Reksa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Şimdi de eski menajeri konuştu! Mehmet Topuz ile 3 yıllık çok yakın bir dostluklarının olduğunu, 1 ay öncesine kadar da menajerliğini yaptığını belirten Bozkurt, "Topuz, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a benim yanımda ’Bu formayı şerefle giyerim’ dedi. Ben şahidim" diye konuştu. Milli futbolcunun açıklamalarının iradesi dışında olduğunu ileri süren Ali Ekber Bozkurt, "İradesi dışında, yetkisiz menajerlerin yönlendirmesi sonucu o açıklamaları yaptı. Kendisinden söylemesini istedikleri şeyleri konuşuyor. Yakından tanıyan biri olarak tedirgin olduğunu da gözlemledim. Ayrıca Topuz’un takım tutma takıntısı yoktur. Hedefi, Anadolu’da oynayan tüm futbolcular gibi 3 Büyükler’de oynamaktır. Mehmet, düzgün bir çocuktur. Bana göre yanlış insanlar tarafından kandırılmıştır" dedi. Bozkurt, yaklaşık 1 ay önce aralarındaki sözleşmeyi feshetmelerinin bir anlaşmazlıktan kaynaklanmadığını dile getirerek, "Mehmet Topuz başka bir menajer ile anlaşmayacağı konusunda bana söz verdi. Aramızdaki dostluğa inanarak, güvenerek ben de sözleşmeyi feshettim" ifadelerini kullandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ben herşeyi anladımda şu eski gs yöneticisi çıkıp neden gsli dedi bize dedi. yani gs olay dışında kendi halinde, neden böyle bişey deme gereği duydu acep hahah acaba adnan polata dolaylı mesaj mı gödnerio. onlar birbirini yerken sen al topuz'u diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 catlikethiief said: kayseri = milan zaten zengin klüpler 2side aynıseviyede aynı seviyede mi olması lazım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 evet . ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 abi yapmayin. bu seneki transfer topaginin toplam mesaj sayisini gecmis tek adamin transferi. *katkida bulunur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 BiTcH_oFBaT said: ben herşeyi anladımda şu eski gs yöneticisi çıkıp neden gsli dedi bize dedi. yani gs olay dışında kendi halinde, neden böyle bişey deme gereği duydu acep hahah acaba adnan polata dolaylı mesaj mı gödnerio. onlar birbirini yerken sen al topuz'u diyeyani adam gündeme göre takım tutuyor demek istemiş o yönetici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 kemal sunal geldi aklıma asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 topuz folloş oldu. Kendisine tavsiyem futbolu bıraksın bi mantı dükkanı falan açsn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ligtv said: Bu gelişmeler nedeniyle Fenerbahçe yönetiminin Mehmet Topuz konusunda çok rahat olduğu ve bu futbolcuya Çarşamba günü resmi imzayı attırarak, "Birgün herkes Fenerbahçeli olacak" yazan bir şapka giydirmeyi planladığı da iddia edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Rıdvan Dilmen'den Mehmet Topuz açıklaması Mehmet Topuz transferinde Fenerbahçe için aracı olduğu iddia edilen Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan %100 Futbol programında iddialara yanıt verdi. Hiç bir futbolcunun menajeri olmayacağını söyleyen Dilmen, yazıldığı gibi Mehmet Topuz'u takip etmediğini yada transferi için girişimde bulunmadığını söyledi. Dilmen, ortak arkadaşları olan Mehmet Topuz'un eski menajerinin kendisini aradığını ve Topuz'un kendisi ile görüşmek istediğini belirtti. Bu görüşmeden sonra Mehmet Topuz'un kendisini aradığını ve Fenerbahçe'ye transfer olması için Aziz Yıldırım ile görüşmek istediğini belirten Dilmen, bunun üzerine Aziz Yıldırım'ı aradığını ve Topuz'un isteğini kendisine bildirdiğini sözlerine ekledi. Aziz Yıldırım'ın da Mehmet Topuz ile transfer görüşmelerini halledeceğini kendisine ilettiğini söyleyerek sözlerini tamamladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Tam Metin NTV Spor Güncelleme: 21:31 TSİ 07 Haziran. 2009 Pazar Güntekin Onay ve Rıdvan Dilmen’le % 100 Futbol, sezonun son programıyla NTV’de futbolseverlerle buluştu. Geçtiğimiz sezonun ve 3 Büyük takımın önümüzdeki sezona ait değerlendirmelerinin yapıldığı programın yorumcusu Rıdvan Dilmen son günlere damgasını vuran Mehmet Topuz olayı ve hakkında çıkan asılsız iddialarla ilgili konuştu. "TOPUZ 'FENER'E GELMEK İSTİYORUM' DEDİ" Öncelikle şunu açıklığa kavuşturmam lazım. Bugün Hürriyet Gazetesi’nde yazıldığı gibi ne Antalya’ya gittim ne de Mehmet Topuz’la görüştüm. Haberi yazan arkadaş da ‘ben haberi öyle yazmadım. Gazete değiştirmiş’ dedi. Haberin devamı ↓reklam Ben Mehmet Topuz’la hayatımda birkaç kez karşılaştım. En son bu olaylar olmadan 1 hafta kadar önce Mehmet beni aradı. ‘Ben başkanınıza ulaşmak istiyorum. Fenebahçe’ye gelmek istiyorum’ dedi. Hatta ben de kendisine ‘Artık kendini aştın. 3 büyüklerde oynama zamanın geldi’ dedim. Mehmet Topuz, ‘başkan Aziz Yıldırım’ı arayabilir miyim’ dedi. Ben de ‘yok ben ararım sen arama’ dedim. O zamanlar Beşiktaş muhabbetleri yoktu. Başkanı aradım; Topuz sizi aramak istiyor dedim. O da ‘şu an istirahat ediyorum, ben yarın onu ararım’ dedi. Ben de Topuz’a; yarın başkan arar seni dedim. Ondan sonra Aziz Yıldırım ile Mehmet Topuz görüştü mü görüşmedi mi bilmiyorum. Benim Topuz’la görüşmem bu kadardır. Ayrıca bu saatten sonra Mehmet Topuz, Beşiktaş’a gitmek istiyorsa saygı duymak lazım. Önemli oyuncudur, ancak ben Fenerbahçeli kimliğimle, Topuz’u görmek istemem. Ancak tabi ki orası Aziz Yıldırım’ın fikrine kalmış bir şey. Oyuncu nerede oynamak istiyorsa ve hayırlısıysa orada oynasın. Beşiktaş’ta oynamak isteyen oyuncu orada oynasın. İnşallah başarılı da olur. Aslında Aykut Kocaman göreve başlasaydı bu işler çoktan çözülürdü. Mutlaka hukuk var, ama ben olayın çözümleneceğini düşünüyorum. Şu bi kaç olaydan sonra bende şahsen FB forması giymesinden yana değilim ancak jimnastikcilerde bu adamı kabulleniyorlarsa ne ala herif resmen dansöz oynak .. bugün bunların diyen yarın bigun neler yapar avrupaya gitmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 http://www.sporx.com/basketbol/tbl/156057/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Aahahaa ne alaka yaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 bence fenere gidicek topuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Abi fenerbahcenin mehmet topuza teklifinden daha düsük parayi kabul etmis adam besiktasta. Millet bide parayla ayartmis adami diyor, insaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Aziz bunla kaba konuşmuş herhalde telefonda, ondan sonra caymışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Menejeri besiktasin verdigi paranin iki katini verdi fenerbahce diyor canli yayinda telegolde. Aziz yildirima ulasmaya calistiklarinda yarin görüsürüz ivir zivir sallamis bir nevi adamlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Aziz Yıldırım bağlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Haha, Aziz'i kızdırdılar parayı ortaya döküyo. O değil de Demirören de gaza gelecek sonra yılda Messi kadar kazanan bi Topuz olacak sonunda heralde İyi iyi kızışsın, rakiplerimiz buraya harcasın transfer bütçelerini :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Zaten dünyaları kazanıyordu adam Kayseri'de. Şimdi bu herifi mezdeke dansözü gibi oynattıklarına göre 8-10 M euro kazanıcak senelik :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 aziz yıldırım çocuğu koydu yalnız canlı yayında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Menejerine saydırdı aziz yıldırım, şimdi telegolcek menejere saydırıyolar.. aziz yıldırım olayı anlattı gayet net. çocuk geldi benle konuştu, dedim ki "sen dinlen ben kulübünle anlaşayım" kulübüyle anlaşınca baktık ki bjk çocuga sözleşme imzalatmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mehmet Topuz: Doğuştan Fenerliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Öyle değil Aziz yildirim : mehmet topuz fenerliyim dedi. mehmet topuz: besiktasliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Niye canım, adam şimdiye kadar sırayla doğuştan GS'li oldu, doğuştan Kayserisporlu oldu, doğuştan bjk lı oldu da doğuştan fenerli mi olmicak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar