soulberry Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 var ya hani; akıllı tv'de bolca görülüyo.. adamın yarısı boyunda balona benzer top; topu herhangi adama atınca adam tır çarpmış gibi elli metre geriye uçuyo (o gizemini de bilmiyorum gerçi bu topun. nasıl uçuruyosa adamı öyle). o toptan satılan bi yer var mı? balon olmadığı belli de o yüzden soruyorum. adı sanı yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 adı büyük tehlikeli yumuşak top değil bitek o kadar biliyorum ben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 pilates topu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 valla pilates topu hızlı bi sekilde carparsa dengeni kaybeder rahatca ucarsın yani, normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 adı büyük tehlikeli yumuşak top işte onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 bence daha az vahşi bi ad bulabilirdiniz. çok korkutucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 bdsb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bu başlık 10 sene silinmez hafızamdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Vingthor said: adı büyük tehlikeli yumuşak top değil bitek o kadar biliyorum ben sdf Of stajda mal gibi güldüm.Diğer çalışanlar bana baktı, utandım. FAK YU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Bu gene büyük, "sağlık topu" var asıl top boyutlarında olan. Top ağırlığında olduğu zannıyla kendisine tekme falan atmaya kalkarsanız sağlığınızı bozduğu için bu adı almış. Bence öyle en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 meme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 onlar sanırım boy boy bi de. insanın boyuna göre oluyo. ama sen git en büyük boylarından al hem oynaması zevkli olur, hem patlayınca pantol diktirirsin ondan, ortadan ikiye kesip kafaya geçirmeyi aşar o. ya da boyun yeterince kısaysa kesiği küçük açıp içine girip uyuyabilirsin, ana rahmine dönüş ya'know. huzur, mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 kaç kilo ki onlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 saglık topları 4-5 kilo civarında oluyor. sporcular idmanlarda kullanıyolar. normal top boyutlarında ama bicimsiz sekilde durdukları icin toptan cok kucuk mindere benziyo. http://www.sportifhareketler.com/wp-content/uploads/2009/05/saaylak-topu.jpg sekil ve renk kazandırmıslar bunlara, demek benim zamanımda yoktu boylesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 pilates topudur o, sağlık toplarını atmak için gerçekten sağlıklı olmak lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Sağlık topu kadar rezil birşey yok. Kendisiyle ilk tanışmam üstüme uçması suretiyle olmuştu 8 yaşlarındayken. O da baya konum değişikliğine yol açıyor xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 http://forum.paticik.com/thumbnails/7af/111/3e3/710/9bd/03b/48b/328/15a/0d2/14_450xNULL.jpg TAŞINDIm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 reddiye said: http://forum.paticik.com/thumbnails/7af/111/3e3/710/9bd/03b/48b/328/15a/0d2/14_450xNULL.jpg TAŞINDIm asdhuashdahsdj, tag based body. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar