Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Sağlık Bakanlığı, Antalya'nın Side beldesinde bir vatandaşın “alkol koktuğu gerekçesiyle ambulansa alınmadığı için hayatını kaybettiği” iddiaları üzerine “söz konusu 112 personeli hakkında soruşturma başlatıldığını” açıkladı. Sağlık Bakanlığının yazılı açıklamasında, “soruşturma sonucunun kamuoyu ile ayrıca paylaşılacağı” belirtildi. kaynak oha çok ilginç bi haber.daha once böle bişi oldumu ben ilk defa duyuyorum şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 vardı böyle bi topic tartışmıştık sarhoş olduğu için tedavi etmemişler birinin arkadaşını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 o biraz kolpa bi başlıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 alkollüyü hastanelerin aciline bile almazlar tedavi göremeyeceği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Evet işkembeciye sevk ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 tedavi görememek ne demek ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 almazlar demek yanlış bence. alırlar neden almasınlar, tedavi etmeye de çalışırlar ama zor olur. sanki alkol komasına girenlere hiç tedavi uygulanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 o ne demek ya ahah uyuşturucu krizine girenleri geri dönüşüm kutusuna atalım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 ha evet alkol komasına girmişti çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Reogmar said: alkollüyü hastanelerin aciline bile almazlar tedavi göremeyeceği için. doğru, acilde tedavi göremezler, onlar için en güzel tedavi mekanı burasıdır: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 yani ben 2-3 bardak bişi içsem sora başıma bişi gelse tedavi olamıomuyum.ahah öle saçma bişimi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Öyle bişey yok, ayrım yapmadan herkesi tedavi etme zorunluluğu var doktorların, öyle biliyorum. Öyle zaten yani. Hiç mi dizi izlemiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 imanla ne alakası var abi o adama ne yapacaksın kanıda alkol varken ilac veremezsin ters teper anca serum falan verirler heralde antibiyotik varmıydı serumda bilmiyorum varsa onuda veremezler ama işte alkollüyken ölüm oranının yüksek olmasının sebeplerinden biri bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Haberin detayları ne acaba? 4 satır yazı pek kesmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 İyi olmuş dinsiz allahsız ite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Ne hiltonmuş ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Reogmar said: imanla ne alakası var abi o adama ne yapacaksın kanıda alkol varken ilac veremezsin ters teper anca serum falan verirler heralde antibiyotik varmıydı serumda bilmiyorum varsa onuda veremezler ama işte alkollüyken ölüm oranının yüksek olmasının sebeplerinden biri bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Reogmar said: imanla ne alakası var abi o adama ne yapacaksın kanıda alkol varken ilac veremezsin ters teper anca serum falan verirler heralde antibiyotik varmıydı serumda bilmiyorum varsa onuda veremezler ama işte alkollüyken ölüm oranının yüksek olmasının sebeplerinden biri bu. ayıptır sorması doktor musun, yoksa damarın damar üstüne binebileceğine inananlardan mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Snefru said: Ne hiltonmuş ya :) oyoyoy aysidedpipıl :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 en iyisi hastane kapısına trafik polisi diksinler, "alkol var mı" diye sorsun kıllandığına test yapsın geçirmesin sonra kafasına sıksın 2 kurşun emniyet müdürü çıkıp meşru müdafaa desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Alkollü olan chenneme gidermi bilmiyorum ama eğer o gorevli alkollü diye arabaya almadı ise gercekten chenenneme tek yön gidiş kazandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=ZOQaAAkinnA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Lan oha O.o bunu savunmaya çalışanlar var.Doğru değildir ya olmamalı bu kadar fazla olur mu olmamalı yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Reogmar said: alkollüyü hastanelerin aciline bile almazlar tedavi göremeyeceği için. şimdi ben bir bardak rakı içsem vede koksam, ambulansdaki görevli koktuğum için tedavi göremiyeceğimi nasıl düşünebilir? Hani bu kelimeyi kullanmayı sevmem ama açıkcası saçmalamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 tartısmak sacma bende icerim tanıdıklarımda var bir tanıdıgım alkol komasındayken hic bir hastane kabul etmedi tanıdıklar vb. aracılıgıyla zar zor acile aldılar. merak eden varsa bu aksam denesin bize iyilestikten sonra neler yasadıgını anlatsın lafla olmaz herseyide ideolojiye baglamayın bazı gercekler var ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar