DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Selam, arkadaşla almişiz biramizi gidiyoruz evimizin ordaki parka ,gece 22:50 civarı kimse yok kuytu bi yerde park, parkin köşesinde bir araba var ışıktan uzak arabanin içinde 3 tane ninja var arabayla aramizda 6, 7 metre var ben farkinda olmadan sesli bir şekilde "arabada insan mi var lan" dedim arabaya 1, 2 metre kalan içerde ninjalarin oldugunu fark ettim "aaaa evet insan varmiş" dedim, aradan bir saniye geçti 2 mizde cok yüksek sesle kahkaha attik arabanin içindeki ninja kornaya basarak "Öküzlerrrr" dedi bizde yine bi kahkaha. gittik park oturduk birazmizdan yudumluyoruz. aradan 5 dk geçti ninjalarin ustası cıktı(nerden cıktıgı belli deil) arabaya geldi bagajda bişiler yapti arabaya bindi arabayi sürerken yanimizdan geçti, arabadaki ninja kari "aha bunlardi, dur dur bişiler yap" dedi ve araba geri doğru gelmeye başladi arabadan ninja ustasi cıktı elinde tabanca "GELİN BURAYA LAN PEZEVENKLER" diye bağırdı. Arkadaşlar aramizdaki diyalog Ben: Kaçalim mi? O : Kaçalim? O : Kaçalim olm vurucak. Ben : Kaçalim sonrasi 200 metre depar. biralarida orda bıraktık, aradan 5 10 dk geçti yüzsüklük yapip birali alip başka yerde içtik. Bok yoluna gitme olayini gerçekleştiriyoduk. Olaylarin hepsi 7 yada 8 dk da oldu. Adam Allah yolunda vurucakti bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 tam olarak nasıl gerçekleşti, neye benziyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bi kaç çocuk geldi biz ninja olucaz, para lazım dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 kesin tuncada vardır aralarında !!! tuncadır biri o ninjaların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 The purpose of the ninja is to flip out and kill people. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Adam ninja saldırısı yapmış kişisel bölümüne açtığı topicle, üstelik bi de yaptığını belli etmek için ismini de Ninja Saldırısı koymuş. Sneak Attack yaparken de adamın arkasından elinde odunla "Sneak ATTAAAAAAAAKKKK" diye bağrarak kovalarsın sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Güncelledim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Kılıç çıkarsaymış keşke ya tabanca olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Ninja değildir onlar, ninja olsalardı göremezdiniz. http://img.photobucket.com/albums/v382/troyponce/edits/ninjas.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 niye bu kadar alınmışlar ki arabada sevişiyolarmıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ninjalar nasıldı güzel miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Karanlikti burundan başka bişi de gözükmüyodu. insanimsi oldukarini 1 metre kala anladim zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bir ninja olarak onlar ninja olsaydı sen burada bunları anlatıyor olmazdın diyorum... bence yalan söylüyorsun hem ninjalar tabanca çekmez, çekse bile görmezsin, eğer görmüşsen artık çok geçtir.. anlatamazsın. bence sen bir şey gördüğünü sandın ama gördüğün şey kesinlikle bir ninja değildi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 İŞTE O NİNJALAR, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Senseinin pilav da iyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Zibidiliğinizle bide övünüyosunuz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 şu ankaranın bilmem nerelerine gelen içki yasağı türkiye ye yayılsa iyi olucak yoksa millet boşyere katil olucak.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ginaly said: İŞTE O NİNJALAR, - kız çok güzel çıkmışın.. + ha ? - yok bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 DoubleW said: şu ankaranın bilmem nerelerine gelen içki yasağı türkiye ye yayılsa iyi olucak yoksa millet boşyere katil olucak.... Bu kadar bilinçsizlik olmaz, yuh. Hakkaten yuh. Bu ne ya? İsteyen istediği gibi içer, eğer illa kanun getirilecekse bilinçsiz silah taşınmasına getirilsin silahlı maganda sayısı azaltılsın. "Kimse araba satın almasın yoksa araba hırsızları olur memlekette"den farkı yok bunun. Şurada durup dururken gençlere silah çekmek nasıl bir hayvanlık, magandalıksa, "içki yasağı olsun yoksa millet katil olcak" diye suçu içkiye atmak da o kadar magandalık. Hani gençler o sırada alkollü olsa da araba içindeki kadına falan sarkmış olsa ya da olay çıkarmış olsa yine bi derece kabul edilir bu tepki. Ama hiç yoktan buraya getirmek... Yani diyecek söz yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 oo tartışma başlıyacak konu dışındaki gibi bence işi oraya getirmeyin beyler. bu konu uğruna kaç yiğit banlandı haberiniz varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 said: oo tartışma başlıyacak konu dışındaki gibi böle diyince kulağa 32gün falan gibi geliyor! program sanki ahuahua bu arada bu ninja olduğu iddia edilenlerin türkiye hür ve kan akıtmış ninjalar ile alakası olmadığını resmi olarak belirtebilirim. ne toprak nijası, ne su ninjası ve ne de hava ninjası ocaklarından böyle bir olaya karışmış kimseyi bulamadık. sahte ninjalara karşı savaşımız sürecektir. adımızı kötüleyen ve beceriksizlikleri ile ninja şanına yakışmayan bu kişileri görünce lütfen yere duman bombası atın. en yakın kara ninjası ekibimiz yerden fırlayıp malum şahısları alacaktır. adımızı lekeliyorlar! ninja gören yaşamaz sadece bunu bilin! ve unutmayın ninja gören yaşamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 3-4 sene evvel benzer olay da bana olmuştu bu arada. Geceleyin parkta köpek dolaştırıyodum. Adamın biri de çocuğuyla (çocuk dediğim de öyle küçük çocuk falan değil ha yalnış anlamayın) parkta giderken çocuk tuttu köpeğe taş attı. Resmen kaşındı yani. Köpek de can havliyle sinirlendi çocuğa havladı, üstüne atlamasın diye tuttum (labrador bu arada köpeğim) havlarken adam bi anda küfürlerle bağra çağra cebinden bildiğin tabanca çıkardı köpeğe doğrulttu. Resmen ateş edecek vuracak. Gözüm döndü adamın önüne atladım napıyosun falan diye, bilinçli kafayla yapılır mı? yapılmaz. O anda sinirden delirdim ama baya bi olay çıktı o sırada devriye gezen polisler de farkedip geldiler falan bisürü sinir harbi. Olay da Fatih'te oluyo İstanbul'da öyle çok sağlam biyer de değil yani her türlü şey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Rewendor said: DoubleW said: şu ankaranın bilmem nerelerine gelen içki yasağı türkiye ye yayılsa iyi olucak yoksa millet boşyere katil olucak.... Bu kadar bilinçsizlik olmaz, yuh. Hakkaten yuh. Bu ne ya? İsteyen istediği gibi içer, eğer illa kanun getirilecekse bilinçsiz silah taşınmasına getirilsin silahlı maganda sayısı azaltılsın. "Kimse araba satın almasın yoksa araba hırsızları olur memlekette"den farkı yok bunun. Şurada durup dururken gençlere silah çekmek nasıl bir hayvanlık, magandalıksa, "içki yasağı olsun yoksa millet katil olcak" diye suçu içkiye atmak da o kadar magandalık. Hani gençler o sırada alkollü olsa da araba içindeki kadına falan sarkmış olsa ya da olay çıkarmış olsa yine bi derece kabul edilir bu tepki. Ama hiç yoktan buraya getirmek... Yani diyecek söz yok. bana burda bıdı bıdı etmişsinde önce adamın yazdığını oku, suçu içkiye atmıyorum ki içipte sapıtanlara atıyorum şişede durduğu gibi durmuyomuş demek ki çünkü bu adam "ben farkinda olmadan sesli bir şekilde "arabada insan mi var lan" dedim " bak farkında olmadan sesli bi şekilde diyo adam, bugun yarın bu kişi kendi başını ve çevredekilerin başını daha büyük belalara sokar, çünkü yaptığı şyen farkında olmadığını kendi söylüyo oyüzden bıdı bıdı