Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alkol koktuğu için öldü

Red

Öne çıkan mesajlar

Sağlık Bakanlığı, Antalya'nın Side beldesinde bir vatandaşın “alkol koktuğu gerekçesiyle ambulansa alınmadığı için hayatını kaybettiği” iddiaları üzerine “söz konusu 112 personeli hakkında soruşturma başlatıldığını” açıkladı.

Sağlık Bakanlığının yazılı açıklamasında, “soruşturma sonucunun kamuoyu ile ayrıca paylaşılacağı” belirtildi.

kaynak

oha çok ilginç bi haber.daha once böle bişi oldumu ben ilk defa duyuyorum şahsen
Sosyal ağlarda paylaş

Reogmar said:

imanla ne alakası var abi o adama ne yapacaksın kanıda alkol varken ilac veremezsin ters teper anca serum falan verirler heralde antibiyotik varmıydı serumda bilmiyorum varsa onuda veremezler ama işte alkollüyken ölüm oranının yüksek olmasının sebeplerinden biri bu.

Sosyal ağlarda paylaş

Reogmar said:

imanla ne alakası var abi o adama ne yapacaksın kanıda alkol varken ilac veremezsin ters teper anca serum falan verirler heralde antibiyotik varmıydı serumda bilmiyorum varsa onuda veremezler ama işte alkollüyken ölüm oranının yüksek olmasının sebeplerinden biri bu.

ayıptır sorması doktor musun,
yoksa damarın damar üstüne binebileceğine inananlardan mısın?
Sosyal ağlarda paylaş

Reogmar said:

alkollüyü hastanelerin aciline bile almazlar tedavi göremeyeceği için.

şimdi ben bir bardak rakı içsem vede koksam, ambulansdaki görevli koktuğum için tedavi göremiyeceğimi nasıl düşünebilir? Hani bu kelimeyi kullanmayı sevmem ama açıkcası saçmalamışsın.
Sosyal ağlarda paylaş

tartısmak sacma bende icerim tanıdıklarımda var bir tanıdıgım alkol komasındayken hic bir hastane kabul etmedi tanıdıklar vb. aracılıgıyla zar zor acile aldılar. merak eden varsa bu aksam denesin bize iyilestikten sonra neler yasadıgını anlatsın lafla olmaz herseyide ideolojiye baglamayın bazı gercekler var ortada.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...