Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 saflık değil o saflık ayağına yatıp o kankayı çeşitli durumlarda katalizör olarak kullanmak daha çok (sevgili yapmak, sevgiliyi kıskandırmak vs) bütün kızlar yapıyor demiyorum tabi yanlış anlaşılmasın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 genelde öyle oluyo. bu gibi durumlarda o 3.cü şahıslar hep kullanıyo amaçsızca. cocukta umut besliyo belki bu arada. ( umut besliyo ne ya, ilk defa bi cümle içinde kullandım. umut besliyo, beslemek, umutları hmm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ama öyle durumlarda hiç sallamamanın verdiği hazzı başka hiç bir şeyden almadım.. belki bilardo sfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 bende hiç takmıyorum arkadaş filan ama böyle uyuzluk olsun diye bilerek yaptığım bişey değil. genel olarak ilgisizim o konulara. mütevazı bişey olmıcak belki ama kendime çok güvendiğim içinde olabilir. düşünmem gerek. arkadaş, kanka çok yakın arkadaş filan. vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ginaly said: Teknik olarak mümkün değil. Sevgilimin/Eşimin kankası da ben olurum, arkadaşı da, babası da. hahahaha çok ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 ginaly said: Teknik olarak mümkün değil. Sevgilimin/Eşimin kankası da ben olurum, arkadaşı da, babası da. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
empat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 bu durumda sewgiline güvenirsin.doğrudur kankasıdır,dostudur..aklına gelmiştir aramıştır,olabilr yani..tabi sewgilinde o saatte aramaması için uyarmalı elemanı bence.yani müsait bi saatte ararsa daha ii olur.netice olarakta döner kıçını uyursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Radiance said: ginaly said: Teknik olarak mümkün değil. Sevgilimin/Eşimin kankası da ben olurum, arkadaşı da, babası da. (tu) he oldu bi de kafese kapatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 utku haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 kermit haklı. dolayısıyla utku haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 murder train Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 abow kırolar bastı etrafı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Ardeth said: kermit haklı. dolayısıyla utku haklı. ardeth haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 uktu haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Abi hep 10. sayfada başlıyosunuz trolle. Anlaştınızmı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Ha bu arada, nişanlım gördü postu; "WTF!?'!_='&%!'+" tepki bu... Bide odadan çıkarken: *kapıya vurur* Allah yazdıysa bozsun. Yaşarken kâbus kötü bişey" dedi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 @Rotweiler ahaha nişanlına +1 saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Neden kızların erkek kankaları oluyor anlamış değilim; oysaki erkek cephesinde hiçte kanka değildir o kız. Erkeğin kankası kız mı olur len. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 evet genelde erkekler için. 1. 2. 3. 4. (yedekler) bazında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 @rabbit kızlar içten pazarlıklı olup sürekli birbirini çekiştirdikleri için çoğu o yüzden kızların kız kankaları olmaz işte erkeklerde kıskanma olmaz dedikodu olmaz. erkek yüzüne karşıda söyler herşeyi. ondan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 BonePART said: cocugu kuytyda sikistirir azina vururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 dasaaa said: bi daha gösteriyorum.. ense köküne vurun! "Ense kökü tedavisi" ,youtube http://www.youtube.com/watch?v=e-0t5SqCC5o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Bugün kız arkadaşımın bir arkadaşıyla görüştük beraber. O kızın da başında bi meriç varmış. Kız farkında değil, biz uyandırdık anlatarak. O meriç kişi yüzünden kavga etmişler sevgilisiyle falan. Nedir kardeşim bu kanka ayağına kıza yazanlar ya vallahi bıktık. Başka işiniz mi yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Kızlarında haberi yok bu meriçlerden Öle safça takılıyor değilmi? Bayanlar erkeklerden daha akıllı bu konularda. İstemeseler yanlarına yaklaştırmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Herkeste öyle değil abicim. Bir çoğu cidden farkına varmıyor. Bugün konuştuğum kız önce şaşırdı, sonraki zamanda da Allah Allaah napıcam ben ya diye diye düşüncelere daldı. Çocuk bunun ilkokuldan arkadaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar