Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Khelben said: adam puyolla alvesi karşılaştırıp alvese daha iyi dedi, ve bunu gole göre dedi. azufdhuafduhafdhafdpojhpjkoafdhfdaıpojhfadpojıhafpoj hatta ahahahahahahahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 abi ben bu sene en az bi kere floryaya gidip neeskensin elini öpecem. çok seviyorum lan adamı. öyle böyle değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Dartanian said: Khelben said: adam puyolla alvesi karşılaştırıp alvese daha iyi dedi, ve bunu gole göre dedi. azufdhuafduhafdhafdpojhpjkoafdhfdaıpojhfadpojıhafpoj hatta ahahahahahahahahahahahaha hatta ve hatta SADJKFHAKJSDFHAKFAFAÜSDFASDFAF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 bi dakka güiza nın bi sezonda attığı yaptığı asist puyol un 7 sezonda yaptığından fazla, puyol u alıp güiza yı verip üstüne para alabiliyor muyuz bir de ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 fede said: abi ben bu sene en az bi kere floryaya gidip neeskensin elini öpecem. çok seviyorum lan adamı. öyle böyle değil fatih neskeens zaten seni rüyasında görüyomuş. tanışıcağınız günü merakla bekliyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Rewendor said: Puyol aslen stoperdir. İlk A takıma çıktığında bekti sonra stoper oldu yıllardır da stoper. Sadece çok acil durumlarda bek yokluğunda bek oynuyor (final gibi mesela) Puyol neredeyse 10 yıldır A takımda oynuyor ve yaklaşık şu son 5 yıla kadar sağ bek oynadı. Yani sandığın gibi kısa süre değil, baya oynadı direk bekte. Adamın defans yönü hücumuna göre çok daha kuvvetli olduğu için sonradan stopere geçti. Zaten Cafu-Alves gibi bir hücumcu olsaydı sağ bekte kalırdı hala, o yüzden haliyle bu adamlarla karşılaştırıp beğenmediğimi söyledim. Bazı üyeler hatırlamıyor olabilir ama sen Puyol'un bekliğinden bahsettiğimi anladığın halde, kendince "stoperi golle ölçüyor" diye bir laf çıkarmışsın. Elimizde somut olarak asist&gol dışında hücum istatistiği yokken neyi örnek vermemi bekliyordun. Sağ bek iken yaptığı bindirmeleri, isabetli ortaları falan bulmamıza imkan yok sonuçta kıyaslamak için. Başlığa dönersek, Rijkaard'ın Sabri'ye bile çok şey katacağını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 "Tatar Ramazan" said: Rewendor said: Puyol aslen stoperdir. İlk A takıma çıktığında bekti sonra stoper oldu yıllardır da stoper. Sadece çok acil durumlarda bek yokluğunda bek oynuyor (final gibi mesela) Puyol neredeyse 10 yıldır A takımda oynuyor ve yaklaşık şu son 5 yıla kadar sağ bek oynadı. Yani sandığın gibi kısa süre değil, baya oynadı direk bekte. Adamın defans yönü hücumuna göre çok daha kuvvetli olduğu için sonradan stopere geçti. Zaten Cafu-Alves gibi bir hücumcu olsaydı sağ bekte kalırdı hala, o yüzden haliyle bu adamlarla karşılaştırıp beğenmediğimi söyledim. Bazı üyeler hatırlamıyor olabilir ama sen Puyol'un bekliğinden bahsettiğimi anladığın halde, kendince "stoperi golle ölçüyor" diye bir laf çıkarmışsın. Elimizde somut olarak asist&gol dışında hücum istatistiği yokken neyi örnek vermemi bekliyordun. Sağ bek iken yaptığı bindirmeleri, isabetli ortaları falan bulmamıza imkan yok sonuçta kıyaslamak için. Başlığa dönersek, Rijkaard'ın Sabri'ye bile çok şey katacağını düşünüyorum. hayır sanırım anlaşılamayan nokta şu, defans oyuncusu hücum istatistiği ile değerlendirilemez o nedenle yanlış bir değerlendirme oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 ramazan go home. bide kendini çöpe atabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 KAZIM > PUYOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Biraz kilo vermesi lazım, yanaklar çok tombik kalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Olmamış abi benzemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Bugün tuvalette yerdeki Hürriyet'te daha bir benzetmiştim aslında içimden :p Sayid'im gelmiş demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 niye yerde abi gazete napıyosun elin mi dolu? sadsadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Benim tuvalette ek iş hobilerim yoktur da, babam okur, çıkarken de tuvalette bırakır sağolsun, alıp bir yerine koyuvermez :p Öyle gözüme ilişti eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Dartanian said: Olmamış abi benzemiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 puyolun bek oynadığı maçlar sayılıdır. adam yılların stoperi naptınız aasdsadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 puyol sağ bek olarak başladı kariyerine. sonra baktılar bunda ne teknik var ne bişey var , stoper yapalım dediler bunu. bakınız eski cm serileri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 cm 01/02 de ne kıytırık adamdı puyol, dr idi mevkisi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 DR ile WBR arasındaki farkı bilmiyor sanırım burdaki bazı insanlar =) Puyol'un asıl mevkisi defansın göbeği. Gerek oyuncu yapısı,gerekse yıllardır oynadığı yer de bunu işaret ediyor. Alves kanat oyuncusu.2si karşılaştırılır mı? Bu mantıkla Sabri>Puyol daha çok gol atmış asist yapmıştır ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 neeskens ya offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ntvspordaki yensen de yenilsende de konuştular neeskens çok iyi tek başına gelseydi bile tatmin olurduk diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 rijkaard alkislarlayasiyorum.com'dan sabri'nin vücüt çalımını izledikten sonra takıma gelme kararı almış deniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 şerefsiz sabri para alamıyoruz falan diye aglamıs.bugun gazetede yazıodu ulan top oynadıgın yok bişi yaptıgın yok bide utanmadan laf ediosun anladı herhalde bu reykard biraz insan oldugu için beni oynatmaz die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ewt frank'e başarılar diliyoruz. hadi bakalım rijkaard göster kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar