Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Thor (2011)

cado

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yeni geldim eve gayet güzeldi. Tadı damağımda kaldı ama yetmedi. Tez zamanda 2. 3. 4. 5. filmler gelsin böyle gitsin bu seri :D Çok iyi olmuş her şey 3D iyiydi savaş sahnelerinde ben sorun yaşamadım güzeldi hepsi.
Mesaj tarihi:
Marvel filmlerinde belli bir cita tutturuldu zaten. Bu da eli yuzu duzgun, oldukca iyi bir film olmus.

Ama cok da akilda kalacak bir film degil. Bence filmdeki en buyuk eksiklik Thor'u gercekten zorlayan hicbir rakibinin olmamasi.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Thor'u zorlayan rakipler belli: Enchantress, Loki, Hela... Onlarda birebir zorlamıyor, trick ediyorlar =)

Kim vardı filmde?

Bir de Thor Marvel evrenin en güçlü karakterlerinden biri, Hulk'dan güçlü fiziksel olarak; underdog olması için karşısına Onslaught, Legion filan çıkartılmalı ki onlar da X-Men villian'leri.
Mesaj tarihi:
Benim hatirladigim Absorbing Man vardir Thor ile ikide bir kapisan.

Genel olarak Asgard'dan veya Marvel'in benzer diger fantastik diyarlarindan tipler Thor ile kapisabilir. Herkul, Mephisto vs.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Thanos zorlar ancak işte ya da öteki cosmic villainler. Dünya üzerinde yaşayanlara bakarsak ama aklıma sadece X-Men villain'leri geliyor.

X-Men dışında düşündüm de biraz durup, Count Nefaria vardı. O çıkabilir karşısına ilerde.
  • Yeni Oluştur...