Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Hikaye nasıl? 616, Ultimate? Orijinal? Kökeni nasıl olmuş yani? Iron Man'de çok değişiklik vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Hikaye Arif Heimdall ve Trolloki arasında geçiyor. Eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 -Can you see her? -Unfunfunf hmmmpff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 hikaye orjinal serideki thor orginlerinin derlemesi , jane fosterıon mesleği farklı, onun dısında bi dğeişiklik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 trailerı izledim fropst giantların üstünde zırh falan varmıs be hiç bişi anlamadım ben bu 3dden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Yeni geldim eve gayet güzeldi. Tadı damağımda kaldı ama yetmedi. Tez zamanda 2. 3. 4. 5. filmler gelsin böyle gitsin bu seri :D Çok iyi olmuş her şey 3D iyiydi savaş sahnelerinde ben sorun yaşamadım güzeldi hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 bd çıksın bizde izleriz cüce sen bana anlatırsın ayrıntılarda saklı espirileri durdurup durdurup filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 dimi işte bi seyir ayarlarız cıkınca blue ray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 oyle bi commentary bana da lazim , ne kadar bilsem de tum referanslari yakalamak cizgiromanlari takip etmeden imkansiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Ben de gideyim diyorum, Ankara'da Thor günü yapabiliriz sonra. Gerçi sinemada dur anlat olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Marvel filmlerinde belli bir cita tutturuldu zaten. Bu da eli yuzu duzgun, oldukca iyi bir film olmus. Ama cok da akilda kalacak bir film degil. Bence filmdeki en buyuk eksiklik Thor'u gercekten zorlayan hicbir rakibinin olmamasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 bd rip ciksin ben belki evdeki sinemayi pati hizmetine acarim. yoksa ben dun izledim, xpand sagolsun bisey anlasilmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 thor zorlayan rakip genelde olmaz zaten. hulk gaactus falan lazım onun ıcın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Thor'u zorlayan rakipler belli: Enchantress, Loki, Hela... Onlarda birebir zorlamıyor, trick ediyorlar =) Kim vardı filmde? Bir de Thor Marvel evrenin en güçlü karakterlerinden biri, Hulk'dan güçlü fiziksel olarak; underdog olması için karşısına Onslaught, Legion filan çıkartılmalı ki onlar da X-Men villian'leri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Loki var işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Benim hatirladigim Absorbing Man vardir Thor ile ikide bir kapisan. Genel olarak Asgard'dan veya Marvel'in benzer diger fantastik diyarlarindan tipler Thor ile kapisabilir. Herkul, Mephisto vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 e şte cosmic düşmaları var bide. celestiallara kafa atmış bi kişilik Thor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Thanos zorlar ancak işte ya da öteki cosmic villainler. Dünya üzerinde yaşayanlara bakarsak ama aklıma sadece X-Men villain'leri geliyor. X-Men dışında düşündüm de biraz durup, Count Nefaria vardı. O çıkabilir karşısına ilerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Hulk vs Thor vardı animasyon, Hulk ana bacı dağıtıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 hulk un dağıtmadığı yok zaten :D.tanrı manrı dinlemiyo:) filmde fena değildi.3d gittim ama hiç gerek yokmuş 3d lik bi olayını goremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Görsellik 10 numero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 mükemmel olmuş film, 3d sevmiyorum ama takip edilmesi zor gelmedi bana. kenneth branagh çekmese böyle iyi olmayabilirdi. adam resmen yeteneğini konuşturmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 yönetmen değil, source material kaliteli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 cok merak ediyorum kacarı yok gidicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 yönetmen de önemli öyle deme, kıvança oyunculuk yaptırmış adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar