Holy Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 İstinye Park içerisindeki Adidas veya Foot Locker mağazalarının birinde 48.5-49 gördüğüme eminim. Tabi benim gördüğüm 1 sene öncesi falan. Şimdi yaz sezonu için yeni ayakkabılar gelmiştir muhtemelen, bulabilirsin diye umuyorum. Önümüzdeki günlerde yolum düşerse son durumu söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 istinye park'taki adidas'ta en büyük 47 vardı, footlocker'da basketbol ayakkabıları dışında 46 vardı. daha pazartesi gittim. kadıköy aktaç spor'da 48.5'lar vardı. aldım, çıktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 46 numero ayağım var pide küreği gibi, 47 ve üstüne allah sabır versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ShadowFax said: istinye park / adidas'ta 47/48 bi kaç güzel model var. Koşun. bir de scooter'da güzel bi ayakkabı buldum. Onda da bulunuyor 48. İstinye Park'tan şunu aldım. evet vespa da ömürünü tamamladı. Bugün taksim'de 48 numara ayakkabı yoktu. nerden bulabilirim 47/48 ayakkabı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 topigi simdi gordum yarin gidip sportive de bana 2 saatte 43 numara bulamayan elamanin agzini burnunu kiriyirum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 istinye park foot locker'da 48 adidas ve 46.5 converse buldum. Bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 bi aktaça gideyim ben, 48 adidaslar çok sıkıyor daracık yapmışlar, 47 nikelar olurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Topicin boy ort 2.10 gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 SenariouS said: hah kadıköydeki yer beni yarı yolda bıraktı 49.5 veya 50.5 ayakkabı bulabileceğim istanbulda nereler var ? adamın ayağı, nilin boyunun 3te 1i yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 gittigidiyorda newyorker34 satıyor. ( yassahsa silin) istediğin ayakkabı varsa söyle gtiriyor da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 48.5 ve 47.5 var. https://www.amazon.de/gp/product/B01M9FDE4R/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&th=1&psc=1 İhtayacı olan varsa diye yazayım dedim. 48.5 aldım bi tane. Enpara ile 110 TL'ye geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Kesin arda açmıştır dedim Yanılmadım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2017 ShadowFax said: 48.5 ve 47.5 var. https://www.amazon.de/gp/product/B01M9FDE4R/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&th=1&psc=1 İhtayacı olan varsa diye yazayım dedim. 48.5 aldım bi tane. Enpara ile 110 TL'ye geldi. 110 liraya memory foam süper yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 ShadowFax said: 48.5 ve 47.5 var. https://www.amazon.de/gp/product/B01M9FDE4R/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&th=1&psc=1 İhtayacı olan varsa diye yazayım dedim. 48.5 aldım bi tane. Enpara ile 110 TL'ye geldi. 2. postu da atıyorum asdsdf bu akşam bunlardan alacağız da, bu modeli kullanıp memnun kaldınız mı. benim skechersın alt tarafı bölme bölme ayrılıyor yürürken aşırı rahat, bunlarda o özellik yok sanırım. memnun kaldın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 memory foam reebok ayakkabım var 3 senedir giyerim.Bundan rahat ayakkabı hayatımda görmedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 ayak kucultme ameliyati falan yok mu lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 48.5 ne lan. suda yürüyebilirsiniz bence batmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 ayagi buyuk olanin suda batmama ozelligi de buyuk olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2017 µh said: ShadowFax said: 48.5 ve 47.5 var. https://www.amazon.de/gp/product/B01M9FDE4R/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&th=1&psc=1 İhtayacı olan varsa diye yazayım dedim. 48.5 aldım bi tane. Enpara ile 110 TL'ye geldi. 2. postu da atıyorum asdsdf bu akşam bunlardan alacağız da, bu modeli kullanıp memnun kaldınız mı. benim skechersın alt tarafı bölme bölme ayrılıyor yürürken aşırı rahat, bunlarda o özellik yok sanırım. memnun kaldın mı? Daha gelmedi 😟 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar