Helcaraxe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 DarKRideR said: sleepingdeath said: benim zaten savunduğum kısım belki transfer sonrası yanlış anlaşılmaya yol açabilecek bi laf ama SG'nin dediğine karşıyım ben yok fener nasıl hazmedecek falan olmadı soda içeriz ok Fenerbahçe kalitesindeki bir takım her şekilde daha yetenekli ve genç adamları kadrosuna takar,babalar gibi de oynatabilirdi fakat transfer bütçesinin büyük bir kısmı buna gitti Bizde bütçe bitmez ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2009 Bitmese gelen adam Josico mu olurdu geçen sezon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 yalnıs transfer ile butcenın alakası ne? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 sleepingdeath said: Bu adamlarda sonuç olarak zamanında Fenerliyim demiş FB forması giymiş insanlar sen ne saçmalıon nereye varmak istiyorsun anlamış değilim sen bu adamları hazmetiysen zamanında biz topuzu hazmeriz merak etme 1 hafta önce memeti bize topuzu fb ye diye gönderme yapıyordunuz topuzu nereye gitti belli. anlamadığın şey şu. ben beşiktaşlı felan değilim, o adamları hazmetmek gibi durumum yok. ama hadi senin güzel hatrın için 2 dakka beşiktaşlı olayım. [beşiktaşlı rp] o saydığın adamlar sırtına fener formasını geçirip gayet amatörce "ben doğuştan fenerliyim, 50 milyon dolar verseler yine de beşiktaş'a gitmem" demişler mi, yoksa profesyonel hayatta her takımda oynayabilir olmanın gereğini mi yerine getirmişler? Yani illa ki eskileri karıştıracaksan ben de bikaç tane eski beşiktaşlı futbolcu biliyorum fenerde gsde oynayan. Ama onlar da benzer cümleler sarfetmemişti. [/beşiktaşlı rp] Bu transfer olmadan 3 gün önce dedim açık açık, bikaç sayfa geri giderseniz görebilirsiniz, "bjk yönetimi çuvallamıştır, sezon açılışlarına 2-3 hafta kalmışken artık topuz fenere gidebilir, gitmek isteyebilir, haklıdır" deyü. Nitekim dediğim oldu. bjk yönetimi çuvalladı, fb yönetimi sabretti, aldı. Ama benim anladığım kadarıyla fenerli arkadaşlar bu transfere takıma vasatın üstü bir yerli kazandırıldığı için değil, sırf beşiktaşın elinden kapıldığı için seviniyorlar, beşiktaşlı arkadaşlar da aynı vasatın üstü oyuncuyu kaybettikleri için değil, sırf fenere kaptırdıkları için üzülüyorlar. Yani fener topuzu gaziantepsporun elinden alsa veya beşiktaş gaziantepspora kaptırsa bu kadar sevinmez veya üzülmezlerdi tahminimce. İlginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Zegna said: yalnıs transfer ile butcenın alakası ne? :pAlonso alıncaktı hesapta. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 alonso gelmek istemedi ki, yoksa alınacaktı. iyi transfer de, bu transfer temelde "iyi" olduğundan değil, "prestij" sebebiyle yapılmış transfer. ayrıca cok alıyomus diyolar, sanırım 1.4 milyon euro alıyo, yahu nobre nin 2.3 milyon euro aldığı ülkede mehmet topuz cok daha fazla almayı hakeder. cocuk simdiden kıvırmalara baslamıs bu arada, tehtid ediliyordum, baskı altındaydım, ondan böyle konustum vs diye asla cok sevilmeyecek, ama fb'de tribünlerin nefret ettiği bir futbolcu da olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 sg-1 said: Ama benim anladığım kadarıyla fenerli arkadaşlar bu transfere takıma vasatın üstü bir yerli kazandırıldığı için değil, sırf beşiktaşın elinden kapıldığı için seviniyorlar, beşiktaşlı arkadaşlar da aynı vasatın üstü oyuncuyu kaybettikleri için değil, sırf fenere kaptırdıkları için üzülüyorlar. Yani fener topuzu gaziantepsporun elinden alsa veya beşiktaş gaziantepspora kaptırsa bu kadar sevinmez veya üzülmezlerdi tahminimce. Çok da böyle değil. Vasatın üzerinde bir futbolcu aldığımız için de seviniyoruz, yabancı kontenjanı yemediği için de. Dersen ki 1.5 hafta Topuz'la yatıp Topuz'la kalktığımıza, bu kadar para ve Emreciksin'i verdiğimize değer miydi, sanırım değmezdi ama Aziz'in inadı işte o kısım. İnat etmekte de aslında çok haksız değildi. Hangi türlü düşünürseniz düşünün BJK haksız şu transferin uygulamasında. BJK isterken FB de ilgileniyorduysa neden biz kulüple görüşürken kendileri direk oyuncuya gidiyor? Yok eğer FB ilgilenmiyorduysa neden "MEMET BİZE TOPUZU DA SDF" diye durup dururken şov yapılıyor? Sonra o topuz kaçar işte bir yere böyle. Çirkefliğin ağza tıkanması ve BJK'li arkadaş/yöneticilerin "zaten BJK duruşu yokmuş ehe" kıvırmalarını izlemek transfere zevk katan öğeler gerçekten. Adamın kendisi de kesinlikle yararsız değil ama düzgün oynarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 yani baggio sonuç olarak bu transfere takıma vasatın üstü bir yerli kazandırıldığı için değil, sırf beşiktaşın elinden kapıldığı için seviniyorsun. 2. 3. paragrafların ilkinin direkman, hadi yalanlıyor demeyeyim de, etkisini azaltıyor. edit: bi ara da başlığı değiştirin yav, "mehmeti fenere, parası kayseriye, topuzu ..." uygun olabilir asfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 sg-1 said: bu transfere takıma vasatın üstü bir yerli kazandırıldığı için değil, sırf beşiktaşın elinden kapıldığı için seviniyorsun. "Sırf" onun için değil işte, onun da etkisi var, transferin kendisinin de, onu anlatmaya çalıştım da etkili olmamış galiba :p Dolayısıyla diğer paragrafların ilkinin etkisini azaltması da normal oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Topuz'a ne kadar verecek acaba Fenerbahçe. Şöyle bişi vardı çünkü; said: Mehmet Demirkol : Mehmet Topuzun Kayseri'den aldığı rakamı Türkiye'deki hiçbir TÜRK futbolcu almıyor. Hakan Şükür : Ne kadar Alıyor ? Mehmet Demirkol : 3 Trilyon yıllık alıyor.YÖNETİM ona liderlik,generallik vermiş ve bunu kaldırabildiğini hiç sanmıyorum.. http://forum.kayserispor.org/showthread.php?t=7866 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Topuz vasatın üzerindeyse tekrarlıyorum Türk oyuncu almayacaksın o zaman.Adam türk oyuncular içinde gayet de alınabilecek bir kaç adamdan biriydi.Ayrıca para bitti de Josicoyu almadı Fener.Sennayla son haftaya kadar uğraştı,yılan hikayesine dönünce bir kaç gün içinde yapılacak başka birşey kalmamıştı.Bu ülke sınırları içinde parası yetmedi de şu adamı alamadı denilecek en son klüp Fenerbahçe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Vizyonu yetmemiş o zaman. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Baggio said: sg-1 said: bu transfere takıma vasatın üstü bir yerli kazandırıldığı için değil, sırf beşiktaşın elinden kapıldığı için seviniyorsun. "Sırf" onun için değil işte, onun da etkisi var, transferin kendisinin de, onu anlatmaya çalıştım da etkili olmamış galiba :p Dolayısıyla diğer paragrafların ilkinin etkisini azaltması da normal oluyor. bırak bu ayakları baggio, zil takıp oynuyosunuz işte kapak yaptık beşiktaşa diye :p senin mesajına kadar daha bi tane fenerli arkadaştan şöyle düzgün bi topuz tahlili görmedim takıma yararlı olur mu olmaz mı diye. varsa yoksa eziktaş, ha demiröreni düşünürsek haksız da sayılmazsınız hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Olmama ihtimali mi var, nesini konuşalım? En rezalet yerimiz orta saha resmen, Güiza bu konudaki rekabeti arttırsa da hala orta sahamız önde. Benim hoşlanmadığım transfer döneminin 10 gününde bütün dikkatimizi şu adama vermemiz ve nispeten fazla para ödememiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 mehmet topuz'un transferinde en cok sevindigim nokta, deivid'i gonderebilecek olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Fenerbahçe için ikinci Tarık Vakaası olur gibi geliyor. (inşallah olmaz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 fizban said: mehmet topuz'un transferinde en cok sevindigim nokta, deivid'i gonderebilecek olması. Selçuk kalacakmı yani ? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Selçuk'u senelerdir sevmesem de bu sene en çalışkan adamlardan biriydi, ona gelene kadar gidecek adam çok. Adam en azından yontulmaya uğraşan bir odun, yontulmaya niyeti bile olmayanlardan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 sg-1 said: bırak bu ayakları baggio, zil takıp oynuyosunuz işte kapak yaptık beşiktaşa diye :p senin mesajına kadar daha bi tane fenerli arkadaştan şöyle düzgün bi topuz tahlili görmedim takıma yararlı olur mu olmaz mı diye. varsa yoksa eziktaş, ha demiröreni düşünürsek haksız da sayılmazsınız hani. Topuz hakkında yazdığım onca msjdan bir tanesinde beşiktaşa gönderme yapmadım.Artık görmüş oldun bir fenerli:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 fizban said: mehmet topuz'un transferinde en cok sevindigim nokta, deivid'i gonderebilecek olması. Deivid'le daha yeni sözleşme imzalanmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 deividi cskaya kakalayabilsek çok iyi olur, zico seviyor baya kendisini ayağı kırıldıktan sonra iyi oynadığı tek maç 4-1lik gs maçı, koca bir sezon rezalet oynadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Beşiktaşlı Duruşu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 "Beşiktaşlı duruşu" dünyanın son 2-3 sene içindeki (daha önce böyle bi tanım yoktu zaten) en büyük kolpalarından biri zaten, kafalarından tanım uydurdular işlerine geldiği gibi kullanıyorlar :) Yeri geldim mi amatörlüğü, yeri geldim mi duygu sömürüsünü yeri geldim mi de o ilk baştaki amatörlüğün tam zıttı olan profesyönelliği beşiktaşlı duruşuna bağlıyorlar. Ha, "Çarşı"nın bir duruşu var, doğru. Tutarlı, ciddi, kendine has toplumsal mesajlar veren, tepkisini ortaya koyan, sadece futbolla değil gündemle, politikayla ilgilenip tepki gösteren ve bazen fazla ve gereksiz abarttıklarını düşünsem de genel olarak saygı duyduğum bir duruşları var. Ama bu duruşun BJK spor kulübüyle, oyuncularıyla, yönetimiyle ya da "beşiktaşlı duruşu" dedikleri palavrayla pek alakası yok zaten. Bi gönüllerin şampiyonu vardı zamanında bi de bu çıktı başımıza :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Masquerade said: Ahahaha bu ne be. Kurtlar Vadisi: Topuz said: ekşi den alıntı: gelişini medyadan önce antu forumlarında duyuran üyenin yolladığı mesajlar: (basın da tüm gece buradaki postları alıp haber diye sundu) "başkan kayseri´de‚ bu gece topuz´u istanbul´a getirecek" *** özel üçakla gitti‚ olay çok büyük *** şu anda kayseri´de büyük toplantı var. *** beşiktaş birilerini araya soktu ama başkan alayının kralıyla işi bitirdi. şu anda kayseri tesisilerinde racon kesiliyor * *** şu anda kayseri tesislerinde büyük toplantı var. jandarma komutanı bile tesislerde *** olay bitti...başkan topuz´u getiriyor *** şu anda tesislerden çıkıyorlar *** şu anda kayseri´de uçağa biniyorlar. topuz yüzünde gülücükler var. başkan yine sert *** daha ucak kalkmadı. topuz´un üzerinde mavi t-shirt var *** mafyatik olaylar oldu. bir siyasi parti olaya karıştı. topuz´u resmen kurtardık. daha fazla konuşamıyorum *** ..ve uçak kalkti *** başkan topuz´a şapka giydirecek. topuz beşiktaşlılar´ın yaptıgı baskıları anlatacak *** sözleşme 3 yıllık. topuz jubilemi fener´de yapacagım diyor *** başkan fbtv´yi aradı‚ havaalanına kamera istedi *** indik olay gercek, dakika dakika izledik bu topigi. herif ya koruma ya sofor sanirim. once millet soylemedigini birakmadi salliyor diye sonra cikinca her soyledigi dot oldu herkes. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2009 sg-1 said: o bu değil de fenerliler nasıl hazmediyor bu transferi onu anlamıyorum. bu adam göztepeliyim diyip karşıyakaya imza atsa çarşıdan içeri giremez. bunu gormemisim besiktas ile fb arasinda bir rekabet yok. goztepe/karsiyaka fb/gs ye benzetebilirsin anca yani cikip ben dogustan gsliyim dese, sora fbye imza atsa cok daha farkli olurdu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar