Riddler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 yanıorum 37C görülüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Bence güzel hava yüzmeye gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 çok sıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 allam finallerim bitsin artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 karpuz ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Sıcaklar yüzünden sinek bastı lan evi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 sıcak demişten istanbula dönünce şu kadıköydeki sıceeaak diye bağıran simitçiyi bulup dövmek için tim oluşturuyorum. o olmasa belki öss birincisi bile olabilirdim (olamazdım net). lfg to kill the ancient simitır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 antalya saygılar kesin. sıcak diye gelmeyin bana güneyde olmayanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 antalyada olsam denize girerdim eve döner klimanın altında bayılırdım burda yapcak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 QQ moar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 işte bu sıcakta denize gidenlere ben amele diyorum haha denize sabah 5 6 gibi gidilir yada akşam üzeri 7 8 9 gibi gidilir öğlen sıcağında denize gidilmez. denizden çıksan nolcak ki yani 1 dk sonra kurudun ve yine sıcak. o sıcakta denizin tadıda olmaz. sabah çarşaf gibiyken gireceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 kermit said: işte bu sıcakta denize gidenlere ben amele diyorum haha denize sabah 5 6 gibi gidilir yada akşam üzeri 7 8 9 gibi gidilir öğlen sıcağında denize gidilmez. denizden çıksan nolcak ki yani 1 dk sonra kurudun ve yine sıcak. o sıcakta denizin tadıda olmaz. sabah çarşaf gibiyken gireceksin. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 evet evet katılıyorum.. çok doğru.. şöyle günün batışını serin sularda izlemek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 bence hava sıcaklığı 25 derecenin üstüne çıkmamalı hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 -40 C = -40 F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 cons a soylesek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 bu arkadaş ilgileniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Riddler said: yanıorum 37C görülüyor istanbul 26 derece, %53 nem (max 30 derece) ankara 29 derece, %17 nem (max 32 derece) antalya 29 derece, %35 nem (max 32 derece) gazi mağosa (kıbrıs) 30 derece, %42 nem (max 36 derece) gözüküyor. nerdeymiş 37 derece olan? mekke mi? (41 derece, max 45 derece). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Nem insanligin dusmanidir. Tepemde tavan pervanesi, cami da actim yandan, oh mis serin serin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 izmri yanıyoo yanıyoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 istanbul bana sıcak gelmiyor arkadasım,şu an hırka var ustumde,ev sabahtan beri püfürdüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 beynim ericek antalyadayım. hele bugün sınavdan dönerken off öğlen sıcağını beynime beynime yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Bone said: Riddler said: yanıorum 37C görülüyor istanbul 26 derece, %53 nem (max 30 derece) ankara 29 derece, %17 nem (max 32 derece) antalya 29 derece, %35 nem (max 32 derece) gazi mağosa (kıbrıs) 30 derece, %42 nem (max 36 derece) gözüküyor. nerdeymiş 37 derece olan? mekke mi? (41 derece, max 45 derece). evdeki termometre güneş alıo diye mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Seks yapma isteğini belirten bir konu olmuş sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar