cungu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 said: Putin ise spor kyafetiyle çok sinirliydi. Umut Sarıkaya mı yazmış bu haberi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 siz kendinizi iki seçeneğe sınırlamışsınız sanırım ama ben tercihimi demokrasinin daha iyi işletilmesinden yana kullanıyorum. siz de deneyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 demokrasi çok leş bişi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Demokrasi insanin kendine yakisani giymesidir dememis kimse. Demodemi oldu bu kalip sorarim size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Putin iyi yapmış. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 MADBOY said: Memikleri fuze basligi gibi, sipsivri. lol! herif feci geçirmiş ama be.. tv'de izledim bu sabah, adam acaip hesap sormuş. bizimkiler olsa adamların arkasında durarlardı, desteklerlerdi.. ah be putin gibi biri seçimlerde teğet geçse keşke .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 baykal var .. oda yüzüyo her yaz, o ada senin bu ada benim yüze yüze geçiyo,onun da vardır kası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Sam said: bastır popülist otokrasi, halkı egemenliği devretmeye iknanın en kesin yolu. mani said: adam olsa çiftçiye fırça çeker, yalan söylemeyin lan paranız var derdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 adamımsın putin kalemi de merak etmedim değil yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 hele bir sakin olalim simdi bu rusyadaki zenginlere bakan var mi? adamlarin hepsi 30 35 yasinda milyar dolarlar sahibi, ha teknoloji sirketiniz olur onu gelistirirsiniz falan normaldir buda :) gidip nikelden yok agir saniyeden bu parayi yaptiysaniz hele bir dur orada derler olmaz oyle is. sonucta zenginleri zengin yapan putin ve ekibi, essekler putinin karizmayi dusurmeye kalkinca aldilar cevabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Helal be.adam halkın çıkarlarını harbiden koruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 tabi emin ol halkın çıkarlarını koruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 mani said: adam olsa çiftçiye fırça çeker, yalan söylemeyin lan paranız var derdi. anca çıplak ayak el ense çeksin işte zibidi. bravo ya kim diyecek diye bakiyordum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 bide ustune madem imzalamadin ananida al git derdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Sam said: siz kendinizi iki seçeneğe sınırlamışsınız sanırım ama ben tercihimi demokrasinin daha iyi işletilmesinden yana kullanıyorum. siz de deneyin derim. peki sen bu demokrasinin iyileştirime olayını nasıl deniyosun ? yada deneyenler varda biz mi göremiyoruz sam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 her beğenmediğim icraatta "asker darbe yapsın" demiyorum mesela, iyi bir başlangıç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Sam said: siz kendinizi iki seçeneğe sınırlamışsınız sanırım ama ben tercihimi demokrasinin daha iyi işletilmesinden yana kullanıyorum. siz de deneyin derim. eheuehu sen değilmiydin ortada bir çalan ama halka yediren var birde çalmayan kırık camlı kartalla dolaşan varsa çalıp halka yedireni tercih ederim diyen ? Ne ara 3. bir seçeneği sorgulamaya başladın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Sam said: her beğenmediğim icraatta "asker darbe yapsın" demiyorum mesela, iyi bir başlangıç.iyi bir liderle ülkeler en güçlü zamanlarını demokraside değil monarşide yaşarlar.Putin gibi bir adam başa gelicekse seve seve darbe yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ruslar yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 mani said: eheuehu sen değilmiydin ortada bir çalan ama halka yediren var birde çalmayan kırık camlı kartalla dolaşan varsa çalıp halka yedireni tercih ederim diyen ? Ne ara 3. bir seçeneği sorgulamaya başladın :) ekmek için özgürlüğünü vermeyi tercih edenin bana nutuk atması da güzelmiş. :) kazım said: iyi bir liderle ülkeler en güçlü zamanlarını demokraside değil monarşide yaşarlar.Putin gibi bir adam başa gelicekse seve seve darbe yapsın sorun şu ki o gelecek adamı sen seçemiyorsun, zaten bu yüzden demokrasi diyoruz. "ahmet/mehmet gibi bir adam gelecekse" gibi bir koşul öne sürmen imkansız. umduğunu değil, bulduğunu yiyorsun mecbur. o nedenle monarşiler devrilip demokrasiye geçildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 demokraside deniyeceksin baktın adam sağlam bas monarşiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 matama said: hele bir sakin olalim simdi bu rusyadaki zenginlere bakan var mi? adamlarin hepsi 30 35 yasinda milyar dolarlar sahibi, ha teknoloji sirketiniz olur onu gelistirirsiniz falan normaldir buda :) gidip nikelden yok agir saniyeden bu parayi yaptiysaniz hele bir dur orada derler olmaz oyle is. sonucta zenginleri zengin yapan putin ve ekibi, essekler putinin karizmayi dusurmeye kalkinca aldilar cevabi. dogru. Yinede dogru bir hareket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 kazım said: demokraside deniyeceksin baktın adam sağlam bas monarşiyi adam ölünce napıyorsun onu da yazsaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 adam ölmeden önce en profesyonel sadrazamını seçicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 yavuz sultan selim -->Fatih Sultan Mehmed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar