Suark Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 güzel bi yutup vidyosu varm ı gameplay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 vereyim accountu indir bak olm trial miral kasma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 su materia olayini anlatabilecek varmi, cakmadim? goblinden convert yapmayi ogrendim lvl19'da fakat elimde +1 str materia var, onu takabilecegim chest var fakat nasil oluyor da oluyor?? nick "komutan logar" ekleyin su kanala pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 taam kanka gönder bakalım 1-2 haftaya anca girebilirim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 neyse arayan buluyormus :) *convert icin lvl19 olup binfire den questi yaparak ogreniyorsun. *iteme ekleyebilmek icinde Disciple of Hand classlardan birinin lvl19 olmasi gerekiyormus, o zaman quest aktif hale geliyormus :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 benchmarkı cekıorm 2 gig bişe. doğru şeyi mi indiriom download linki installer bulamadım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 arka sayflarda vardı benchmarkı cekme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 bulamıyorum ahahah http://eu.finalfantasyxiv.com/pr/start_ffxiv/win/registering/ şuralarda çıldırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?42,4094202,7125931#msg-7125931 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 bugun maintance var ama sanırım saat kaçta bilmiyorum aamna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 haftaya anca gırerım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 level 50'ler biraz anlatın, end game contenti , hard mode yaptınız mı primalları, dungeonları vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Abi dur biraz millet oyuna giremio zaten ha diye nasıl 50 olsunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 2 tane adamımız var 50 ya pati linkshellinde, onlara soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 geçen hafta 30 küsür olan vardı, olmuşlardır 50. Bu arada şimdi square enixle telefondayım halledicekler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 abi yuh ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 linkshell ne oluyor chat için felan mı yoksa guild mi direk, yada guild free company mi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 linkshell - kalıcı chat odası. free company - guild grand company - 3 city stateden bi tanesine ait faction gibi düşün. Ona ait quest yapiosun badge topluosun vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Oyunda pvp adına henüz birşey yok galiba yada var ileride mi açılıcak battlegroundlar ?. Bu grand company olayında outdoor pvp felan olur mu acaba ya. Çünkü mekanların ferahlığı güzel outdoor pvp olsa güzel olabilir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 outdoor pvp olmaz. bg ler gelir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Laraken Baeldar eklemeye çalışsanıza hacıtlar bi linkshell e. benim versiyon us ama oluyor mu öyle olunca bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 komutan logar'a da davet atin be yaw, chat yapalim guzelleselim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ben soyadımı hatırlarmıoum ya gidince bi bakayım random atmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 "Captain Logar" said: komutan logar'a da davet atin be yaw, chat yapalim guzelleselim :D belki de istenmiyorsundur hmm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 eywah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar