Flassh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 geçen dead space oynarken uzun zamndır korku filmi izlemedimi hatırladım böyle inim inim inletcek izlerken her an tetikte tutcak korkudan altına yapcağın bi film arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 http://forum.paticik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 High Tension Insanitarium Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 - dead space'in çizgi filmini izle - [REC]'i izle - Bilumum uzakdoğu korku filmlerini izle - Descent'i izle - "Keloğlan kara prense karşı"yı izle (sinefobiye kadar yolu var) - rec ve descent'i mutlaka izle - dario argento filmleri de izlemeye değerdir - öbür topiğe Angel Heart'ı yazmışım, buraya da yazayım, rec ve descent'ten sonra bunu da izle. Gerçi bu öyle koltuk kenarında oturtacak bi film değil, ama güzel bi gerilim. - tabi bi de blair cadısı var. atmosferini yakalarsan keyif alabilirsin. - descent'in yönetmeninin dog soldiers diye bi kurt adam filmi var, o da iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 sg-1 said: - rec ve descent'i mutlaka izle evt güzel başlangıç olur bu 2 film. Ama karanlıkta izlemen lazım::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 dead space in demosunu bile bitiremedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 http://www.asian-horror-movies.com/ bu da bir seçenek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 o sitedeki noroi güzel bi film, yarım saatte gerilip gerilip bıraktım, bi ara tamamlayacam diyorum kendi kendime, ama yalan, muhtemelen tamamlamam. 13 beloved da iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 noroi müthiş; ben dün en son rule 1 izledim, gayet düzgün ama zıplatmıyor. çalıp coverını çekmeyi düşünüyoruz sfd. asian horror movies güzel site ya deneyin, izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Nihan diyosa doğrudur. Nihan süper kız, perçemlerini kendi kesiyo. Nihan <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 said: "Keloğlan kara prense karşı"yı izle (sinefobiye kadar yolu var) ben bunu sinemada para vererek izledim :( hala şoktayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 ahah <3 suicide club diye bi film var o baya ilginç mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cokiyi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Peki insan neden korku filmi izler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bu arada öneriler için saolun şu NOROI e bakım bi asyalılara hastayım ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 cokiyi said: Peki insan neden korku filmi izler? korkmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 sg-1 said: - dead space'in çizgi filmini izle rezalet bişey o be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 grudge'ın japon televizyonu için yapılan ilk versiyonu çok iyiydi. sonradan çekilenler hiç yaklaşamadı ona. ama korkunun hasını takashi miike audition'da yapmıştır =) bir de klasik korku filmlerinden misery öneriyorum, yıllar boyu unutamadığım bi filmdir o da hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 tırstıran film arıyorum diye topic açılmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Şimdi bitirdim.Noroi fenaymış,tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Japon filmlerinden korkuyosan Grudge izle ben altima sicmistim (ilki tabi) Vampir falan seversen boyle inceden tirsayim karanlikta kalamiyim sonrasinda koysun vs. diyorsan Låt Den Rätte Komma In kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Grudge izleyip tırstıysan heidi yi sakın izleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asriel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Valla Grudge fln izlemeden çnce direk shutter'ı izle.Kore versiyonunu izle beğenmezsen ben burdayım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 adriana lima'nın makyajsız videolarını izle,aynı şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 REC. film'ini izle başından ortasına kadar cok bayık ama sonu tatmin ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Olivies said: Grudge izleyip tırstıysan heidi yi sakın izleme. Ben güldüm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar