Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 gelsin pls. daha oynamadım ama sizi baltalayayım :D hoş 5750 ile ne kadar oynarım bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 oyuna kötü demiştim çünkü p2w dediniz ama şimdi markete baktım pek etkileyecek bir şey var gibi durmuyor. hep kozmetik, mount vs. beleş bir oyuna göre fena değil gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 çok ağar p2w ama neyi win kazanıcak bişi olamdığı için takılmalık oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 bakmadan etmeden kötü demeyeceksin o zaman kardeş. iniyor oyun bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Bu arada daha yeni öğrendim L de açılan menüden daily questleri alıp verebiliyomuşuz amele gibi haritanın sonundan başına kadar gidiyodum bi teslim edicem diye lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 bu foundry e falan girmek için ne yapmak gerekiyor? edit: buldum sanırım L de var bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Tarumar said: open betadan sonra wipe gelecek mi? wipe yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 hangi servera gelelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 beholder i seçtim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 beholder ii dir, bu mapin ordaki eventlara K ile mi girilio ? yoksa resmine tıklayıp bir şey mi yapmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 K ya basınca çıkan dungeon ve skirmish ler leveline göre değişiyor ordan hangilerine sıra almak istiyosan queue ye basıyosun işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 pvp işi çok tırt olmuş ama. rogue lar ve at kullanabilenler eziyor. En azından yeni olanları. Tek yapman gereken bölgeleri backdoor yaparak ele geçirmek :) biniyorum ata arkadan dolanıp adamların taşını ele geçiriyorum. Sonra peşime 3 kişi takılıo, tekrar atla kaçıyorum gittiklerinde tekrar gidip elegeçiriyorum. sürekli trollüyerek puan yazdırorum. PVP bölgesinde at kullanımı kalkmalı bence. Sonra mesala 4-5 defa daha pvp başlamadan 5v4 kaldık. Bir kişi disc oluyor 5v4 pvp başlıyor. Kafadan kaybediyorsun, boşuna 15-20 dk gidio. Yerine bir kişi bulana kadar başlamaması lazım. Bi sistem yapılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 hıhı bir kişi düşüncede pause edilsin oyun böyle dimi? teallahuekber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 hon misali vote remake olur. olur oğlu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 ya ben indirdim diye sevindim dışarıdaydım hesap aldım ama şimdi patch diyor hiç ilerlemiyor ^^ öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 stormeagle said: hon misali vote remake olur. olur oğlu olur. işte abi mmolar denge/herkesin hatasını telafi etme üzerine kurulmuyor genelde, sanmıyorum olacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 ya bide daha fazla skill olabilirmiş. Oyunun başında açtığım ilk 3 skilli muhtemelen level 60'a kadar aynılarını kullanıcam. Çok az skill var, skillbar'da öyle. 5 mage bir toplanıyor, 3 tane skill var sırayla bi o bi ben basıyoruz. Farklı bir şey yapamıyorsun. Ben şu şu buildi gittim diyemiyorsun. Bu kadar detaylı oyunda bol bol yağdır işte skill. Nvn 2 falan nasıldı öyle, 3 şerit skillbar'ın vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 başlasammı diye düşünüyordum bir süredir bu posttan sonra taunt un süresi doldu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Octavarium said: stormeagle said: ya bide daha fazla skill olabilirmiş. Oyunun başında açtığım ilk 3 skilli muhtemelen level 60'a kadar aynılarını kullanıcam. Çok az skill var, skillbar'da öyle. Bol bol yağdır işte skill. Nvn 2 falan nasıldı öyle, 3 şerit skillbar'ın vardı. başlasammı diye düşünüyordum bir süredir bu posttan sonra taunt un süresi doldu sanırım ya oyun güzel de, dediğim gibi farklı skilleri sevenler için baya kötü. Dediğim gibi 4 tane mage yan yana geliyor, benim diğer adamdan tek farkım kıyafetlerim itemlerim. Belki ben curse build yapmak istiyorum, ne bilim diğeri single target dps gider, diğer mage aoe takılır v.s toplamda 4 skill var hep aynı grafikler herkes aynı şeyleri basıp duruyor :/ oyun aşırı detaylı ama neden bu kadar skill'den yoksun bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 not purchased diyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 neverwinter oynamaya çalışıp dfuw indirince böyle oluyor lan demekki bende bir salaklık var bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 10. edit yapışında doğru cevabı vericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 abi darkfall unholy wars indirmişim şimdi kasamam neverwintera zaten yayınlayıcısı bildiğin dandik salak bir firma sanırım şu perfect world ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Lectre said: abi darkfall unholy wars indirmişim şimdi kasamam neverwintera zaten yayınlayıcısı bildiğin dandik salak bir firma sanırım şu perfect world ise. 3-4gb bişi olması lazım zaten oyun , canın sıkılırsa bakarsın daha sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 yarın bakıcam işte bugün çok sinir oldum perfect worlde ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar