Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kurtlar Vadisi : Gladio

Red

Öne çıkan mesajlar

mani said:

çuvalın intikamını sanal yollardan alan superman polat bu sefer gladio u çökerterek demokrasi fatihi olma yolunda emin adımlar atacak anlaşılan. memlekette senaryo yazmak çok kolay lan. televizyon izle, al eline iddianame yazar ol, film çek parayı kır.

necati şaşmaz olmayacak büyük ihtimal bu filmde.
Sosyal ağlarda paylaş

Gül/Saddam kırması Cumhurbaşkanı'ndan sonra şimdi de darbecileri Gladyö yapıp Ergenekon'a çıkardılar, Polat da bunlara karşı imiş ne tesadüftür ki. FetodanŞaşmaz kardeşler süper bir performansla yoluna devam ediyor.

Bunu izleyip "Türkiye'nin gerçekleri oluuuum" diye gezen elemanlar var bir de, onlara da yazık bize de valla.
Sosyal ağlarda paylaş

sir said:

yalan çünkü, ne gladyosu, ne ergenekonu ayol hıh..bizde olmaz öyle şeyler, sadece irticacılar olur.

Sir onlar varda sence filmde nasıl ve hangi açıdan gösterilecekler?

Acaba burda maksat para kazanmak mı yoksa sende şu "kurtlar vadisi gerçekleri söylüyooo!!!" tayfasından mısın?
Sosyal ağlarda paylaş

maksat elbette para kazanmak, ama tamamen sallamasyon da yapmıyolar demek istiyorum. birebir gerçek olmasa da, teğet geçtiği noktalar oluyo.

bu ülkeye hiçbi zaman şeriat gelmedi, yanına dahi yaklaşılmadı. oysa "derin devlet" tipi yapılanmalar defalarca başarılı oldular ve hükumetleri devirdiler. bu size bi kıyaslama sunabilir dizide neden irtica yok veya "neden irtica dizisi yapılmıyo" diye. gerçekçiliğe yaklaşmaz çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

Blog iyiymiş

K
blog said:

Bizim yeni bir düşünceye ihtiyacımız yok, herşeyi Atatürk söylemiş zamanında" diyen ne kadar çok insan tanıyorum

Bu nasıl bir çarpıtmadır.

Halifeliği isteyenlerle bir karıştırma durumu var burda hehe

Ben böyle diyen bir kişi bile görmedim bu kadarıda fazla komik olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...