sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 http://www.nethaber.com/Toplum/104651/Kurtlerin-olmesini-istemek-suc-mu Ergenekon davasının tutuksuz sanıklarından eski İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kemal Alemdaroğlu'nun avukatı Metin Çetinbaş, dün görülen duruşmada böyle bir savunmaya imza attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 sırf kürtler değil herhangi birisinin ölmesini istemek suç değil hea ayıp dersin günah dersin o kısma karışmam ama kesinlikle suç değil şuan dünya nufusunun büyük bi çoğunluğu bushun ölmesini istiyo mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 İsterim istemem, planını falan yapmadıktan sonra kime ne? Beddua suç mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Baggio said: İsterim istemem, planını falan yapmadıktan sonra kime ne? Beddua suç mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 bende kendisinin homoseksüel olduğunu düşündüm az evvel. buda benim fikir ve düşünce özgürlüğüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 hayır değil, aa bu fikri genc beyinlere yaymak sanırım suc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Aa ya mal gibi "Değil" demişim hemen, aslında son şık en doğrusu ülkemizde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 suç olan yukardaki arkadaşın da dediği gibi bunu gençlere yaymak, azmettirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kirve Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Suç değil, "İnsanlık Suçu"... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Kimsenin ırkçı-faşist-kafatasçı (ya da herhangi pislik bir türdeki) hayalleri, düşünceleri, fantazileri suç olamaz, kişinin yalnızca kendisini bağlar. Ama bu düşünceler, yaymak ya da uygulamak şeklinde eyleme dönüştürüldüğünde suç teşkil eder doğal olarak. edit: yalnız böyle bir isteği olan kişilerin, kendi hasta ruhlarından rahatsızlık duyup, istekli olma durumlarında rehabilite edilmeleri, insanlık adına yararlı bir şeydir. bir edit daha: yasal olarak suç olmaması gerekir ama o insanın kendisi adına, giderek insani değerler adına suçtur. Yani hep düşünce, duygularımızı daha doğru, daha güzel, daha adaletli, daha estetik,v.s. olma yolunda geliştirmek, dolayısıyla kişisel gelişimimizi yönlendirip, hep daha insanca olana ulaşmak istemez miyiz? Dolayısıyla böyle bir isteği olan kişi en azından kendine karşı suç işlemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Evinize 4 Harfli gelse ne yapardiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 konu kilitlensin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 necmi said: konu kilitlensin lütfen anlamadığım neden kitleniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 TÜRKÇÜLER HAYVANSEVERDİR AMA NEDEN KÜRTLERİ SEVMEZLER? yeni konu ve daha bombaymis adsfasdfasdfasdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 evet neden kilitleniyor? bence de suç değil, bende mesela bazen sabahın köründe matkapla duvar delen komşumun, yada herhangi bir bakanın ölmesini istiyorum. neden suç olsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Viktor said: TÜRKÇÜLER HAYVANSEVERDİR AMA NEDEN KÜRTLERİ SEVMEZLER? yeni konu ve daha bombaymis adsfasdfasdfasdfasdf Süpermiş hakkaten ya ehehe. "EVİNE DÖRT HARFLİ GİRİYORSA ZATEN TÜRK DEĞİLSİNDİR" mesajından daha abartısını göremeden ölürüm sanmıştım, gözüm açık gitmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Viktor said: TÜRKÇÜLER HAYVANSEVERDİR AMA NEDEN KÜRTLERİ SEVMEZLER? yeni konu ve daha bombaymis adsfasdfasdfasdfasdf KŞLASDĞFLHADSİKFLSADHŞFKLASDHFKLASDHFKLASDHFKİSADFİHKLASDHKLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Double post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Reksa said: necmi said: konu kilitlensin lütfen anlamadığım neden kitleniyor? bu anketi adilce ve etik bulmuyorum bi insanın düşündükleri aşırıcılığa hizmet ediyorsa ve bunun haber değeri varsa normaldir ama bu tür görüşlerin anket yoluyla oylamaya sunulması dürüsce değildir size göre sığ düşünüyor olabilirim ama doğru bulmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 necmi said: Reksa said: necmi said: konu kilitlensin lütfen anlamadığım neden kitleniyor? bu anketi adilce ve etik bulmuyorum bi insanın düşündükleri aşırıcılığa hizmet ediyorsa ve bunun haber değeri varsa normaldir ama bu tür görüşlerin anket yoluyla oylamaya sunulması dürüsce değildir size göre sığ düşünüyor olabilirim ama doğru bulmuyorum burada zaten başlığın ne kadar adil ve etik olduğunu tartışmıyoruz. konunun adı belli, anketi belli. herkes bu konu hakkında fikirlerini beyan ediyor. bence anormal bi durum yok burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 edit: çok iyiymiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 said: Amerikalı bir kadınla evlenen ve ondan 2 çocuğu olan Vartolu bir kürt olduğu tespit edildiği için atılmıştır ahahahah bu adam Üyelik Tarihi: 11.06.2007 Bulunduğu yer: Florida Yaş: 32 İletiler: 935 935 iletiden sonra mı anlamışlar bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Oha birde bana faşist dediniz ve 1 ay ceza verdiniz bu bölümde aşk olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 spesifik bi insana duyulan nefretten ötürü ölmesini istemekle, bütün kürtlerin ölmesini istemek arasında biraz fark var sanki. tabi bi de örgüt kurup bu doğrultuda eylemler yapıyosan, mesele istekte kalmamış eyleme de geçmiş demektir zaten. böyle bir savunmayı yapabilecek avukatı da..neyse işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Düşünmek suç değil.İstemek biraz daha farklı istediği şeyi elde etmeye çalışıyorsa ölmesine sebebiyet vermek gibi o zaman farklı.Yani istediğin şeyi elde etmeye çalışmaz mısın sonuçta ? Dolaylı yollardan da olsa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar