Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mehmet Topuz Fener'e ...

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Mehmet topuz fiyati olan insanlardan bariz bir sekilde , ben burda klise görmüyorum sahsen. Besiktasli olmama ragmen bu adamın futbolculuguna diyecek lafim yok ama karakter olarak yanar döner bir insan olarak görünüyor. Tabi bildiklerimiz basına yansıyan kadarıyla adamın ic dünyasını bilemeyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Genç fubtolcu olsam gözüm para hırsı bürümüş ise fenere, geleceğini düşünüyorsa gs/bjk ye giderdim. Fener daha çok para veriyorda ne oluyor, çöpe atılan sönen futbolcuların haddi hesabı yok =P Tabi 1 seçenek daha var oda bazı oyuncuların yaptığı gibi kapağı yurtdışına atmak, yani 30-31 yaşında giden tugay bile kendini orada geliştirebildiyse bizim alt yapı, düzenimizde ciddi bir problem var demektir. Yada fazla profesyönel değil bizim takımlar, salıyorlar milleti maç saati toplayıp işini görüp yine bırakıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:

Genç fubtolcu olsam gözüm para hırsı bürümüş ise fenere, geleceğini düşünüyorsa gs/bjk ye giderdim. Fener daha çok para veriyorda ne oluyor, çöpe atılan sönen futbolcuların haddi hesabı yok =P

Doladınız ağzınıza gidiyor da, İlhan Parlak'a kaç kere şans verildi, bir kere düzgün oynadı mı? Gökhan Emreciksin'e ondan 5 kat fazla şans verildi bu sene, ya o ne yaptı?
Sosyal ağlarda paylaş

Verilen şansla alakalı olsa neyse, bence fenerin yapısı fazla rahat, adam gelir gelmez altına porshe çekip gece klüplerine alıyorsa soluğu, alkollü araba kullanmaktan ehliyeti gidiyorsa birilerinin çok başıboş bıraktığındandır. Bjk/gs dede var bu yanlız fenerde hiç kontrol yok herhalde, bizdede okan koçu getirmişlerdi deli gibi para ve 2 futbolcuya adam ne oldu? herife alınan dairede 24 saat parti vardı herhalde, komşular klube şikayet etti sonunda aynı zamanda menejeri olan babasına söylediler çeki düzen ver diye. Adamın cevabı 'o daha genç tabi yapacak' olunca bakınız okan koç şimdi nerede...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de onu diyorum aynen evet, hemen havalanıp ne olduklarını şaşırıyorlar azıcık şöhret ve para görünce. Sonra verilen 10 şansın 9'unu kötü kullanıp yedek kulübesine iyice zımbalanıyorlar, yedeğin yedeği oluyorlar. Ondan sonra "FB gençleri alıp söndürüyor ehe" oluyor adı da, en büyük suç bireylerin kendilerinde.
Sosyal ağlarda paylaş

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Demirören'in "Topuz'u isteyen eziktir" sözlerine çok kızdığı ve "Topuz'a çarşamba 'Bir gün herkes F.Bahçeli olacak' şapkası ile imza attıracağım. Kim ezik görecekler" dediği belirtildi.

Aziz başkan çok kızmış.Tamamdır Mehmet Topuz Fenerde:)
Sosyal ağlarda paylaş

Asriel said:

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Demirören'in "Topuz'u isteyen eziktir" sözlerine çok kızdığı ve "Topuz'a çarşamba 'Bir gün herkes F.Bahçeli olacak' şapkası ile imza attıracağım. Kim ezik görecekler" dediği belirtildi.

Aziz başkan çok kızmış.Tamamdır Mehmet Topuz Fenerde:)

abi tamam da adam gelmek istemiyosa fener hala niye almak istiyor manyak mı abi bunlar?

istemeye istemeye top mu oynatacaklar, fenerin sokağa atacak ne çok parası var arkadaş!
Sosyal ağlarda paylaş

'1 ay önce de bana Fenerliyim demişti!'

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, transfer gündemine bomba gibi düşen Mehmet Topuz olayıyla ilgili FANATİK´e çarpıcı açıklamalar yaptı: Mehmet´e, ‘Önce kulübünle anlaşalım, sonra seninle konuşuruz´ dedim. O da bana, bizden başka kimseyle görüşmeyeceğini söyledi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...