Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Frank Rijkaard Galatasaray'da

hoccemama

Öne çıkan mesajlar

Rewendor said:

Puyol aslen stoperdir. İlk A takıma çıktığında bekti sonra stoper oldu yıllardır da stoper. Sadece çok acil durumlarda bek yokluğunda bek oynuyor (final gibi mesela)

Puyol neredeyse 10 yıldır A takımda oynuyor ve yaklaşık şu son 5 yıla kadar sağ bek oynadı. Yani sandığın gibi kısa süre değil, baya oynadı direk bekte. Adamın defans yönü hücumuna göre çok daha kuvvetli olduğu için sonradan stopere geçti. Zaten Cafu-Alves gibi bir hücumcu olsaydı sağ bekte kalırdı hala, o yüzden haliyle bu adamlarla karşılaştırıp beğenmediğimi söyledim. Bazı üyeler hatırlamıyor olabilir ama sen Puyol'un bekliğinden bahsettiğimi anladığın halde, kendince "stoperi golle ölçüyor" diye bir laf çıkarmışsın. Elimizde somut olarak asist&gol dışında hücum istatistiği yokken neyi örnek vermemi bekliyordun. Sağ bek iken yaptığı bindirmeleri, isabetli ortaları falan bulmamıza imkan yok sonuçta kıyaslamak için.
Başlığa dönersek, Rijkaard'ın Sabri'ye bile çok şey katacağını düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Rewendor said:

Puyol aslen stoperdir. İlk A takıma çıktığında bekti sonra stoper oldu yıllardır da stoper. Sadece çok acil durumlarda bek yokluğunda bek oynuyor (final gibi mesela)

Puyol neredeyse 10 yıldır A takımda oynuyor ve yaklaşık şu son 5 yıla kadar sağ bek oynadı. Yani sandığın gibi kısa süre değil, baya oynadı direk bekte. Adamın defans yönü hücumuna göre çok daha kuvvetli olduğu için sonradan stopere geçti. Zaten Cafu-Alves gibi bir hücumcu olsaydı sağ bekte kalırdı hala, o yüzden haliyle bu adamlarla karşılaştırıp beğenmediğimi söyledim. Bazı üyeler hatırlamıyor olabilir ama sen Puyol'un bekliğinden bahsettiğimi anladığın halde, kendince "stoperi golle ölçüyor" diye bir laf çıkarmışsın. Elimizde somut olarak asist&gol dışında hücum istatistiği yokken neyi örnek vermemi bekliyordun. Sağ bek iken yaptığı bindirmeleri, isabetli ortaları falan bulmamıza imkan yok sonuçta kıyaslamak için.
Başlığa dönersek, Rijkaard'ın Sabri'ye bile çok şey katacağını düşünüyorum.

hayır sanırım anlaşılamayan nokta şu, defans oyuncusu hücum istatistiği ile değerlendirilemez o nedenle yanlış bir değerlendirme oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

DR ile WBR arasındaki farkı bilmiyor sanırım burdaki bazı insanlar =)
Puyol'un asıl mevkisi defansın göbeği. Gerek oyuncu yapısı,gerekse yıllardır oynadığı yer de bunu işaret ediyor.
Alves kanat oyuncusu.2si karşılaştırılır mı?
Bu mantıkla Sabri>Puyol daha çok gol atmış asist yapmıştır ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...