Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Apple Worldwide Developers Conference 2009 - 8 Haz. Pazartesi

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Sailor said:

Esh said:

ama sadece ingilizce mi? eğer diğer dilleri desteklemiyorsa zaten bir anlamı yok.

ama güzel bir düşünce.

sadece ingilizce mi bilmiyorum ama türkçe yok

Chinese (Cantonese)
Chinese (China)
Chinese (Taiwan)
Dutch
English (UK)
English (U.S.)
Finnish
French (Canada)
French (France)
German
Italian
Japanese
Korean
Norwegian
Polish
Portuguese (Brazil)
Portuguese (Portugal)
Russian
Spanish (Mexico)
Spanish (Spain)
Swedish

simdilik desteklenen diller bunlar. ama ilerde bir update ile turkce de desteklencegini dusunuyorum sonucta iphone official olarak satiliyor artik turkiyede
Sosyal ağlarda paylaş

DiadanLocke said:

Bu yeni cikacak olan hem turkiye hem amerikada calisir mi? Bir de 3 megapiksel az degil mi zamana gore yahu?

Belli bir yerden sonra 5-8-20 farketmiyor, sonuçta telefon kameralarının teknolojisi temelden dandik. Autofocus ve 3+ olması gayet yeterli, hele şu anki rezil kameraya göre.
Sosyal ağlarda paylaş

Sailor said:

çok mutluyum tetheringi çalıştırdım 3.0'da :) artık salak salak yerlerde 1mb dosyayı mail atmak için TTNET WiFi fln uğraşmaya gerek kalmayacak.. :p
abi sen hangi ulkedesin? turkiye'de tethering calisiyor amerika'da calismiyorsa ben boyle teknolojiye tukureyim ya

at&t ne igrenc bir sirket allah belasini versin
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

Sailor said:

çok mutluyum tetheringi çalıştırdım 3.0'da :) artık salak salak yerlerde 1mb dosyayı mail atmak için TTNET WiFi fln uğraşmaya gerek kalmayacak.. :p
abi sen hangi ulkedesin? turkiye'de tethering calisiyor amerika'da calismiyorsa ben boyle teknolojiye tukureyim ya

türkiye abi, turkcell... at&t desteklemiyor henüz evet.

tethering şey bu arada, edge/3g bağlantını bilgisayarına paylaştırmaya yarıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

Sailor said:

inanilmaz kotu bir sirket abi, paraya tapiyorlar resmen, en iyisi kontorluye cevirmek diycemde ondada herseyden iki misli para kesiyolar.

Bide 3.0 jb var mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Mille said:

Penthesilea said:

Sailor said:

inanilmaz kotu bir sirket abi, paraya tapiyorlar resmen, en iyisi kontorluye cevirmek diycemde ondada herseyden iki misli para kesiyolar.

Bide 3.0 jb var mi?

3.0 jb de herhalde hemen çıkacak OS ile birlikte :)

http://www.iClarified.com/entry/index.php?enid=4226
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...