Horizon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Bu muhabbet "dam üstünde saksağan vur beline kazmayı" formatından öteye geçmez. Verdiğin örnekler de ötesine geçemiyor malesef viktorcuğum. Hem sen neyine dert ediyorsun ki ? Zaten biliyormuşsun ne olacağını. Sonraki seçimlerde hangi parti hangi oyla gelecek bu tarz bilgileri de ver , mümkünse iddia dan tiyo alalım. Bir işe yara.
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Arma said: Horizon said: Bu şeye benzedi , nüfus cüzdanında top olduğun yazmıyor ama ben biliyorum sen topsun arkadaş. Ne güzel siyaset :). Hazırlıklı olun bu mantıkla herkes herşey olabilir haberiniz ola. Nüfus cüzdanın top olduğun yazıyor mu? Yazmıyor değil mi. Yani top olabilirsinde, olmayabilirsinde. Kiralanacak şirketin İsrail şirketi olmadığı yazıyor mu? Yazmıyor. Yani İsrail şirketi olmasında bir engel yok değil mi? Demek istediğim bu. Sende İsrail şirketi olmadığını idda edemezsin yasaya göre. Bir araba satın aldığında , sana bu arabada ölmezsin garantisi veriyorlar mı ? Ya da sana bu arabada kesin ölürsün diyorlar mı ? Tartışma bu. İkisi de saçma sanırım ? :) Ben ne kesin ölürsün diyorum ne de kesin ölmezsin diyorum. Kesin öleceksin diyenlere karşı çıkıyorum sadece.
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Horizon said: Bir araba satın aldığında , sana bu arabada ölmezsin garantisi veriyorlar mı ? Ya da sana bu arabada kesin ölürsün diyorlar mı ? Tartışma bu. İkisi de saçma sanırım ? :) Ben ne kesin ölürsün diyorum ne de kesin ölmezsin diyorum. Kesin öleceksin diyenlere karşı çıkıyorum sadece. Konuyu süper özetledin bence. Helal olsun. Bu kadar net örnekle böyle güzel açıklanabilirdi. Vay be.
Norak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 para toplayıp biz alalım olm arazileri, böle tam ortadan çizgi şeklinde alırız gıcık olur adamlar :P
Snefru Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Senin gibi ciddi bir olaydan bile espri yapmaya çalışan pestavurlar olduktan sonra satın bile alamayacağız kendi toprağımızı direk o toprağın altında olacağız bu gidişle norrak kafalı seni
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Selam, Bizim insanımız da Avrupa'dan toprak alıyor. Adamlar aynı şekilde, oradaki insanımıza toprak satmasın hatta kimse kendi ülkesi dışında iş/yerleşim yapmasın. İslamcı denen iktidara, Yahudi'ye toprak sattı deniliyor. Komik oluyor. Ordu bu işi yapmaya niyetli mi? Görücez! Yurtiçinden de yapmak için talebi olan varsa onlar da belli olacak sonuçta. Hemen gelin güvey olmak komik :) Saygılar.
Max Damage Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Forumda liberalim diye gezinen arkadaşların ne kadar yalan olduğunu görmüş oldum. Kardeşim siz liberal falan değilsiniz direk akp sempatizanısınız. Hiç boşuna damgaladı etiketledi demeyin. Samimi olsaydınız eğer o toprakların sermayeye peşkeş çekilmesine karşı çıkar, topraksız köylüye verilmesini isterdiniz. Ama nerde sizin için varsa yoksa özel teşebbüs kazansın.
Yuco Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Burada birçok insanın "düşünceye" karşı çıkarken bazıların sürece göre yorum yapıp normal birşeymiş gibi düşünmesi bana dünyanın ne kadar yuvarlak olduğunu bir daha hatırlattı.
Snefru Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 İkisi aynı şey değil.Birinde bireysel olarak ev satın alıyorsun bunda ise hükümet resmen peşkeh çekiyor.Antalyadada ruslar birsürü villa alıyor ona birşey demiyor kimse fakat hiçbir ülke bu şekilde toprağını kiralamaz kiralasa bile müttefiklerine karşı böyle birşey yapar kendini koruyabilen ülke bunu yapar çok açıktır ki bizde bu iradede olmadıktan sonra bu işlerede girişemeyiz kaldı ki böyle haltı yiyen bir ülkede oldugunu hiç sanmıyorum
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 BiTcH_oFBaT said: Kamer Genç olmasa muhalefet olmicak yani. şu adamı klonlasak da parti kurabilse
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Burada kimsenin "o topraklar köylülere verilmesin , yabancılara verilsin" dediğini ya da böyle birşeyi savunduğunu göremedim. İsraile vatan toprağını satıyorlar!11!!1! edebiyatına karşı tartışıyoruz. Aksi taktirde burada herkesin o toprakların para karşılığında temizlenip bölgedeki insanlarımıza tahsis edilmesini en içten şekilde isteyeceğini biliyorum. Ne varki konu bu isteği dile getirmek değil , ona buna bok atmaktan ibaret olduğundan , tartışılması gereken şeyler tartışılamıyor. Bakınız ben daha ilk konuda ne demişim ...
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 az önce televizyona yetişemedim son dk haberi vardı mayınla ilgiliydi heralde. verildi galiba israile ?
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 kermit said: az önce televizyona yetişemedim son dk haberi vardı mayınla ilgiliydi heralde. verildi galiba israile ? Ahahaha , işte paticiğin yarattığı gençlik :) Bu arkadaş asparagasçıların ürünüdür. Not: Kermit sana karşı herhangi birşey demiyorum yanlış anlaşılmasın. Ortada ona buna satıyorlar diyenlere lafım. Kusura bakma canlı örnek oldun benim için :). İnsanları bu şekilde manipule ediyorlar işte.
Snefru Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Horizon said: Burada kimsenin "o topraklar köylülere verilmesin , yabancılara verilsin" dediğini ya da böyle birşeyi savunduğunu göremedim. İsraile vatan toprağını satıyorlar!11!!1! edebiyatına karşı tartışıyoruz. Aksi taktirde burada herkesin o toprakların para karşılığında temizlenip bölgedeki insanlarımıza tahsis edilmesini en içten şekilde isteyeceğini biliyorum. Ne varki konu bu isteği dile getirmek değil , ona buna bok atmaktan ibaret olduğundan , tartışılması gereken şeyler tartışılamıyor. Bakınız ben daha ilk konuda ne demişim ... İsraile satılıyor diye konuşmuyor millet burda yabancıya satılıyor diye konuşuluyor.Yabancılara verilmemesi konusunda bizle hem fikirsin galiba?
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Tabiki , orada net olarak yazmışım zaten. Ama bunu vatan toprakları satılıyor edasında söylenmesini abartı buluyorum. Sonuçta arada ordu da var. Ordu vatan topraklarının satılmasına birinci dereceden karşı çıkar zaten ?
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Horizon said: kermit said: az önce televizyona yetişemedim son dk haberi vardı mayınla ilgiliydi heralde. verildi galiba israile ? Ahahaha , işte paticiğin yarattığı gençlik :) Bu arkadaş asparagasçıların ürünüdür. Not: Kermit sana karşı herhangi birşey demiyorum yanlış anlaşılmasın. Ortada ona buna satıyorlar diyenlere lafım. Kusura bakma canlı örnek oldun benim için :). İnsanları bu şekilde manipule ediyorlar işte. haberleri takip edemeyince forumda da okumayınca ilk ne duyduysam onu sorarım ben mayın ihalesi cartı curtu israile verilcek diye biliyodum 5 gündürde haber izlemem ondan dolayı sordumben. kalkıpta adam akıllı hayır israil değil şu bu diye mesaj yazarsın olur biter aha işte burda yazıyonuz millette şöyle böyle yapıyo demendeki amaç ne anlamış değilim lol.
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Horizon said: Tabiki , orada net olarak yazmışım zaten. Ama bunu vatan toprakları satılıyor edasında söylenmesini abartı buluyorum. Sonuçta arada ordu da var. Ordu vatan topraklarının satılmasına birinci dereceden karşı çıkar zaten ? ahahahay ordu konuşsa bu sefer de ordu neden konuşuyor denecek. lan ben lan neyse bişey demiyorum.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Horizon said: Tabiki , orada net olarak yazmışım zaten. Ama bunu vatan toprakları satılıyor edasında söylenmesini abartı buluyorum. said: Suriye sınırında 510 kilometre uzunluğundaki mayınlı arazinin, temizleyen şirkete 44 yıla kadar devrini şu var mı, var. daha nedir bu disprove çaban...
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Tsarının ilk hali direk olarak yabancı bir şirkete ihale edilmesiydi sonra tasarıyı çektiler.İsrail firmasının alacağına kesin gözüyle bakılıyordu.Zaten plan da buydu.Şimdi bu halde koyuyorlar ama bi farkı yok zaten devlet bu işi gerçekleştiriyorsa yasaya gerek yoktu. Başbakan çıkıp demedi mi israile versek ne olur diye?sermayenin dini ırkı olmaz diye?Öyle bi söz vermişki orayı satmak için kudurdu kaç gündür.saldırmadığı kişi kalmadı bana akp değil ak parti diceniz ulana bile dedi.Bu arazileri ülkenin zararına olmasına rağmen uzun süreli yabancılara vermesindeki ısrar nedir peki.
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Hükümetin talebi doğrultusunda tasarının tümünün oylamasına geçilmeden önce 2. madde üzerinde tekrir-i müzakereye (yeniden görüşme) geçildi. AKP 2. madde için verdiği değişiklik önergesinde, NAMSA formülünü temizleme işinde ilk seçenek olarak belirledi. Madde 257 AKP’linin oyuyla kabul edildi. Maddeye göre, mayın temizleme işi öncelikle Milli Savunma Bakanlığı tarafından davet usulüyle yaptırılmaya çalışılacak. Bu formül, Genelkurmay’ın da istediği şekilde NAMSA’ya temizleme işini alabilme yolunu açacak. Bu yolla temizleme işi yaptırılamazsa, 2. aşamada Maliye Bakanlığı hizmet satın almak suretiyle ihaleye çıkacak. Bu yöntemden de sonuç alınamaması halinde; temizleme ihalesi, temizlenecek alanların tarımsal amaçlı kullanım hakkı karşılığı gerçekleştirilecek. Tasarının tümü gece geç saatlerde 255 oyla kabul edildi. yasa bu
Horizon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 sg-1 said: Horizon said: Tabiki , orada net olarak yazmışım zaten. Ama bunu vatan toprakları satılıyor edasında söylenmesini abartı buluyorum. Sonuçta arada ordu da var. Ordu vatan topraklarının satılmasına birinci dereceden karşı çıkar zaten ? ahahahay ordu konuşsa bu sefer de ordu neden konuşuyor denecek. lan ben lan neyse bişey demiyorum. Ordu zaten öneri yapıyor ? İlk orduya soruluyor ? Bir şey deme iki şey de. "Bu formülle iş, Genelkurmay�ın da istediği şekilde NAMSA�ya verilebilecek." Hani konu mayınlı arazi , ordu manavcılıktan anlar zaten. Nekadar saçma yahu. @bone bacadan girenlerle herşeyi baştan tartışmak çok gereksiz. Üşeniyorum açıkçası.
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ordu 3. yöntemle ilgili konuşsa ne denecek? "Biz bu maddeye karşıyız, vatan toprağı böyle peşkeş çekilemez" deyiverse?
Öne çıkan mesajlar