etme, bende yazanı tanımam etmem ama bişeylere sebebiyet vericek adamsa o hiç sevmem...ayrıca içki yasağını gayri ciddi bi şekilde yazdım tepki olarak ,hani paticikte sürekli yapılır ya hani futbol bölümünde kişiselde konu dışında vs vs .Dediğim yeri okuyunca bidaha anlarsın olayı başlatan yaptığı şeyin farkında diil, durup dururken olmamış yani.Silah çıkartan kişi hayvandır magandadır katılıyorum.içipte sağa sola laf atanda aynı şekilde hayvandır magandadır.Keyif mi yapıcaksın içmesini biliceksin kimse kimseyi kısıtlamıyo zaten, arabada insan mı var lan demiceksin ki olaylar zincirleme gelmesin peşinden, hele ki yahu biliyosunuz bizim insanımızı , emanetleri kaparlar VAR ULAN derler, sonra kim vurduya gidersin ki hep duyduğumuz veya görrdüğümüz şeyler.Bunun içinde tabi ki içki içilmesini YASAKLAMAK çözüm diil diyorum.özellikle belirtmek lazımmış pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Şimdi mantıklı evet. Ama benim anladığım olay alkolle bağımsız "bakkaldan içkimizi almışız parka gidiyoruz" diye olaya girince daha içkiyi falan içmediler parkta içecekler diye anladım. Ha laf atılması ayılıktır evet. Ama hani laf atmışlar gibi gelmedi bana. Arabada kimse var mı diye konuşmuşlar işte. Hani bi laf atmak, hakaret/küfür etmek ya da herangi zibidi bi lfa atmak gibi bişey olmamış ki... Görüşlerimiz aynı da, olaya bakış açımız farklı yani sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 SCENE 1: The scene opens up with some soft annoying music to get the audience super pissed. The camera will show a bunch of pirates eating chicken buttholes. Fortunately, a ninja sees everything and realizes what a bunch of bull crap it is. So this one ninja walks up to them and is like, “Yo what’s your problem?” The camera zooms directly on a pirate’s mouth, which states “Get out of here now.” and buttholes fall all over the silverware. Then the camera cuts to the ninja’s mouth with says “No,” but nothing gross happens. The audience then sees ninja pull out a huge guitar which is really medium sized and wails. But the pirates don’t explode, they start to dance.........hard, harder than the hardest blackest boner alive. And when they dance, the pirates look like a bunch of crabby and stupid moms. Everybody in the entire world craps their pants laughing at the pure stupidity of the pirates. But the ninja has A.D.D. and starts losing energy/power and the pirates start stopping dancing. (There will be some suspense filled violins and guitars playing so that the audience gets scared and/or pumped-scared.) In several motions, the pirates come toward the ninja. BUT, out of nowhere this bad ass lake appears and a huge hippo busts out of it hard. Water sprays everywhere, including the pirates’ shirts (which causes their boobs to barely appear through their shirts). Most pirates are like “This can’t be happening!” The hippo says “Guess what, it is.” and slaps five with ninja pretty hard. And the ninja says “let’s rock brother.” They both pull out expensive guitars and start wailing on them really really hard. Since the ninja can’t concentrate, the hippo thoughtfully guides his hand, because they are blood brothers till the end of time and space. Then the pirates all morph into this tiny diaper and the hippo and ninja morph into a super poop-filled baby that takes the biggest frigg’n dump in the pirate/diaper. The pirates’ scream turns into a crap-gargle (this will make audience laugh gregariously). The ninja's A.D.D. heals and the two buddies/brothers smoke cigarettes and get ice-cream and pop, which they enjoy a lot. The End -I don’t know how anybody can tolerate pirates after reading this stuff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar