Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Facebook


Bone

Öne çıkan mesajlar

Facebook ne ilginç yer yav.

Eski tanıdığın kişileri, arkadaşları eklemek istiyorsun, adam reddetiyor, "sen benim arkadaşım değilsin ki" gibi havalara giriyor. Yav tamam epey sene oldu görüşmeyeli de, "arkadaş" demek "kanka dost" felan olmak zorunda değil ki.

Hiç tanımadığın, görmediğin etmediğin insanlar hiç naz yapmadan seni ekliyor. Bir de bunların birçoğu ünlü insanlar. Mesaj atıyorsun, cevap yazıyor, sohbet ediyorsun felan. "Hayır arkadaş listeme eklemiycem, sadece kankalarım benim arkadaşımdır" gibi şeyler sarfetmiyor.

Nedir bu kapris ne yani. Yemiycez herhalde sayfayı. Olur da spamladığımızda zaten bloklarsın kurtulursun iki dakkada. Yok yani ne biliyim, tuhaf geliyor.





Topiği çok alakalı bir videoyla bitirmek istiyorum:





http://www.youtube.com/watch?v=8B1J-vgfWSA
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben anlamıyorum, yıllar önce tanıdığım arkadaşım olan birinin belki facebook profilimde bir şeyi görmesini istemiyor olabilirim. Tamam "arkadaş"ım olabilir ama bu benim feedime sınırsız erişmesine izin vermek zorunda olduğumu göstermiyor. Ya da biriyle muhabbet etmem, onun tüm feedime sınırsız erişmesine izin vereceğim anlamına da gelmiyor.

ps: şahsi olarak yaptığım birşey değil ama olabilir ve mantıklı gibi geldi bana. benim umrumda olmaz genelde, sınırladığım gruplarım var mutluyum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...