soulberry Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 tuzlu falan yiyolar bunu. ben sebze diye düşünüyorum. ayrıca tatlı değil, ekşi ve tuzlu bi tadı var. turşusu da yapılıyo bu arada. o yüzden kesinlikle sebze diye düşünüyorum.
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 peki. hakkındaki düşüncelerinizi iletiriz biz kendisine.
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bu arada tuzluyarak yenir espirisi yapılınca haber verin, gelip güleyim.
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 o değil de, sadece türkiye'de yetişiyormuş lan
napae Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 yuh çüş meyve tabi. sdfs papaz eriği tatlı olur üstelik. yani benim yediklerim hep öyle oldu.
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 bilim adamları üzerinde tartışıyolarmış hala ama öyle demeyin
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 sırf yemekte kullanılmadığı için meyve diye adlandırılıyo gibime geliyo. yoksa salatalık bile daha meyve kalır eriğin yanında.
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 demokratik kongonun milli "parasuma hıyaroma" yemeğinde kullanılıyo ki
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Ayva da tuzlanarak yeniyor. Ayva'nın da tatlısı var, kabağın da tatlısı var. Bu ayvayı kabak yapmaz, sebze de yapmaz. Yanlış.
napae Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 malta eriği var mesela tatlı. sen genel olarak erikten bahsetmiyosun heralde. yeşil erikten bahsediyosun bi tek. çok da zekiyim.
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Xaenin said: Ayva da tuzlanarak yeniyor. Ayva'nın da tatlısı var, kabağın da tatlısı var. Bu ayvayı kabak yapmaz, sebze de yapmaz. Yanlış. sokrates geldi kaçın.
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 meyve ve sebzenin farklarını öğrenmeye kasıyorum, işte bütün mesele bu. obsesyon bastı akşam akşam.
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Xaenin said: Ayva da tuzlanarak yeniyor. Ayva'nın da tatlısı var, kabağın da tatlısı var. Bu ayvayı kabak yapmaz, sebze de yapmaz. Yanlış. pro quote.
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 fede said: aristo o bu da spartalı.
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 ginaly said: salatalığı hangi yemeğe koyuyoz? salatalık da tuzlanmadıkça meyveden farksız.
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 soulberry said: meyve ve sebzenin farklarını öğrenmeye kasıyorum, işte bütün mesele bu. obsesyon bastı akşam akşam. türkçe kelimeleri öğrenmeye kas.
Öne çıkan mesajlar