Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kanka hususunda iddia

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
saflık değil o saflık ayağına yatıp o kankayı çeşitli durumlarda katalizör olarak kullanmak daha çok (sevgili yapmak, sevgiliyi kıskandırmak vs)

bütün kızlar yapıyor demiyorum tabi yanlış anlaşılmasın sdf
Mesaj tarihi:
genelde öyle oluyo.
bu gibi durumlarda o 3.cü şahıslar hep kullanıyo amaçsızca.
cocukta umut besliyo belki bu arada.

( umut besliyo ne ya, ilk defa bi cümle içinde kullandım. umut besliyo, beslemek, umutları hmm)
Mesaj tarihi:
bende hiç takmıyorum arkadaş filan ama böyle uyuzluk olsun diye bilerek yaptığım bişey değil. genel olarak ilgisizim o konulara.
mütevazı bişey olmıcak belki ama kendime çok güvendiğim içinde olabilir.
düşünmem gerek.
arkadaş, kanka çok yakın arkadaş filan. vay be
Mesaj tarihi:
bu durumda sewgiline güvenirsin.doğrudur kankasıdır,dostudur..aklına gelmiştir aramıştır,olabilr yani..tabi sewgilinde o saatte aramaması için uyarmalı elemanı bence.yani müsait bi saatte ararsa daha ii olur.netice olarakta döner kıçını uyursun..
Mesaj tarihi:
@rabbit
kızlar içten pazarlıklı olup sürekli birbirini çekiştirdikleri için çoğu o yüzden kızların kız kankaları olmaz işte
erkeklerde kıskanma olmaz dedikodu olmaz.
erkek yüzüne karşıda söyler herşeyi. ondan olabilir
Mesaj tarihi:
Bugün kız arkadaşımın bir arkadaşıyla görüştük beraber. O kızın da başında bi meriç varmış. Kız farkında değil, biz uyandırdık anlatarak. O meriç kişi yüzünden kavga etmişler sevgilisiyle falan. Nedir kardeşim bu kanka ayağına kıza yazanlar ya vallahi bıktık. Başka işiniz mi yok lan
Mesaj tarihi:
Herkeste öyle değil abicim. Bir çoğu cidden farkına varmıyor. Bugün konuştuğum kız önce şaşırdı, sonraki zamanda da Allah Allaah napıcam ben ya diye diye düşüncelere daldı.
Çocuk bunun ilkokuldan arkadaşı.
  • Yeni Oluştur...