Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 İyi bitti 4. sezon. Beşinciyi episodik yerine 5-10 bölümlük uzun bir finalle bitirseler hatta süper olur bence. Öykü tam bitir beni diye bağırıyor. Eski sezonlar tarzında episodik yapıda uzatırlarsa Babylon 5 gibi, Galactica gibi efsane dizi çekip bitirmek yerine ortalamanın epey üstünde süper dizi sınıflamasında kalırlar gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2012 3-5 bölüm birikmişti benim. en son süper model cinayetini izlemiştim sanırım. final çıktıysa izleyeyim hmn kalanları. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=gqsPrNU1d4I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 5. sezon baya güzel başladı yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 oha 5 mi başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 çıktı işte bugün s5ep1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Spo GERGE said: İyi bitti 4. sezon. Beşinciyi episodik yerine 5-10 bölümlük uzun bir finalle bitirseler hatta süper olur bence. Öykü tam bitir beni diye bağırıyor. Eski sezonlar tarzında episodik yapıda uzatırlarsa Babylon 5 gibi, Galactica gibi efsane dizi çekip bitirmek yerine ortalamanın epey üstünde süper dizi sınıflamasında kalırlar gibime geliyor. Gergenin istediği gibi olmayacak herhalde Kate hayatına geri dönme çabasında, Castle ile kaçamaklarını izleyeceğiz sanırım bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 EW'de okudum, eski tarza dönüp sezonlarca devam edeceklermiş. Bitse efsane olabilirdi ama aynı tempoda devam ederse de çok iyi dizi olarak kalır yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 4 sezondur sexual tension beni geriyodu burda. Artik rahat rahat izliyorum ya. Stand-alone bolumler seklinde takilsinlar da biraz iliskilerini gorelim. Eglenceli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Castle gibi diziler çok rahat 7-8-9-10 sezon gidecek diziler. izlemesi keyifli oluyor. karakterler iyi olduğu sürece, aynı ortam olsa bile sıkmadan izleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Bak bu bolum de mis gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2012 En garip bolumlarden biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 aha 3 bölüm birikmiş, izleyim bari bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 firefly a mı refer etti o :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Son bolum kotuydu cok. Ilk sezondan beri boyle bir sey bekliyordum ama tam sonunda mutlu oldular derken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Bence gayet iyi bölümdü beklediğimiz aksiyonu verdiler sonunda biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Kotuydu derken bolum cok iyi, ic parcalayici anlamda kotu. Anlamlar karismis orada. Onu yazarken yazdigimin ne halde oldugunu bile dusunemedim, etkileyiciydi. Foreshadowing'de guzelce oturdu, zaten aklimdan gecmisti bu blog kizin basina dert acacak, Castle atik ders verecek dizi degil diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 noldu la oldu mu kaptan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Alexis'i kacirdilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 o kim la, izlemiyom ben diziyi asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Kutsalimiza dokundular yanlis yaptilar. Karistirmicaklardi onu bu islere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2013 GERGE said: Alexis'i kacirdilar. İyi bölüm olmuş, biraz uçuk bağladılar ama yapıcak bişey yok dizi eğlencelik çerez dizisi sonuçta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Niye Alexis inanılmaz ünlü değil anlamıyorum, hayatımda gördüğüm en güzel kız olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Zamanla ünlenir hele bi açılsın biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2013 guzel degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar