kazým Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Xaenin said: kazım said: Xaenin said: Böyle ilgi açlığına gerek yok. Mal gibi ölecekseniz de kendi kendinize ölün, komik oluyor.İLGİYE AÇIM BEN BU TOPİĞİDE DUR KAZIM NOLUR DİYE YALVARMALARINIZI İZLEYİP EGO KOTAMI DOLDURMAK İÇİN AÇTIM Ego kotası değil o ilgi kotası. Ego doldurmak isteyen adam selam ben kendimi öldürücem diye pankart açmıyor genelde.belki son anlarımı sosyal yaşamak istedim olamaz mı
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ulus pazarının girişinde bekle lan
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ulan yerini bilmediğin yere çağırıyosun tamam lan gel lan tamam lan kaç kişi gelicen
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 şimdi gerçek olsa yarın gazetede böle haberler.. kendini intaaar etçeeni sööleyen çocuun başlığı altında geyik yaptılar! İŞTE O GEYİKÇİLER! ÇÜKÜ DÜŞÇEK DEDİ! KARİKATÜR KOYDULAR! KAMERA AÇ DA ÖLÜMÜNÜ İZLEYELİM DEDİLER! Bİ ÖLSENE DİYE BASKI YAPTILAR!!!! ATLA DİYE TEMPO TUTTULAR! vs..
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 kazım said: Xaenin said: kazım said: Xaenin said: Böyle ilgi açlığına gerek yok. Mal gibi ölecekseniz de kendi kendinize ölün, komik oluyor.İLGİYE AÇIM BEN BU TOPİĞİDE DUR KAZIM NOLUR DİYE YALVARMALARINIZI İZLEYİP EGO KOTAMI DOLDURMAK İÇİN AÇTIM Ego kotası değil o ilgi kotası. Ego doldurmak isteyen adam selam ben kendimi öldürücem diye pankart açmıyor genelde.belki son anlarımı sosyal yaşamak istedim olamaz mı O da ayri, sosyal deyince discussion board olarak anliyorsan, durum senin icin daha vahim.
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 fede said: ulan yerini bilmediğin yere çağırıyosun tamam lan gel lan tamam lan kaç kişi gelicen tek gelcem tabikide lan etinden korkanın kemiğini ....yim
kazým Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 MADBOY said: kazım said: Xaenin said: kazım said: Xaenin said: Böyle ilgi açlığına gerek yok. Mal gibi ölecekseniz de kendi kendinize ölün, komik oluyor.İLGİYE AÇIM BEN BU TOPİĞİDE DUR KAZIM NOLUR DİYE YALVARMALARINIZI İZLEYİP EGO KOTAMI DOLDURMAK İÇİN AÇTIM Ego kotası değil o ilgi kotası. Ego doldurmak isteyen adam selam ben kendimi öldürücem diye pankart açmıyor genelde.belki son anlarımı sosyal yaşamak istedim olamaz mı O da ayri, sosyal deyince discussion board olarak anliyorsan, durum senin icin daha vahim.niye lan bikaç saat sonra gebericeksin son anlarını paylaşmak istemezmisin patidaşlarınla , o heycanı o coşkuyu hı ?
kazým Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 bırakın ya insan dedik içimizi açtık pişman ettiniz bidaha gelmem davosa
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 içi pişmemeiş ama 10 dakkası var daha
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 lan allahın varlığının kanıtı kazım! öldürmeyen allah öldürmüyor işte kazım var allah var!!
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 kazım said: Xaenin said: kazım said: Xaenin said: Böyle ilgi açlığına gerek yok. Mal gibi ölecekseniz de kendi kendinize ölün, komik oluyor.İLGİYE AÇIM BEN BU TOPİĞİDE DUR KAZIM NOLUR DİYE YALVARMALARINIZI İZLEYİP EGO KOTAMI DOLDURMAK İÇİN AÇTIM Ego kotası değil o ilgi kotası. Ego doldurmak isteyen adam selam ben kendimi öldürücem diye pankart açmıyor genelde.belki son anlarımı sosyal yaşamak istedim olamaz mı Son anların olsaydı tartışabilirdim bu konu hakkında.
kazým Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ortada olasılık var , sen yine tartış
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Çogamaçsız bi hareket.Bence bir amaç edinmelisin. Öncelikle kusmanı öneririm.
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 simdiye olmediyse olmez zaten. rezil.
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 ulan tam kazım bi ölmeyi beceremiyor!!
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 soulberry said: keto diyince yusufladı. ABİ BEN BUNU GÖRMEMİŞİM AHAHAHAHAHAAH
Öne çıkan mesajlar