cenx Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 siz daha birşey görmemişsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 devlet memuruna hakaret. alin bunu içeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Otedengelen said: escinselleri askere almiyorlar zaten, vatan icin canini vermek gibi bir derdi yok zaten kiz gibi erkeklerin o sebeple. Ben buraya takıldım hemen kısa bi anektod aktarayım. Bi arkadaş sevgilisiyle askerde tanışmış. Bu da böyle bi anımdır. Sufinin saçlarına gelince. AMÖN TANRÖM ASKERE LAF ATOYOR AKAPELĞİ egemen anlayışı yüzünden askeri eleştirmek falan pek işe yaramaz bu aralar, ama askerde mantık yada zeka aramamak makul bi düşünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Sufi said: kermit: adam olsaydı bana "ne lan o saç" derdi o adamın adamlığına laf etmek sana düşmez Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu bi kişi. vatana hizmet ediyo. gerekirse vatan içinde canını verecek kapasitede insanlar hepsi ordakinin. sen kalkıpta ordaki insanın adamlığına yorumda bulunamazsın. ve şunuda söyleyim adammış. izah biçimini sen anlayamamışsın. orda kalkıp gelip sana laf etse sen bıdı bıdı yapacaksın ve olay çıkıcak belkiş ama sen bunu anlayamamışsın. dolaylı yoldan kardeşine değdirmiş lafı ve sen buna bıdı bıdı ediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 axedice said: Otedengelen said: escinselleri askere almiyorlar zaten, vatan icin canini vermek gibi bir derdi yok zaten kiz gibi erkeklerin o sebeple. Ben buraya takıldım hemen kısa bi anektod aktarayım. Bi arkadaş sevgilisiyle askerde tanışmış. Bu da böyle bi anımdır. vurduranları almıyorlar bildiğim yahu, belki çaktırmadan girmişlerdir onlar. gizli eşcinsellerdir belki de orda erkek erkeğe kalınca farketmişlerdir. yapılacak birşey yok ki, aradan kaçmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Bu nasıl sufi mantıksızlığa bile tahammülü ve hoşgörüsü yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 kermit said: Sufi said: kermit: adam olsaydı bana "ne lan o saç" derdi o adamın adamlığına laf etmek sana düşmez Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu bi kişi. vatana hizmet ediyo. gerekirse vatan içinde canını verecek kapasitede insanlar hepsi ordakinin. sen kalkıpta ordaki insanın adamlığına yorumda bulunamazsın. ve şunuda söyleyim adammış. izah biçimini sen anlayamamışsın. orda kalkıp gelip sana laf etse sen bıdı bıdı yapacaksın ve olay çıkıcak belkiş ama sen bunu anlayamamışsın. dolaylı yoldan kardeşine değdirmiş lafı ve sen buna bıdı bıdı ediyosun. general vatana hzimet ediyor. sen? ben? saçım uzun, öyleyse gayim ben, vatana hizmet edemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Otedengelen said: axedice said: Otedengelen said: escinselleri askere almiyorlar zaten, vatan icin canini vermek gibi bir derdi yok zaten kiz gibi erkeklerin o sebeple. Ben buraya takıldım hemen kısa bi anektod aktarayım. Bi arkadaş sevgilisiyle askerde tanışmış. Bu da böyle bi anımdır. vurduranları almıyorlar bildiğim yahu, belki çaktırmadan girmişlerdir onlar. gizli eşcinsellerdir belki de orda erkek erkeğe kalınca farketmişlerdir. yapılacak birşey yok ki, aradan kaçmışlar. arkadaşım eskişehirde askerlik yaparken 2 kişiye pembe teskere verip yollamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Asker istediğini yapar diyenleri anlamıyorum. Sufi tepkisinde ve üzüntüsünde son derece haklı. Kardeşinle birlikte olmak için kalk git, sonra (belli ki kompleks sahibi) bir yetkili son derece mantıksız bir yaklaşımla tüm gününü alt-üst etsin, kardeşini de seni de üzsün. Askeri mekanlara, (içinde görevli olarak çalışıyor olmadığı sürece) uzun saçlı erkeklerin giremeyeceği konusunda bir yasak olduğunu sanmıyorum. Sufi siniri nedeniyle tepkisini abartmış olabilir, ama bu; başına gelen olayın sinir bozucu ve mantıksız olduğu gerçeğini göz ardı edip, ''ne dion sen, asker haklı tabe'' tepkisini vermeyi gerektirmez. Bu kadar bastırılmış bir millet olmasak, herhangi bir devlet dairesindeki, yetkisini, haddini aşan sorumluyu protesto edip eleştirebildiğimiz gibi, askeri de eleştirebiliriz. ''O asker, tabikine de yapcak, hakkı var, orası onun malı'' gibi yaklaşımları anlayamıyorum. Evet, söylenenlerde doğruluk payı var, kimileri en mantıksız, şeyleri yapabilip, yaptırabiliyorlar, ama bu eleştirilmemelerini gerektirmiyor. @Sufi, bu tür yetkisinden yararlanıp, halka işkence çektiren türden insanlara, Türkiye'deki herhangi bir platformda rastlayabilirsin, ama kimi zaman, senin bugün başına geldiği gibi çaresiz kalabiliyor insan ne yazık ki...Geçmiş olsun... edit: imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Sufi said: kermit said: Sufi said: kermit: adam olsaydı bana "ne lan o saç" derdi o adamın adamlığına laf etmek sana düşmez Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu bi kişi. vatana hizmet ediyo. gerekirse vatan içinde canını verecek kapasitede insanlar hepsi ordakinin. sen kalkıpta ordaki insanın adamlığına yorumda bulunamazsın. ve şunuda söyleyim adammış. izah biçimini sen anlayamamışsın. orda kalkıp gelip sana laf etse sen bıdı bıdı yapacaksın ve olay çıkıcak belkiş ama sen bunu anlayamamışsın. dolaylı yoldan kardeşine değdirmiş lafı ve sen buna bıdı bıdı ediyosun. general vatana hzimet ediyor. sen? ben? saçım uzun, götverenim ben, vatana hizmet edemem. arkadaşım estafurullah o senin uydurman götveren felan. saçın uzun diye laf eden olmadı kimse sana. sorun komutan veya herneyse onu yerden yere vurman askeriyeye laf atman burda. askerliğini yapmış birisini hala anlamıyosun olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 aquatik: yaş maş mesele değil, birgün karşılaşırsak elini öpecem söz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 sufi "ulusalcıyımben" diye feyk açıp onunla yazacaktın bu başlığı, hata sende kusura bakma. :( general motors dağılınca bu generali de buraya yollamışlar herhalde. vatanı kendi vatandaşından koruyacak kadar vatanpervermiş, madalya lazım. bunun benzeri bir tipi de haydarpaşa gata'da görmüştüm, muaf belgesi almak için sürünen hasta insanlara (asker değiller hiçbiri) sakal teftişi yapıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 evet bazı askerlerin (askeriyenin değil) kendi vatandaşını sevmemesi çok ironik geliyor bana heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 haklı şekilde sitem ederken en sona yazdığın cümle +100 posta ulaştırdı topiği maksat farklı malesef burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 bu ulkenin bir takım vatandaşları Atatürk'ü sevmiyor yahu, asker onları mı sevmek zorunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 konu atatürk'ü sevmeyen vatandaşlar değil ama heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 alt metinleri okumak da onemli ama, değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ötedengelen atatürk ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 evet arkadaş aslında burda askeriyeye isyan ederken Atatürk'e olan nefretini vurguluyor çok haklısın. hey allahım yarabbim ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 godwin kanunu türk forumlarında atatürk ile işliyor, bilmiyor muydunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Yav Ali whiskas kedi mamasını beğenmiyo, buradan bir niyet ve zihin okuyucu ve çok mantıklı bir forum yazarı olarak çıkarımım şudur ki, Ali kedileri sevmiyo, bu nedenle tavşanların Ali'yi sevmemesi ve arıza çıkarması doğal bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 vat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 arkadaşlar yatmak zorundayım ilgili şehirdeki ilgili oteldeyim, bunu site yöneticileri onaylayabilir (normalde kablo kullanıcısıyım ve sabit bir ip ile bağlanırım, ancak yaşadığım şehirde tesadüfen cafeye falan gitmişsem ip değişebilir ancak şehir bilgisi aynıdır, ancak şu an yüzlerce kilometre ötede başka bir şehirde bir otele ait ip'deyim ve yarın gece de bu otelde konaklayacağım ve kısmtse kardeşimle yarın (bugün) gündüz kardeşimle çarşı izninde buluşacağım (inşallah (inşallah dedi kahrolası şeriatçı cumhuriyet düşmanı vatan haini sufi)). eğer ki bu ülkenin kötü durum düşmesi için uğraştığımı düşünenler varsa şikayette bulunsunlar. databaselerdeki veriler kendilerine yardımcı olur. ancak ben, tam aksine bu ülkenin ve bu ülkede yaşayan ve bu ülkenin bir bireyiyim diyen herkesin söyleyeceği şeyleri söylüyorum. bizim adımıza bizden yetki alanlar (ister askeri yetkiye sahip olsunlar ister siyasi yetkiye) BİZİM ALTIMIZDADIRLAR. biz millet olarak bütün yetkilileden daha yetkiliyizdir. hiçbir yetkili bizim üzerimizde keyfi yetkilere sahip değildir. şu an itibarıya şikayet edbileceğimiz bir merci olmasa bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 @ Ardeth Bırak, niyet-zihin okuyucular bulsun! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar