removal ücreti (ben dikkatsizliğimden level 50 de öğrendim bunu anca >.<) * 4 tane aynı seviye enchant (kısaca Gem)veya runestone (companion gem i) u kombine edip bi üst seviyeye çıkartabiliyosunuz * "X" tuşu zindanlarda , world eventlerde , pvp de scoreboardı açıyor * karakter yaratma ekranında ability score random yaptığınızda ddo nun aksine 10 tane fix kombinasyonundan birini veriyor (saatlerce randoma basıp secondary leride yüksek getiremiyosunuz) * pvp de scoreboard da birinci olduğunuz taktirde güzel mavi itemler verebiliyor oyun size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 o şekilde düşünürsen oynayamazsın zaten .sıradan bi aksiyon oyunuymuşçasına oynayacan dnd ile pek alakası yok. şu p2w konusunda bişi dikkatimi çekti bu zeni astral diamond a çevirebilyoruz fakat bunu başka bi oyuncuyla yapmamız gerekiyor yani zen aldın diye yoktan ad yaratamıyosun.e günde 24 k ad toplayabileceğine göre değeri giderek artacaktır.benim anlamadığım şu anda bile ah de milyonlarca ad a satılan itemler olması bu ad lar nerden geldi 200$ lık filan paket alanlara eksta ad mi verdiler naptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 türkiye serverı gelecekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Osuran_boğa said: o şekilde düşünürsen oynayamazsın zaten .sıradan bi aksiyon oyunuymuşçasına oynayacan dnd ile pek alakası yok. şu p2w konusunda bişi dikkatimi çekti bu zeni astral diamond a çevirebilyoruz fakat bunu başka bi oyuncuyla yapmamız gerekiyor yani zen aldın diye yoktan ad yaratamıyosun.e günde 24 k ad toplayabileceğine göre değeri giderek artacaktır.benim anlamadığım şu anda bile ah de milyonlarca ad a satılan itemler olması bu ad lar nerden geldi 200$ lık filan paket alanlara eksta ad mi verdiler naptılar. evet. 2m ad veriyorlar 200$ bayılanlara http://nw.perfectworld.com/founderspack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 AD'ler nightmare boxlardan çıkıo, şu boxlar en büyük para tuzağı işte adamların asıl parayı kazandığı yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Beyler bu yancı eleman taşıyoruz ya yanımızda. Bunda max level 15 mi ? Benim ki exp almıyor daha kaldı öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 sandık veya banka gibi bisey var mı varsa nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Ya millet yatmadan girebilseydim şu oyuna, kesin sıkıntı çıkar ilk loginde falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 stormeagle said: Beyler bu yancı eleman taşıyoruz ya yanımızda. Bunda max level 15 mi ? Benim ki exp almıyor daha kaldı öyle. kalitesine göre değişiyo max rankı companionun beyaz - 15 yeşil - 20 mavi - 25 mor - 30 ilerde companionun kalitesini (rarity) arttırabilicek item gelicek ama şu anda yok henüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 companion olayıda para tuzağı gibi, oyunda nefes almak para arkdaş, tamam güzel hoş olmuş bazı şeyler ama baydı ödeme yapmadan oynatmıcak herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 exp boost falan olan paket hangisi ben storeda goremedım. bir de zen fiyatları nedir oyle ya çok pahalı gibi 30$ 30000 zen falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar