BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 maç oynandı bitti sallayanımız yok :p 2-0 yendik semih penaltı kaçırmış. halil ve üzülmez atmış golleri filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ben diyorum ki semih 70. dkdan sonra girip gol kralı olduğu sene daha iyi oynuyodu hatta artık çok kötü oynuyo niye böyle oynuyo semih? evet semih sendeyiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 valla semih hakkaten kötüydü.penaltıyı kaçırdıgı için değil. üzülmez iyi gol attı.şaşırdım :) yusuf çok ukala top oynuyor.1 kere geçtiği adamı 2. kez geçmeye calısmalar flan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bence semih hala iyi. sadece oynatılma tarzı yanlış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 sabri'nin frikik kullanma cesareti gösterebildiği milli takım benim milli takımım değil , o yüzden sallamıyorum ben şahsen. kapadım televizyonu sabriyi topun başında görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Red said: valla semih hakkaten kötüydü.penaltıyı kaçırdıgı için değil. üzülmez iyi gol attı.şaşırdım :) yusuf çok ukala top oynuyor.1 kere geçtiği adamı 2. kez geçmeye calısmalar flan fb maçında kimseyi geçememişti, her rakibi Türkiye ligindeki rakipleri gibi sanıyor ahaha misal doğa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Üzülmez varsa sorun yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 maçı izlemedim nasıldı iyi oynadımı türkiye? goller güzelmiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 sabriyi gorunce şaşırdım.semihin cıktıgı falan görmedim.baktım sabri frikik attı direk içimden dedim ulan bu fatih terim sabrinin 1000 de 1 düzgün frikik kullanabilme ihtimalini bile bile yinede ona attırıo.sabri hariç ordan herkes iyi vurabilir.kaleci volkan bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ilk yarı kötüydük. 2. yarı Arda ve Yusuf'un girmesi Halil'le beraber biraz atak yapmaya başladık zaten sonra penaltı+kırmızı kart geldi. Semih kaçırdı. Halil vurdu çarptı girdi. İbrahim Üzülmez gol attı falan. çok zayıf rakibe karşı kötü futbol rahat skor oldu biraz. Semih sakatlıktan sonra çok formsuz döndü. Nihat çok kötüydü. Nuri Şahin'i beğendim ben birde defanstaki Eren çok başarılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Hehe Halil tükürdüğünü yalamış. Terim varken bi daha milli takıma falan gelmem diyodu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 hamit le halil gs ye geliyomuymuş hakkaten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 İlk yarı ne leş oynadık öyle ya. Kapalı defansa karşı birşey yapabilecek oyuncumuz yoktu zaten. 2. yarı arda girince biraz hareketlenebildik. Dostluk maçında kırmızı kart gösterilmesi de ayıp oldu biraz. Anca kırmızı karttan sonra gol bulabildik zaten. Şu maçtan sonra milli takımın haline olumlu bakabilenlere şaşıyorum yahu. Doğru düzgün hiçbir şey yapamadık bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 moriQ said: hamit le halil gs ye geliyomuymuş hakkaten ? efsane olur da yalandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bu maçı bayrakları "yelleye yelleye" azerbaycan televiziyasından izlemek vardı da, haberim olmadı son dakikalarına yetiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistftw Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Yalnız kırmızı kart sırasında itiraz eden azerilerle beraber arda da vardı hocam gösterme yaa gibi bişeyler söylüyodu gülmüştüm baya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 o değilde üzülmezin golü baya hoş :) arda bile şokta, kopmuş orda haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Bu maç ne kadar özel ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Arda da olmasa bu fatih terim in işi zor ha. O anlayamadığımız oyun stratejisiyle nasıl bir başarı bekliyor anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 ahahah sabri mükemmel paslar atıyor ibrahim üzülmez de klasını konusturdu.hazırlık maçı ulan bırak gol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 abi maç fransa ile ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 fransa maçı başlıgı yok.açmiyim dedim :).hazırlık maçı için değmez burdan devam ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 üzülmesss ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 üzülmez üzdü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2009 üzülmez klasiği maç biraz üst düzey oldu mu hemen patlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar