dark-dr Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 mexinth vardi bi, gecen threadde soylemisti oyniycaksaniz katilirim diye, uniti ve ben oynuyoruz zaten demirbas, baska birileri daha varsa europa universalis meraklisi ozel mesajdan ulassinlar. saatler genelde geceden baslayip sabaha kadar. duruma gore sabah da 2-3 saat devam ettigi oluyor ama o ayri tabi. versiyon 1.08 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Benden öte eu cu var mı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 abi iste, sen simdi potansiyel eu cusun zaten. senin enerjini baska turlu enerjilere cevirmemiz lazim. oynuyo musun aktif, sabahlar misin vs. bunlar onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Biz yok muyuz Gimli'ciğim? Hem daha Golge ile Yamato da var. Gerçi Yamato'nun Fransa macerası vardı hatırlarsın % 120 enflasyonlu.[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır. Yalnızca cahiller kazanmak için savaşırlar, bilge olanlar savaşmadan kazanırlar. [Bu mesaj Napoleon tarafından 01 Mayıs 2004 00:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Yau illa sabahlamak mı lazım? iş güç iblmemne noolacak? günde 2 saat oynasak sağlıklı sağlıklı gideriz. Yok illa sabahlıycez diosanız yazı beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napoleon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Orange açılmış Gim, yazı beklemeye gerek yok; topla clanı gidelim abi eskiden olduğu gibi.[signature][hline]Şüphenin olduğu yerde özgürlük vardır. Yalnızca cahiller kazanmak için savaşırlar, bilge olanlar savaşmadan kazanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 aaah ah..... :)[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2004 hadi ben de var olayım madem bu kadar ağır toplar var, dövülecek figüran da lazım.. :) nereden haberleşiyoruz ne zaman buluşuyoruz? icq az ve öz açıyorum; o nedenle, "aç lan icq'yu" mesajı gerekli stimülatör olaraktan.. ekleme: 1.08 oynanıyor değil mi?[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş [Bu mesaj Sam tarafından 01 Mayıs 2004 00:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 yarın akşam spagetti western şenliğinden sonra bir oyun çevirmeyi planlıyoruz, dilekçeler işburaya gönderilsin.. ekleme: sürüm 1.08 olacaktır, arzolunur..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş [Bu mesaj Sam tarafından 01 Mayıs 2004 05:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 eu ne lem ?[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ben de varım ama gücüm sadece bilgisayara yeter heralde. =)[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 bende varim oyun baslatmadan haber veriverin[signature][hline]raki asmis biseydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 yes haber verin ben de gelirim :)[signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 hiç huyum değildir ve bencillik ne haddime ama simbiotik fayda misali bunun ilk sayfada durması gerek.. dark, unity, ben, gimli, wanderer, jadelith, dextra oldu şimdiden, 1 kişi daha bekliyoruz..[signature][hline]Sam of Paticik - Lvl 9 Maydonoz - Çokbilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 bu aksam full bosum. yarin sabaha kadar oynarim eheh. toparlanma sansimiz var mi?[signature][hline]raki asmis biseydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 öf cdsi çöpe atıldı galiba eu2nin puf annem odamdaki düzensizliği görüp gaza gelip atmıştı bissürü cd. galiba onların arasındaydı. nese siz oynayın, ben yokum. iyi eğlenceler :([signature][hline]Sade bir forum için imzalara hayır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 sam de ben de for a few dollars more'u seyredicez, bakariz sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Ben multi 1 arkadaşımla denemiştim sadece, eşantiyon babında dandik bi ülke alıp ölesine oynayabilirim =P[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 kim var simdi? sam diger filmi de izliycek mi, sonra tekrari da izliycem yazmis asli var mi? kacta oynuyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ben oynayalim derim[signature][hline]raki asmis biseydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 ben bi saat sonra katılabilirim[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 sami satiyor muyuz yani eheh. kim var baska? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 baska yok sanirim[signature][hline]raki asmis biseydir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 eu2 neydi yaw?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 europa universalis 2 o zaman 12 de hepimiz burdayiz? hangimizin saglam bir dialupi veya iyi uploadi olan bir connectionu varsa soylesin, acsin, ip yi ozel mesajdan yollasin hepimize veya gocunmuyorsa burdan versin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar