kitana Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 acaip sıkıldım. yapıcak birşey yok malum haftaiçi. bana oblivion elder scrolls tarzı bir oyun önerebilecek varmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Planescape oynadın mı dedikten sonra (standarttır oyun tavsiyesi konularında ne de olsa) Dark Messiah of Might&Magic çok güzeldir derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Tür olarak uymasa da, felaket bağımlılık yapması dolayısıyla Civilization 2 öneriyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 bi de abartı sistem gereksinimi isteyen oyunlar olmazsa sevinirim. dark messiah oynamıştım ama genede sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Arx Fatalis ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 eh o tarzın tüm oyunları burda söylendiği kadardır heralde. ama fps/rpg olarak deus ex 1 ve 2 yi önerebilirim. 1 daha iyidir rpg olarak, eski deyip atlama şahane oyundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 The Witcher oyna kesinlikle eğer oynamadıysan.kesin çok seversin.enhanced edition olanını oyna ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 the witcher süper tavsiyeye benziyor da sistem gereksinimi çok aşırı mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 benim eski x1950xt'te kastırıyordu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 daggerfall morrowind oblivion derken sadece rpg değil de serbestlik açısından değerlendireceksek, aklıma lands of lore 3 geliyor. tam olarak istediğin şehirde keyif çatma imkanın yok, lineer bir oyun. ama farklı guildlere girip farklı senaryoları görebiliyorsun. bu açıdan morrowinde benzetiyorum. gene lineer bir oyun var, Fable. Anak bu oyun bana Morrowind Lite gibi gelmiştir hep. Lineer olmasına karşın bu yüzden tavsiye ediyorum Fable'ı. Aslında Morrowind ve Daggerfall gibi full serbest oyun pek yok. Ama farklı seçenekler sunan (tam RPG olmasa da) I of The Dragon ve Sacrifice var. Onlara da bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 tavsiyeler için çok tşk. cd satan dükkana gittim. bakındım hafif oyunlara. the witcher ı bulamadım açıkçası. sonra döndüm. diablo 2 oynayasım geldi. öyle yapıcam herhalde. uzun zamandır oynamamıştım. ama oyun isimlerini not aldım. yardımcı olanlara çok tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 cdci? bu devirde var mı hala bunlardan? indir hacı torrentten rapidten bi yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Dark Messiah of Might&Magic lineer oyun tarzının önde gidenidir. Ama tavsiye ederim. Seneler sonra bana bir Hexen, Heretic tadı yaşatmış oyundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 witcher'ın öyle oynanmıycak kadar kasıcagını zannetmiyorum ya,sistem özelliklerini de bilmiyorum gerçi. geçen sene topladığım pcimde enhanced edition'ı herşey en yüksekte rahat oynuyorum. hani zaten oblivion'u oynatıyosa pc'in bunu da oynarsın rahat gibime geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 emir bekle lan yazın beraber bişeye başlarız dsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2009 Gothic 3 Geçenlerde baya büyük bi community patch çıkmış, öyle haberim oldu. 3rd person Oblivion gibi bir oyun. Baya zor. En azından melee oynamak çok zor. Mage+fireball ise çok kolay diyorlar. Hikayesi dünyası filan fena değil sardı oynuyorum bir süredir. Baya büyük bir dünyası var gibi. Frp/rpg severlere tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ben de oyun arıyorum şöyle bi şey; rayman 3 ve simpsons gibi olsun mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ben de fps istiyorum ya. cod gibi olsa hoş olur çok uzun sürmese de olur günde 1-2 saat oynayım ilerleyeyim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar