kermit Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Killer said: baba naptın sen ya.kız ölmüş? olm orda normal onu diyom böyle şeyleri izleyip canınızı sıkmayın demek istediğim o o adamlar sen ne kadar küfretsende yapacaklar bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 yazdıklarınızı okudum da hayatta izlemem artık ben bunu, hepsinin ölmesi dileklerimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Bunun gibi olaylari gören ve dinle bagdastiran bir yabancıya islami nasil savunabilir ki insan. Neresinden tutsan elinde kaliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ya bu kadar hayvanlık islam öncesi dönemde bile yoktur eminim. İnsanlık değil yani bu, hayvan bile yapmaz hatta. Komple o kültürün asimile edilmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 öf :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 lan facebook'u da iyice ogrish'e çevirdiler bu ne lan böyle,şikayet ettim >_> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 *küfür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 www.facebook.com/video/video.php?v=87415300171&ref=share#/video/video.php?v=1033011179574&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 evet gerçi böyle hayvan gibi vidyolar hergün çekiliyo.çeçenin kafasını kesme yok linç yok katliam vs vs.de bu aptal masum facebook'a nie bu kadar çok vidyo düşüyo ben onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 youtube ile yarışıyormuş zaten facebook vidyo paylaşım konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 hay facenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Llama said: hay facenize +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 kermit haklı yalnız. Bu sadece videoya çekilipte gördüğümüz bunu videoya çekme cesareti gören insanlar düşünün çekmedikleri zaman neler yaparlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellnar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 arabın sapkın tanrısı bir ruh daha kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 siz değilmisiniz şeriat isteyenler. alın size şeriat bu videoları atütürkü sevmiyorum humeyni seviyorum diyen kıza izletilmeli, emininm şeri sistemin böle oldugunu bilmiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 o lafı diyeni dövselermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Kojiroh said: Facebookta gore video paylaşmak da yeni moda oldu lol said: Facebook bir videoyu şu koşullarda şiddet içeriği gerekçesiyle kaldırabilir: kavga ya da silah içeriyorlar kan ve benzeri şiddet unsuru içeriyorlar Hayvanlara yönelik zulüm içeriyorlar Orda müdahele etmeyip de kameraya çekenler de ayrı bir olay... Bu arada başlık "insan değil hayvan" diyor ama hayvanlara hakaret oluyor bu. çünkü hayvanlar değil insanlar yapabilir böyle bir zorbalığı. İnsan dediğin ırk ne pis bir şey. Zerg'ler, Alien'lar yanında melek gibi kalıyor. Bir kızı erkekle dansa gittiği için öldürüyorsun. Öldürmek yetmiyor linç ediyorsun. Linç etmek yetmiyor üstünde tepiniyorsun. Tepinmek de yetmiyor, aç karıncalar gibi başına üşüşüp "ibreti alem" yapmaya çalışırmış gibi kameraya alıyorsun. Matrix filminin tek sevdiğim felsefesidir şu: "I'd like to share a revelation that I've had during my time here. It came to me when I tried to classify your species and I realized that you're not actually mammals. Every mammal on this planet instinctively develops a natural equilibrium with the surrounding environment but you humans do not. You move to an area and you multiply and multiply until every natural resource is consumed and the only way you can survive is to spread to another area. There is another organism on this planet that follows the same pattern. Do you know what it is? A virus. Human beings are a disease, a cancer of this planet." O zaman pek anlamamıştım, ama şimdilerde ne kadar doğru olduğunu görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 kermit said: kız iran güzeli belliki benim memleketten olur orda böyle şeyler izleyip can sıkmaya değmez. mekke diyor videoda. iran değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Etlerini ezecen bunların. Şerefsiz herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Dartanian said: Bugün ben de facete izledim bi video adamın kafasını kesiyolar sırtına koyuyolar. 9 yaşındaki bi kızı taciz veya tecavüz etmiş. Bu da haketmiş gebermeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 yuh. sende en az onlar kadar vahşi çıktın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Hellnar said: arabın sapkın tanrısı bir ruh daha kazandı. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 şu linç anında alcan motorlu testereyi,dalıcan arasına şerefsizlerin kafa kol bacak allah ne werdiyse kopartıcan .. sinirim bozuldu lan dünden beri ne biçim bişe bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ben de paticik'te gore videolarına karşıyım (bu videodaki olayı bilsem dahi). başlık ve video linklerinin burda varlığı bile insanın huzurunu kaçırmaya yetiyo. kaçış yapacak yer kalmadı dünyadan, sanal ortamda kaçalım diyoruz onda da kaçamıyoruz. başlığı açan kişisel alınmasın bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 @Bone Abi iyi güzel tamam kaldırıyolar da, sürekli bu tarz videolar paylaşan adamlar var. O koydukça sen şikayet edip kaldırtıyosun, sen kaldırttıkça adam koymaya devam ediyo. Böyleleri de var yani, bunun önüne ancak ve ancak o adama yaptırım getirerek geçebiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar