Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Nistelrooy gelir mi acaba. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 rijkaard mı? gg eheheheh diyen adamları banlayın bence bölümden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 acayip sevindim ben, ne ramos ne hulye ne de le guen bu takımı adam edemezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Ben Co'yu daha çok istiyordum. Tam Gs'ye göreydi adam, bu heriften tek ümidim hücum futbolunu iyi oynatıyor olması. Bakalım inşallah pişman olmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Kim gelirse gelsin, 3-5 sene kalsın artık ya. Bıktım Bülent Korkmaz gibi yedek teknik direktörlerin takımı yönetmesinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 HALDUN ABI BIR DE NISTELROOY PLX KKTHX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 nistelrooy açıklama yaptı. kariyerime ispanyada devam edicem diye. bence pek ümitlenmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 galatasaray sabredemez diyorsunuzda. Galatasarayda bu adamın tazminatını ödiyebilecek güç var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 hangi futbol bilginizle basarili olamaz gg galatasaray fln diyorsunuz anlamadim?? Adam 5 sene Barcelonayi calistirdi sampiyonlar ligi kupasini kaldirdi.. Tam bilmiyorum ama o 5 senede en az 2-3 sampiyonluk yasamistir Barcelonada.. Simdiki barcelonanin temelini bu adam atti aldigi yolladigi oyuncular ile.. Bence muthis bir transfer hatta Hagi Anelka Baros transferlerinden sonra bana gore Turkiyeye gelen en kaliteli adam haa kulvar farkli o ayri iyi reklam olur.. Ben 2 tanede yildiz transfer bekliyorum sirf bu herif sayesinde.. Bu sene karsimizdaki TD ler cok kotuydu sampiyon olduk Denizli skill olarak +5 cakiyordu hepsine bakalim onumuzdeki sezon ne olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 hayırlı uğurlu olsun azizde artık bişiler yapsın sabrım taşıyo! 10 gün sonra kombine alıcam adam gibi bi transfer istiyorum bu 10 gün içinde! kombine alırken mutlu gözükmek istiyorum dellendirmesin beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 AMANEY AMENEY yeni duydum.oha hiç beklemiodum.laf ettiğim galatasaray camiasından özür diliyorum bu adam gitmesin.şampiyon olmasın ama kalsın yıllarca öyle yada böyle calıstıgı futbolcular belli.adamın kalitesi belli. sağa robben sola arda ilerde van nistelroy baros ama nistelroy gelebilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Benim bildiğim Türkiye'ye gelen en kariyerli hocalardan biri Del Bosque ile beraber. Herşeyden önemlisi Hollandaya oynattığı futbol bizim yıllardır görmek izlemek istediğimiz futboldu. Barcelona zaten bildiğimiz ofansif takım. Yine aynı taktikle aynı tarzla oynarız diye düşünüyorum. Lincoln'ü kazanabilir bi umut kazanamasa bile Barca'dan ayrılmak isteyen oyuncuları kapma şansımız bile olabilir elimizde tutarsa rijkaard'ı. Xavi eninde sonunda yaşlanıcak :D Ben memnunum diğer ismi geçen teknik direktörlerden çok daha iyi bi tercih oldu bence. Aragones ile ise karşılaştırmayın. Çünkü Avrupa Şampiyonasını Barcelona orta sahası kazandı Aragones değil. Kariyerinde bir tane top class takım çalıştırmamış bi teknik direktördü Aragones geldiğinde de söyledik anlatamadık. Adam ilk şampiyonlar ligi puanını Fenerbahçe'de aldı. Neyse hayırlısı olur umarım saçma sapan bi sebepten gönderilmez. Ben ilk sezon da başarı bekliyorum ama başarı gelmezse de sabır lütfen bu adama ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sarı kırmızı renkler yakışır aslanıma :) ulan valla scolari falan filan gelse sevinmezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 iyi güldüm ya başka fblilerin rijkaardın gelmesine sevindiğine. şu an FB de olsaydı hanginiz sevinmeyecekti merak ediyorum. hangi mantıkla kesin başarısız olacağına inancı var insanların anlamış değilim.GS ye çok faydalı olacağını düşünüyorum atak ve güzel futbol oynatarak.en büyük artısı da kariyerinin etkisi ile lincoln veya gelicek önemli isimlerin bülente ve skibbeye yaptıkları gibi rijkaarda karşı tırı vırı yapamıyacak olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 fsdsdgsd fsdgsd http://www.fenerbahce.com/haber/33868/rijkaarddan-yesil-isik.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 artık kalıcı td olur ınsallah 100 yılı askın zamandır faalıyete olan bır klubun max bır hocayla 4 yıl ( fatıh terım ve eskılerden 1 hoca) dvm ettıgını dusunursuk ayıp.. İnşallah uzun yıllar gs'ye hızmet eder seneyede yenı stad ve yenı gelırlerımızle bırlıkte gs'yı avrupanın en yukarısını cıkarır ınsallah zaman içinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 zuaha iyimiş bu adam gelirse 10 yilda en az 7 sampiyonluk ve 4 turkiye kupasi ve bir uefa kupasi(avrupa ligi) alinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 MacLeod said: iyi güldüm ya başka fblilerin rijkaardın gelmesine sevindiğine. şu an FB de olsaydı hanginiz sevinmeyecekti merak ediyorum. hangi mantıkla kesin başarısız olacağına inancı var insanların anlamış değilim.GS ye çok faydalı olacağını düşünüyorum atak ve güzel futbol oynatarak.en büyük artısı da kariyerinin etkisi ile lincoln veya gelicek önemli isimlerin bülente ve skibbeye yaptıkları gibi rijkaarda karşı tırı vırı yapamıyacak olması. ben sevinmezdim. büyük takımlarla oynayan adamlar beceremiyo işte türkiye liginde. örnek mi arıyosun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 adamları 2. senesini göremeden gönderiyoruz :) büyüklüklerini gösterecek fırsat vermiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Örnek arıyorum ben Cat bi gösterir misin? Ama söyliyim Aragones'in büyük takım yönettiğini kabul etmiyorum. Del Bosque ise bence 1 sezon sabredilse beşiktaş uçardı.Adam 4lü defans öğretmeye çalışıyordu takıma yani sürekli ofsayt bozan adamlarla falan uğraşıyordu kolay iş değil... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Masquerade said: fsdsdgsd fsdgsd http://www.fenerbahce.com/haber/33868/rijkaarddan-yesil-isik.php FLSJGLNLENRWGAAFADSFSFAHAAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Masquerade said: fsdsdgsd fsdgsd http://www.fenerbahce.com/haber/33868/rijkaarddan-yesil-isik.php uahaha yarıldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 :) çok iyi ya demek ki sonradan Galatasarayın ışığı gözünü almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 hollanda ekolu gassaraya ters geliyor. de boerleri hatirlayin. bence tutmaz rijkaard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 İstanbul'da. Birazdan NTV/NTVSpor/GsTV canlı yayında olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar