Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ford Mondeo Teyp Hırsızları

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Bu sabah 7 gibi otopark ta duran arabamızın camı kırılarak içinden teybi çıkartılıp götürüldü.

polise tutanak için gittiğimizde aynı gece aynı marka 2 kişinin daha aynı duruma mağruz kaldığını gördük.

kozyatağı tarafındayız biz. ne biliyim dikkatli olun aynı marka arabanız varsa. buralarda mı oluyor sadece yoksa başka yerlerde de olur mu bilmiyorum ama uyarayım dedim aynı marka da 3 olaya rastalayınca

edit: 2009 model bu arada
Sosyal ağlarda paylaş

Şanslısın.

Reşet Paşa Konağının iki yan sokağında eski arabamın direksiyonunu çalmışlardı.

Miliyle beraber.

Arabaya binince terk hatırladığım önümdeki boşluğa bir anlam verememişti. Hani beyin ile gözler olan biten hakkında bir karar veremez ya. O an işte.

Sonra çenemi elimle kapattığımı hatırlıyorum. Artık arada ne kadar zaman geçmişse.

Ha, bu arada airbag için çalmışlar. Polis sadece şanslı olduğum, yolcu airbag'i götürmediklerini, eğer götürecek olsalar ön konsolu komple söktüklerini söylemişti.
Sosyal ağlarda paylaş

Hırsızlık ne kadar gelişmişse insanların vurdumduymazlığı da o kadar gelişmiş, can/mal güvenliği ve ışıklandırma da yeterince düşük. Direksiyonu miliyle beraber sökmek ne demek ya, adam camı kırıp en az 10-15 dakika arabada duruyor, sonra elinde direksiyonla gidiyor, bir insan evladı da bunu umursamıyor ya da görmüyor.

Benim de teybimi çalmışlardı eskiden ama o zamanlar sonradan takma orta halli teypti işte. Şimdi benimki de konsola gömülü bu 2 slot kaplayanlardan, tehlike yok sanıyordum da demek ona bile dadanmışlar. Sökmek iş değil, adam şerefsiz olup kafaya koyduktan sonra söker her şeyi de, aynı marka/modellerin en dandik donanım paketlerinde bile bulunan teybi ne diye çalar insan onu anlamıyorum.

Öncekini de kafayı üstünde bırakmadığım halde çalmışlardı, camlarda da güvenlik filmi vardı, Şirinevler'den Haznedar'a giden ana cadde üzerinde Yayla kavşağında kaldırımda park halindeydi araba bir de. Bu kadar gece yarısı bile nispeten işlek olan, ışıklandırılmış bir cadde üzerinde güvenlik filmini kıracak kadar (5-10 kez) uğraşıp, teybi söküp gidiyor adam, yine bir gören duyan rapor eden yok tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...