STY Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 oh shit eu server yok napcaz . beklesek açılır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 odinde mumkunse sabah karakter acin. gece girmek mumkun degilken karakter acman imkansiza yakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 başka ip den bağlanınca direkt hesabı kilitliyor oyun ya. şifre resetlemem gerekti. trusted computer falan ayarı da yok bulamadım. tek comp a bağımlı yapıyor güvenlik çözümü sunmadan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 binek çok pahalı değil mi ya ? dk sı 5 altın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 gokhan ^^ aldim oyunu nerden haberlesiyosunuz bakıyım. indirmeden hemen gaddar gibi darlıyım =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 haydiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 aquila. oyun cok sıcak, gel sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 ben geldigimde denizi bosaltmis oluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 ortak saatler var ya. o zaman girersin. ama oyunu bırakma açısından soylediysen yorum yapamam sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 iki turlu de asdf. beklerim 1 ay, bakalim sublar yenileniyo mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 binonyedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 patiyle mmorpg'e başlarken "1 ay eğleniriz ya" diye başlamak gerek asdasd, wildstar veya eq'de bu düzeni bozucaz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 abi 1 ay bekleyip sublar yenilenio mu dersen hiç bi zaman oyun oynayamasssın şu mmorpgleri single player oyun gibi düşünün abi. 45 lira lan, hangi single player oyuna 45 lira verip 1 ay oynuosun hepsi 15 saatte bitio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 screwy said: gokhan ^^ aldim oyunu nerden haberlesiyosunuz bakıyım. indirmeden hemen gaddar gibi darlıyım =)) abi şu an linkshell muhabbeti var chat odası gibi onu açtık oradan konuşuoruz herkes takılıo karaktrini kasio o sırada muhabbet dönüo guild chat gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 ya çoğumuzda zaman yok artık, öyle en hızlı ben kasayımcılık da kalmamıştır. her bişiyi okuya okuya oynanırsa gayet eğlendirir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Nelere veriyor millet parayi, benim diyen single playerdan 100 kat daha fazla contentli mmorpg turune patliycakmi patladimi partlarmi gozuyle bakiyor. Al oyna dunyayi gor dinamikleri gor en kotu 1 hafta gider zaten. Single player 50 dolar suresi 20 saat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 bu oyunun downloadunu pauslamak yok mu ya? cancellayınca gitti o zamana kadar download ettiklerim allahtan cok inmisken basmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 yok galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 yani hakkaten bunu dusunemeyen firma olmaz olsun. oyuna girmeden sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Ben iptal edince kaldigi yerden devam etmisti. En kotu torrentden cekin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 hahah. bozmuşlardır onu da ya. queue varken kırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Kanuni said: Nelere veriyor millet parayi, benim diyen single playerdan 100 kat daha fazla contentli mmorpg turune patliycakmi patladimi partlarmi gozuyle bakiyor. Al oyna dunyayi gor dinamikleri gor en kotu 1 hafta gider zaten. Single player 50 dolar suresi 20 saat :) Şuna kesinlikle katılıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 aynen benim ki de iptal olmuştu sonra devam etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 http://j1308.hizliresim.com/1d/u/ryb7v.png setler guzelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 net döver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar