Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Demin gördüm fragmanını.Yine derin konulara el atmışlar gibi :) Kv pusu baysada bu film iyi olur gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 galdyonun başı polat aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazým Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 iskender süper ya çok karizma çıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 çuvalın intikamını sanal yollardan alan superman polat bu sefer gladio u çökerterek demokrasi fatihi olma yolunda emin adımlar atacak anlaşılan. memlekette senaryo yazmak çok kolay lan. televizyon izle, al eline iddianame yazar ol, film çek parayı kır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Fetocanlar gişede rekora koşturur şimdi bu filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paraaa paraaaa paracııkllaarrrr ve yapımcılar tatlı tatlı uyumaya devam ederler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Amerikadan sonra Natodanda mı hıncımızı alacakmış? Ergenekon'a da dokunabilir tabii bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 mani said: çuvalın intikamını sanal yollardan alan superman polat bu sefer gladio u çökerterek demokrasi fatihi olma yolunda emin adımlar atacak anlaşılan. memlekette senaryo yazmak çok kolay lan. televizyon izle, al eline iddianame yazar ol, film çek parayı kır. necati şaşmaz olmayacak büyük ihtimal bu filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 iyidir iyi bakalım ırak'ın yaptığı etkiyi yapabilecek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Gül/Saddam kırması Cumhurbaşkanı'ndan sonra şimdi de darbecileri Gladyö yapıp Ergenekon'a çıkardılar, Polat da bunlara karşı imiş ne tesadüftür ki. FetodanŞaşmaz kardeşler süper bir performansla yoluna devam ediyor. Bunu izleyip "Türkiye'nin gerçekleri oluuuum" diye gezen elemanlar var bir de, onlara da yazık bize de valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 mevzumu varmış noluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 aga enterasan bi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 yalan çünkü, ne gladyosu, ne ergenekonu ayol hıh..bizde olmaz öyle şeyler, sadece irticacılar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 evet dizide zaten Türkan Saylanı büyük iskender Uğur Dündarı da Polat alemdar canlandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sir said: yalan çünkü, ne gladyosu, ne ergenekonu ayol hıh..bizde olmaz öyle şeyler, sadece irticacılar olur. İrticacı nerede var dizide peki, biz mi kaçırdık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Maymunlar Gezegeni: Şakirtler çekicem ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sir said: yalan çünkü, ne gladyosu, ne ergenekonu ayol hıh..bizde olmaz öyle şeyler, sadece irticacılar olur. Sir onlar varda sence filmde nasıl ve hangi açıdan gösterilecekler? Acaba burda maksat para kazanmak mı yoksa sende şu "kurtlar vadisi gerçekleri söylüyooo!!!" tayfasından mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 bobilerden gladyatör polat bekliyorum yakın zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 maksat elbette para kazanmak, ama tamamen sallamasyon da yapmıyolar demek istiyorum. birebir gerçek olmasa da, teğet geçtiği noktalar oluyo. bu ülkeye hiçbi zaman şeriat gelmedi, yanına dahi yaklaşılmadı. oysa "derin devlet" tipi yapılanmalar defalarca başarılı oldular ve hükumetleri devirdiler. bu size bi kıyaslama sunabilir dizide neden irtica yok veya "neden irtica dizisi yapılmıyo" diye. gerçekçiliğe yaklaşmaz çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 sir içine ahmet altan mı kaçtı 4 senede, 2005 te telekom satılırkenki topiclere baktım geçen baya aklı başında şeyler yazıyormuşsun eskiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Nur inmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Taraf gazetesinin gücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Bloguna bir göz attım da hemen anahtar cümle gözüme çarptı: Kemalizm'le hesaplaşmak bugün asıl meseledir! Eee o halde Fethullah müridi Polat Alemdar koşsun da bir güzel hesaplaşsın Ergenekon'la, pardon Gladyo'yla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Blog iyiymiş K blog said: Bizim yeni bir düşünceye ihtiyacımız yok, herşeyi Atatürk söylemiş zamanında" diyen ne kadar çok insan tanıyorum Bu nasıl bir çarpıtmadır. Halifeliği isteyenlerle bir karıştırma durumu var burda hehe Ben böyle diyen bir kişi bile görmedim bu kadarıda fazla komik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 cendere cendere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar