spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Haklısın tabi herkez öyle değil fakat ilişkiyi düzeyli bir biçimde tutabilirler. Örneğin hiçbir kankam beni gecenin 3 ünde çaldırıpta, Öylesine aramıştım görüşürüz canım diye msg atmıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Evet işte kızların da şu yakın arkadaş anlayışına uyuz olmamak elde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Benim "kankam" mesaj atıyor gece 3-4te, atabilir.Evet. Ne dicemi unuttum. =) ya bırakın şu kızları ne yaparlarsa yapsınlar... sizde yapın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 hepimiz meriçiz aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 bu meric karikaturunu biri linklesin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Öylesine döverim o hatunu sonra da öpüyorum diye kağıt yazar bırakırım üstüne. gecenin 1inde öylesine aramış da öpüyomuş. sana yeşilleniyorum diyemiyo da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Tamam da şöyle bişey var, o kız hakikaten moron olmadığı sürece Aaa? Hakkaten meriç mi şimdi benim kankam? şeklinde bi tepki nası verebilir. Kızın kaç yıldır dibinde olan kankasından şüphelenmesi ihtimali olabilir mi. Sevgilisiyle olan sorunlarını anlatıp napsam dediği anlar olmuştur ve mericimiz Yanlış oldugunu düşündüğün bişey yapma :( şeklinde takılmıştır. sen kıza meriç alarmını bastığında kızın şok olacağına inanmıyorum Genellikle hepsi "Hayır saçmalama o benim çok iyi yakın arkadaşımdır öyle bişey yok" diyip aksini kanıtlamaya çalışır. Israr edersen de asıl senin ilişkin zedelenir ve meriç üretilmiş olduğu amaç uğruna bir round daha kazanmış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 hadi kızları da topla gel evde şarap da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 KahnX said: dasaaa said: bi daha gösteriyorum.. ense köküne vurun! "Ense kökü tedavisi" ,youtube http://www.youtube.com/watch?v=e-0t5SqCC5o uygulamalı eğitim için teşekkür ediyorum ben şahsım adına.. eminim ki bütün "meriç etkisinde kız arkadaşı olanlar" da bu eserden faydalanıcaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 said: Sevgilinizle/Eşinizle gece beraber yatıyorsunuz. Saat 0030-0100 arası, sevgilinizin "kanka" dediği karşı cinsten bir çağrı. Açılmayan telefon üzerine de bir mesaj "öylesine aramıştım, öpüyorum" diye. Tepkiniz ne olurdu? o telefonu çaldığında açıp "manyak mısın bu saatte öylesine arıyosun meriç be" demeyen kız arkadaştan hayır gelmeyeceğinden, popo dönülüp uyunması caizdir. genç kızlarımızın had bildirme konusunda daha girişken olması dileklerimleN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Dynun said: Ben de anlatayım yeni konu açmayyım. * İzmirdeyiz. Yemek yapılcak öğrenci evi. salata falan balık. rakı bilmemne. O ara sebze alıyoruz. dedim ki, soğan almadın bak, salataya, soğan al. ya işte ne soğanı be kokucaz bıdıbıdı dedi, ne kokması hem süper tat katıyo falan dedim. yok ya ALMİCAM dedi. iyi dedim. sonra gittik rakı seçiyoruz, hangisini alsak. o ara telefon, evdeki , kankası arıyo. (erkek tabi söylememe gerek yok aslında) kapattı telefonu. noldu dedim? yürürken bi yandan da cevap veriyo: cem balık nerdeyse hazır diyo, satala için soğan da alın diyo dedi. gitti çat soğan aldı koydu. Baktım böyle, sadece baktım. Bir kaşımı da yukarı kaldırdım. Sonra arkamı dönüp gittim, bilen bilir süper trip yaparım çünkü. Böyle de bi meriç anımdır. ikisi de çok çekti sonra benden. meriç anısı diye bir şeyi literatüre kazandırdıgın icin tebrik ederim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Yabancı memleketlerde nice guy sendikaları kuruluyor siz hala meriçe yükleniyorsunuz. Meriç çok pis bi insan olmadıkça kimseye zarar verdiği görülmemiştir zaten kızlar da Meriç'i çekici bulmazlar. Meriç'in dramı sizden ağır yani. Bu kadar çaba, karşılığı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 olmayacağının garantisi var mı? uyuduğun odada sivrisinek varsa, aman ısırmaz, zaten önceden de beni ısırmamıştı demezsin! açarsın ışığı, çıkartırsın emaneti. Vur ha vur! bırakın bu hafif yaklaşımları. meriçlere ölüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 isterse peygamber olsun, o saatte arayıp cevap alamayınca üstüne mesaj atıp vırvır ediyosa kafasını döverim onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 işte bu! mod vurursa siz kafasını patlatıcaksınız! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Queen said: Yabancı memleketlerde nice guy sendikaları kuruluyor siz hala meriçe yükleniyorsunuz. Meriç çok pis bi insan olmadıkça kimseye zarar verdiği görülmemiştir zaten kızlar da Meriç'i çekici bulmazlar. Meriç'in dramı sizden ağır yani. Bu kadar çaba, karşılığı yok. nası yok lan ilişkide sürekli tansiyon ver gerilim yaratıyor sen yaratmak istemezsen kız yaratıyor falan. gerçi işte sorun meriçte değil adam gibi kız bulursan olmaz tansiyon mansiyon sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Queen in kendiside meriç heralde o yüzden meriçleri savunuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Ardeth said: gerçi işte sorun meriçte değil adam gibi kız bulursan olmaz tansiyon mansiyon sdf adam gibi kız bulursan epilasyona baya para gider yalnız ya. kaçayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 adam bide bölüm mdou ya o değilde akşam bi brd diyom hani yavız hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Ardeth said: Queen said: Yabancı memleketlerde nice guy sendikaları kuruluyor siz hala meriçe yükleniyorsunuz. Meriç çok pis bi insan olmadıkça kimseye zarar verdiği görülmemiştir zaten kızlar da Meriç'i çekici bulmazlar. Meriç'in dramı sizden ağır yani. Bu kadar çaba, karşılığı yok. nası yok lan ilişkide sürekli tansiyon ver gerilim yaratıyor sen yaratmak istemezsen kız yaratıyor falan. gerçi işte sorun meriçte değil adam gibi kız bulursan olmaz tansiyon mansiyon sdf abi meric kızların gardının olmadıgı yerden saldırıyor,cok icten pazarlıklı cok sinsi bir şey meriç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 doverim yok siklarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 dağılın lan. ps.nickime tıklamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 AHAHAHAHAHAH of yazık lan AHAHA üzülme abi, bütün meriçler öyle değil sadece öyle olan herkesin adı meriç :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Mille said: doverim yok siklarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 1. şıktaki reaksiyon verme sekmesi dövmeyi işaret ediyodur muhtemelen. Yani meriç e reaksiyon/kız arkadaşa trip şeklinde yorumlamıştım o aradaki "/" işaretini ben. Tabi meriç e reaksiyon da dayak şeklinde olur yani, başka naapıcaksın ki yavşağın tekine? Gidip te herife bak kardeşim bi daha sevgilimi arama lütfen, çok rica ediyorum, plz diyecek kimse yoktur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar