Sailor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Esh said: ama sadece ingilizce mi? eğer diğer dilleri desteklemiyorsa zaten bir anlamı yok. ama güzel bir düşünce. sadece ingilizce mi bilmiyorum ama türkçe yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Bu yeni cikacak olan hem turkiye hem amerikada calisir mi? Bir de 3 megapiksel az degil mi zamana gore yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Internet olmadigindan takip edemedim arkadaslar 3.0 la gelmiyor mu voice kontrol? Veya video kamera? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Sailor said: Esh said: ama sadece ingilizce mi? eğer diğer dilleri desteklemiyorsa zaten bir anlamı yok. ama güzel bir düşünce. sadece ingilizce mi bilmiyorum ama türkçe yok Chinese (Cantonese) Chinese (China) Chinese (Taiwan) Dutch English (UK) English (U.S.) Finnish French (Canada) French (France) German Italian Japanese Korean Norwegian Polish Portuguese (Brazil) Portuguese (Portugal) Russian Spanish (Mexico) Spanish (Spain) Swedish simdilik desteklenen diller bunlar. ama ilerde bir update ile turkce de desteklencegini dusunuyorum sonucta iphone official olarak satiliyor artik turkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 DiadanLocke said: Bu yeni cikacak olan hem turkiye hem amerikada calisir mi? Bir de 3 megapiksel az degil mi zamana gore yahu? Belli bir yerden sonra 5-8-20 farketmiyor, sonuçta telefon kameralarının teknolojisi temelden dandik. Autofocus ve 3+ olması gayet yeterli, hele şu anki rezil kameraya göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 3MP + autofocus yerine 2MP e flash koysalarmış çok daha makbul olurmuş bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2009 MrLevie said: Internet olmadigindan takip edemedim arkadaslar 3.0 la gelmiyor mu voice kontrol? Veya video kamera? Gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 çok mutluyum tetheringi çalıştırdım 3.0'da :) artık salak salak yerlerde 1mb dosyayı mail atmak için TTNET WiFi fln uğraşmaya gerek kalmayacak.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 3.0 17 haziranda release olmuomuydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Sailor developer, çıkmış onlara final. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 3.0 final kurmak isteyen varsa link verebilirim.ben kurdum.ama şu an jb yok henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Dev lisansı olmayan telefonları brick etmiyor muydu dev release? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Sailor said: çok mutluyum tetheringi çalıştırdım 3.0'da :) artık salak salak yerlerde 1mb dosyayı mail atmak için TTNET WiFi fln uğraşmaya gerek kalmayacak.. :pabi sen hangi ulkedesin? turkiye'de tethering calisiyor amerika'da calismiyorsa ben boyle teknolojiye tukureyim ya at&t ne igrenc bir sirket allah belasini versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2009 Ahahah abi MMS için yaz sonuna tarih verdi adamlar ötesi mi var sdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Ya simdi bu yeni cikanda at&t kilidi yok dimi? Mesela ben amerikada at&t kullanirim ama turkiyeye gidince turkcelli mi takarim kullanirim? http://www.apple.com/iphone/specs.html burda gsm demis 900, 1800 falan var sanirim olur? Bir de tethering dediginiz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 "roket adam" said: Ahahah abi MMS için yaz sonuna tarih verdi adamlar ötesi mi var sdfh MMS var telefonda şuanda. 3.0 ı kurdum. göndermedim ama gönderi seçeneği var. Copy paste çok ii oldu özellikle msj atarken ekranın dönmesi süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 iPhone MMS destekliyor da, amerikada AT&T şebekesini kullanıyorsanız AT&T şebekesi MMS desteklemiyor yanlış bilmiyprsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Penthesilea said: Sailor said: çok mutluyum tetheringi çalıştırdım 3.0'da :) artık salak salak yerlerde 1mb dosyayı mail atmak için TTNET WiFi fln uğraşmaya gerek kalmayacak.. :pabi sen hangi ulkedesin? turkiye'de tethering calisiyor amerika'da calismiyorsa ben boyle teknolojiye tukureyim ya at&t ne igrenc bir sirket allah belasini versin türkiye abi, turkcell... at&t desteklemiyor henüz evet. tethering şey bu arada, edge/3g bağlantını bilgisayarına paylaştırmaya yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Turkiye'ye ne zaman geliyor haber var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 ağustos 8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 turkiyede calisiyor mu yani turkcellle? ne cok l oldu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Penthesilea said: Sailor said: çok mutluyum tetheringi çalıştırdım 3.0'da :) artık salak salak yerlerde 1mb dosyayı mail atmak için TTNET WiFi fln uğraşmaya gerek kalmayacak.. :pabi sen hangi ulkedesin? turkiye'de tethering calisiyor amerika'da calismiyorsa ben boyle teknolojiye tukureyim ya at&t ne igrenc bir sirket allah belasini versin inanilmaz kotu bir sirket abi, paraya tapiyorlar resmen, en iyisi kontorluye cevirmek diycemde ondada herseyden iki misli para kesiyolar. Bide 3.0 jb var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2009 DiadanLocke said: turkiyede calisiyor mu yani turkcellle? ne cok l oldu lan. MMS i sorusan var ve çalışıo TRCELL le 3.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2009 Mille said: Penthesilea said: Sailor said: çok mutluyum tetheringi çalıştırdım 3.0'da :) artık salak salak yerlerde 1mb dosyayı mail atmak için TTNET WiFi fln uğraşmaya gerek kalmayacak.. :pabi sen hangi ulkedesin? turkiye'de tethering calisiyor amerika'da calismiyorsa ben boyle teknolojiye tukureyim ya at&t ne igrenc bir sirket allah belasini versin inanilmaz kotu bir sirket abi, paraya tapiyorlar resmen, en iyisi kontorluye cevirmek diycemde ondada herseyden iki misli para kesiyolar. Bide 3.0 jb var mi? 3.0 jb de herhalde hemen çıkacak OS ile birlikte :) http://www.iClarified.com/entry/index.php?enid=4226 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2009 3.0 yarın mı cıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar