reddiye Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ..yağıyor burda Bir anda yağmaya başlıyor bağıra çağıra 15s sonra ses kesiliyor Olsun Yağsın da aman by Türkiyenin en güneyi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 umm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 emm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 iskenderunda hava serin ama yağmur yok. Acayip tatlı. 1 hafta dayansa da öss de rahat etsem (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 iskenderun için bahsetmiştim (: dün gece saat 5e kadar bir yağdı bir durdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Dün tepemde güneş varken, hiç bulutsuz gökyüzünde yağmur yağıyordu İstanbul'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 beni köyümün yagmurlarında yıkasınlar -john locke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 deadwoll said: Dün tepemde güneş varken, hiç bulutsuz gökyüzünde yağmur yağıyordu İstanbul'da. biri su döküyor olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 iskenderun vayy suriyeli araplar ne komedi adamlar ya sezginn bak sana yeminlen söylüyorum benim sana 5 tane 1 milyon borcum var 1 milyon 1 1 milyon 2 1 milyon 3 diye sayarlardı ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 onlar neşe kaynağımız (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 bu arada dün gece baya bi yağmur yağmış evet annemlerden öğrendim (: karaağaç a bi gitmelisiniz. gülmek için birebir. adamlar tüm dilleri bir cümle içinde kullanabiliyor. Gülmekten bi tarafınız yarılabiliyor haliyle :D edik: gereğinden çok smiley. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 80şv3r c3m Görmeyen bilemez karaağacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Nerde oturuyosun ayıptır sorması :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Belen. belenliyim ak derler belenlilerde hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 belen denmez ona bilan denir (enazından iskenderunda) ben orhantepedeyim denizcilere doğru yazın da bir nevi bilan olan sarımazı bilemedin arsuz ama bu yaz yoğum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Ben de deniz alayının tam karşısındayım sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ankarada yağmur bitti ya lan. tüh dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 "körfez" de mi oturuyorsun? Orda fotoğrafçı Mehmet Mesut abi oturuyor http://mehmetmesut.blogspot.com/ belki tanıyorsundur . karaağaçta da öğretmen (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c3m Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ı ıh körfez değil. Ama yellensem duyurrum tüm körfeze :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 geliyorum 28agustosta XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 yuh ne ağustosu ben de ağustosa kadar dönerim heralde ezerbağcandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar