Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Ahah yok, ama içimden geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 içkili gelmiş foruma bence.Fenerbahçe taraftarı bu adamı fenerli değilmiş zaten diye değil böyle dansöz , karaktersiz olduğu için istemez.Her lafa cevap yetiştirecem diye heyecan yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Mehmet topuz fiyati olan insanlardan bariz bir sekilde , ben burda klise görmüyorum sahsen. Besiktasli olmama ragmen bu adamın futbolculuguna diyecek lafim yok ama karakter olarak yanar döner bir insan olarak görünüyor. Tabi bildiklerimiz basına yansıyan kadarıyla adamın ic dünyasını bilemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Rewendor said: Konudan ve M.Topuzdan bağımsız olarak, "Herkesin bir fiyatı vardır" lafı sadece "fiyatı olan insanlar" tarafından teselli amaçlı, herkes böyle oğlum deme amaçlı uydurulmuş bir safsatadır :) 1 milyar dolar versek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Theghosthand said: Fenerbahçe taraftarı bu adamı fenerli değilmiş zaten diye değil böyle dansöz , karaktersiz olduğu için istemez. Bir özür ya da mazeret demeci versin, iki maç iyi oynasın, olması derbinin birinde döktürsün, geçer gider bence gayet. Gelirse tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Bu adam şu anda neydim ne oldum durumunda.Yani daha zorlamanın anlamı yok daha sarpa saracak olay.Özür diledi geldidiyelim. ilk hatasında taraftar ıslıklayacak ve silecek bunu büyük ihtimal.Triplere girip oynayacağı varsa da oynamaz olur. Bu kadar parayla bu kumara girmenin anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Genç fubtolcu olsam gözüm para hırsı bürümüş ise fenere, geleceğini düşünüyorsa gs/bjk ye giderdim. Fener daha çok para veriyorda ne oluyor, çöpe atılan sönen futbolcuların haddi hesabı yok =P Tabi 1 seçenek daha var oda bazı oyuncuların yaptığı gibi kapağı yurtdışına atmak, yani 30-31 yaşında giden tugay bile kendini orada geliştirebildiyse bizim alt yapı, düzenimizde ciddi bir problem var demektir. Yada fazla profesyönel değil bizim takımlar, salıyorlar milleti maç saati toplayıp işini görüp yine bırakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Darksun said: Genç fubtolcu olsam gözüm para hırsı bürümüş ise fenere, geleceğini düşünüyorsa gs/bjk ye giderdim. Fener daha çok para veriyorda ne oluyor, çöpe atılan sönen futbolcuların haddi hesabı yok =P Doladınız ağzınıza gidiyor da, İlhan Parlak'a kaç kere şans verildi, bir kere düzgün oynadı mı? Gökhan Emreciksin'e ondan 5 kat fazla şans verildi bu sene, ya o ne yaptı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 noldu en son. nereye gitti adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 konustum bize geliyor,merak etmeyin gencler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Verilen şansla alakalı olsa neyse, bence fenerin yapısı fazla rahat, adam gelir gelmez altına porshe çekip gece klüplerine alıyorsa soluğu, alkollü araba kullanmaktan ehliyeti gidiyorsa birilerinin çok başıboş bıraktığındandır. Bjk/gs dede var bu yanlız fenerde hiç kontrol yok herhalde, bizdede okan koçu getirmişlerdi deli gibi para ve 2 futbolcuya adam ne oldu? herife alınan dairede 24 saat parti vardı herhalde, komşular klube şikayet etti sonunda aynı zamanda menejeri olan babasına söylediler çeki düzen ver diye. Adamın cevabı 'o daha genç tabi yapacak' olunca bakınız okan koç şimdi nerede... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Ben de onu diyorum aynen evet, hemen havalanıp ne olduklarını şaşırıyorlar azıcık şöhret ve para görünce. Sonra verilen 10 şansın 9'unu kötü kullanıp yedek kulübesine iyice zımbalanıyorlar, yedeğin yedeği oluyorlar. Ondan sonra "FB gençleri alıp söndürüyor ehe" oluyor adı da, en büyük suç bireylerin kendilerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 bu saatten sonra kime ne hayır getirecek belli değil lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 bu gidişle pendikspora gidecek bu keriz. öyle açıklama yapılır mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 hiç bi türlü bişey olmaz buna bu sene her türlü büyük bi formayı giyer bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Elbet birinden birine gider bence de, Kayseri'de kalıp bekleyip de BJK'ye gitmeye uğraşacağını sanmam. İş inada binmişken de hem FB hem BJK vazgeçmez artık, birinden birine gider. Nasıl oynar, seneye ne olur, onları görürüz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 bi de utanmadan haberin altına isimlerini de yazıyo bu adamlar. salladıkları 100 haberden biri tutarsa "işte yalçın türk" farkı diye saydırmak tek hedef. bilemediklerinde kimse demiyor nasıl olsa "yalçın kardeşim sen ne saçmalıyosun" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ekşide yazmışlar. Fenerin önümüzdeki sezon kadrosu. -----------------------------------volkan -----------g.gönül-------edu--------------u.boral------------carlos m.topuzun bonservisi------ emre-----------alex-----------deivid ------------------semih-----------güiza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 AHAHAHAH m.topuzun bonservisi of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Demirören'in "Topuz'u isteyen eziktir" sözlerine çok kızdığı ve "Topuz'a çarşamba 'Bir gün herkes F.Bahçeli olacak' şapkası ile imza attıracağım. Kim ezik görecekler" dediği belirtildi. Aziz başkan çok kızmış.Tamamdır Mehmet Topuz Fenerde:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Asriel said: F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Demirören'in "Topuz'u isteyen eziktir" sözlerine çok kızdığı ve "Topuz'a çarşamba 'Bir gün herkes F.Bahçeli olacak' şapkası ile imza attıracağım. Kim ezik görecekler" dediği belirtildi. Aziz başkan çok kızmış.Tamamdır Mehmet Topuz Fenerde:) abi tamam da adam gelmek istemiyosa fener hala niye almak istiyor manyak mı abi bunlar? istemeye istemeye top mu oynatacaklar, fenerin sokağa atacak ne çok parası var arkadaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 '1 ay önce de bana Fenerliyim demişti!' Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, transfer gündemine bomba gibi düşen Mehmet Topuz olayıyla ilgili FANATİK´e çarpıcı açıklamalar yaptı: Mehmet´e, ‘Önce kulübünle anlaşalım, sonra seninle konuşuruz´ dedim. O da bana, bizden başka kimseyle görüşmeyeceğini söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Valla fenerliyim de dememiştir artık heralde, o kadarı da fanatiğin uydurmasıdır. Haberin kaynağı hiç sağlam değil ama doğru olsa bile futbolcu bu yani transfer sezonunda en iyi teklifi bulmak için herkesle görüşmesi gayet normal. Ha, normal olmayan adamın bunu yapma methodu o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 beşiktaş ceza alabilirmiş transfer yasagı bakalım nası sonuçlancak bu durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar