catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 kazım kayıp neler konuşuyonuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 KAZIM OLSA DA ÇOK SICAK OLMASA DA ÇOK SICAK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 COK SICAK SON GUN COK SUKUR DAYANILIR GIBI DEGIL bugun beynim akti izmirde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 ilke aman o beyin lazım bize 10 bin dolar maaş alcan daha ev alcan tatile gelcez lan dur yapma ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 hale bak yaa.. izmirde sabah 10 akşam 4 arası kapı dışarı adım atmamak lazım..kendimden nefret ettim..yok böyle bi sıcak.. hiç yoktan denize bakan yerler esiyorda;katlanılabilir oluyor bu işkence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ahaha kermit kırıkkalede dün bi fırtına koptu dolulu falan şu anda da gök gürlüyor böyle serin serin oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 İZMİR FELAKET Bİ SİGARA ALMAYA CİKAYİM DEMİSTİM SADECE =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 şimdi geldim dışardan son sınava da girdik şükür ölüyorum sanırım güneş beynimle ilişkiye girdi resmen ooofffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 çok sıcak izmir sanırım, salon serin bizim. lkdlf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 sabah kalktım gördüğüm rüyanın etkisiyle hemen duşa girdim fenaydı rüya hangi insan rüyasından ferhat güzeli görür ki ? sonra yarım saat önce bi duşa daha girdim bide akşam girerim serinlemenin tek yolu ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 ÖLÜYORUM!!! LÜYORUM!!! ÜYORUM!!! YORUM!!! ORUM!!! RUM!!! UM!!! M!!! !!! !! ! . nem boğdu resmen. su altında nefes alıyomuşum gibi. oturduğum yerde terliyorum bu nası sıcak ya. bi de bademciklerim şişti öss öncesi, kapı pencere de açamıyorum essin diye :'/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 evden adımımı attım dışarı 5 dakika içerisinde eridim resmen neyseki ev fena değil, sağlı sollu esiyo püfür püfür fakat pazartesi antalyada olcağımı düşündükçe korkuyorum, üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 üzül yıhyıhyıhy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 o yüzden akşamüstü buluşuoz zaten http://forum.paticik.com/read.php?26,4106764 http://forum.paticik.com/read.php?26,4106764 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 aga vantilatör (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 boğazım şiş kapı pencere açamıyom acil toparlamam lazım pazara kadar ben napayım =( oha balkona bi çıktım hayvan gibi esiyo, ama ben evin içinde pişiyorum hüühüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Reksa said: aga vantilatör (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar