Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özel maç: Türkiye -Azerbaycan

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

Red said:

valla semih hakkaten kötüydü.penaltıyı kaçırdıgı için değil.

üzülmez iyi gol attı.şaşırdım :)

yusuf çok ukala top oynuyor.1 kere geçtiği adamı 2. kez geçmeye calısmalar flan

fb maçında kimseyi geçememişti, her rakibi Türkiye ligindeki rakipleri gibi sanıyor ahaha
misal doğa :p
Sosyal ağlarda paylaş

sabriyi gorunce şaşırdım.semihin cıktıgı falan görmedim.baktım sabri frikik attı

direk içimden dedim ulan bu fatih terim sabrinin 1000 de 1 düzgün frikik kullanabilme ihtimalini bile bile yinede ona attırıo.sabri hariç ordan herkes iyi vurabilir.kaleci volkan bile
Sosyal ağlarda paylaş

ilk yarı kötüydük. 2. yarı Arda ve Yusuf'un girmesi Halil'le beraber biraz atak yapmaya başladık zaten sonra penaltı+kırmızı kart geldi. Semih kaçırdı.
Halil vurdu çarptı girdi. İbrahim Üzülmez gol attı falan. çok zayıf rakibe karşı kötü futbol rahat skor oldu biraz.
Semih sakatlıktan sonra çok formsuz döndü. Nihat çok kötüydü. Nuri Şahin'i beğendim ben birde defanstaki Eren çok başarılıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk yarı ne leş oynadık öyle ya. Kapalı defansa karşı birşey yapabilecek oyuncumuz yoktu zaten. 2. yarı arda girince biraz hareketlenebildik. Dostluk maçında kırmızı kart gösterilmesi de ayıp oldu biraz. Anca kırmızı karttan sonra gol bulabildik zaten.

Şu maçtan sonra milli takımın haline olumlu bakabilenlere şaşıyorum yahu. Doğru düzgün hiçbir şey yapamadık bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...