Bone Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 "artist formerly known as prince"... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 simdi chuck sezon sonu yaptı bi ekstra sezon mu cekilicek yoksa bi kac bolum daha izliycez mi onu anlayamadım ben her hafta chuck arıyor gözlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 chuck ne alaka bu konu ne alaka. chuck sezon sonu yapmadı. son yayınlanan bölüm sezon finali gibi düşünülmüş ama kanal ekstra bölüm talep etmiş. daha var bikaç bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 allah yanlıs okumusum topici tekrar bakarken gordum kusura bakmasın castle sevenler.. =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 çok pis bitti 2. sezon be üzdü bizleri ;( allah tan 3. sezon garanti. yanlız bölümün konusu süperdi haha. ilk yakaladıkları Hans'ın gerçeği öğrenince verdiği tepki (tu) http://www.youtube.com/watch?v=G63eBzJd4dg&feature=related süper promo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 2 gunde 1 sezonu bi de 2. sezondan 3 bolumu izledim. Supermis ya nasil olmus da populer olamamis.. bilimum CSI ve turevlerini osurtur bu dizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Nasıl popüler olamamış? Epey de popüler. Benim gibi Firefly hatırına başlayanlara bile izletti kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=3Q3pdj9p6yI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Yeni sezon 20 Eylül'de başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Tutulmadı derken şaka falan mı yaptın ? Tutulmayan hangi diziyi abc hayrına devam ettiriyor :p Flashforward'a bak mesela ona yaptığı tanıtımları hatırlamayan yoktur sonu ne oldu zaaaaaa. Castle bence çok iyi başladı oldukça güzel devam ediyor. Türkiye'de popüler olup olmamasının pek önemi yok yani, eğer kastettiğin oysa. ABC: "Castle" (14.5 million, 9.2/15) al sana ratinglerden bir örnek iyi durumda yani. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 yarın başlıyor sezon 3. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 türkiye'de bu tip diziler tutmaz zaten "popülerlik" kriterimiz oysa... mesela amerika'da the mentalist, ncis, law & order, csi, criminal minds gibi dizilerden çok övgüler duyuyorum, ama türkiye'de yaprak dökümü, lost, the o.c. gibi dizilerin gölgesinde kaldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Yaprak dökümünü bilmem de Lost ve OC onların hepsinden iyi dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 çok suç, polisiye dizisi var.. hepsi birbirinin çok yakın renklerde. izleyicinin neyi tutacağına bakmak gerek. bruckheimer polisiyeleri hafif ama global anlmada izleniyor kolaylıkla. ncis, law and order daha amerika zaten. aç, bak.. kanalı zaplayıver 10dakika sonra. kanal reklamına bakıyor, izlenirliğine bakıyor. ayrıca arcane +1 lost ve oc onların hepsinden kat kat iyi. edit2: piyasada tutulma olayı ve dizinin iyi olması tamamen ayrı şeyler zaten. hustle'ın şu ana kadar yapılmış en kötü sezonu leverage'ın -gelecek sezonları dahil- yapılabilecek en iyi sezonundan 40gömlek üstündür. ama bölüm sayısı olsun, global açıdan rahat pazarlanabilirliği olsun leverage çatır çatır piyasa değeri olarak hustle'ı ezer.. yoksa leverage dediğin ne ki? nickelodeon için yapılmış hustle çakmasının suyunun suyu, vasat, öğle arasında senaryosu yazılabilecek bir dizi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 lost ve oc çok tırt diziler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 diğer dediklerin ne kadar kötü oradan ona göre hesap et işte.. çok tırt dizi >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> ncis>>>>>>>>>>criminal minds vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 yok ncis, csi, criminal minds'a göre tırt dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 O dizilerin hiçbirini izlemedim ama Castle çok güzel dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2010 csi las vegas gayet süper bi dizi. ayrıca ncis, csi ve criminal minds polisiye olmasına rağmen aralarında dağlar kadar fark var tarz olarak. o yüzden kıyaslamak bile abes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 3. sezon süper başladı ya. aşırı eğleniyorum bu diziyi izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Şuana kadar izlediğim 4-5 dizi arasında bu yıl itibariyle en iyi sezon açılışını yapan dizi oldu. Çok beğendim bu bölümün yapısını başlangıç ile oha ne oluyoruz dedirtti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 ahahahahah ilk sahnenin sonund ane çıkacağı çok belliydi de. Uzun saçta yakışmış hatuna bu sırada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 castle'ın basıldığı sahneler falan. adamın mimikler çok iyi ya. suratına bakmak bile güldürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Bence tırt olan dasaaa nin dizi/film zevki. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 SenariouS said: ahahahahah ilk sahnenin sonund ane çıkacağı çok belliydi de. Uzun saçta yakışmış hatuna bu sırada... İlla ki öyle ama nası ya diyorsun önce. Ben oynadığı oyunlardan biri sandım mesela (hani kostüm giyip oynuyordu ya ilk 2 sezonda :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar