Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İyiden kötüye


Masteis

Öne çıkan mesajlar

Hayatıma bakıyorum, çok monoton. Ya müzikle uğraşıyorum yada internette vakit öldüyüroum. Haliyle aynı şeyleri yap yap alternatiflik yok, bir yerden sonra bunalıyorum. Şu ana kadar sorunum alternatiflik olmaması idi. Hadi dedim yeter, çıkıyorum arkadaşlarla buluşuyorum, birlikte birşeyler yapıyoruz. Eğleniyoruz derken illa ki bi yerden sorun çıkması şartmış gibi birşeyler patlak veriyor. Daha 2 hafta öncesine kadar herşey mükemmel ilerlerken kuzenim vefat etti. Bu sefer ordan oraya koştur ne bir düzen kaldı ne başka birşey. Gene bütün düzenim darmadağın oldu. Bunun öncesinde kız arkadaşım yüzünden kendimi zar zor düzene sokarken şimdi bu çıktı. 1 ay rahatcana düzenli bir hayat yaşamıyorum. Kesin bir sorun çıkması lazım yoksa olmuyor. Bide gitgide herşey iyicene kötüleşiyor. Biraz org çalayım dedim vakit geçer, bu sefer adaptör bozulmuş. Ne ara nasıl bozuldu hiç bir fikrim yok. Genede sakin sakin takılmaya çalışıyorum. Aşırı dengesiz bir hayatım var, bir gün patlayacam ne zaman hiç bilmiyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yakınlarımdan birini kaybettiğimde(çok samimi olmadığım biri ise) pek sorun yapmıyorum, hani üzülüyorum orası ayrı ama çok değil. Benim sorunum düzenim bozulması. Kuzenimin vefat etmesini duymam bütün düzenimi altüst etcek bir neden değil. O cenaze evinde ki ruh hali haliyle benide etkiledi. Uykularımda dağıldı ki uykuları düzene sokmam aşırı güç benim için.
Benim tek derdim oturttuğum düzenin bozulması.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Böjeek said:

birinin ölmesini, özelliklede ailenden birisinin ölmesini sorun olarak görüyosan bence hep kötüye gidicek hayatın.


Nası yani?
Bundan büyük sorun olabilir mi?

Bazen böle dönemler olabilir insan hayatında. Herşey ters gider. Hiçbişeyden zevk alamaz hale gelirsin bi süre sonra. Ben liseden sonra böyle bi dönem yaşamıştım. Merak etme atlatırsın. Sevdiklerinle vakit geçir bol bol. İlla arkadaş değil ailende olabilir. Hatta daha iyi olur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

paspatur said:
Nası yani?
Bundan büyük sorun olabilir mi?


hayır yanlış anladınız beni.
kuzenin ölmesi tabiki bi sorun. üzücü hemde çok.
çok uzaktan tanıdığım biri bile ölse çok üzülüyorum ben.
benim demek istediğim ölümü sorun olarak görmesi.

''şimdi bu çıktı.''
demesi.

Masteis said:

Daha 2 hafta öncesine kadar herşey mükemmel ilerlerken kuzenim vefat etti. Bu sefer ordan oraya koştur ne bir düzen kaldı ne başka birşey. Gene bütün düzenim darmadağın oldu.Bunun öncesinde kız arkadaşım yüzünden kendimi zar zor düzene sokarken şimdi bu çıktı.



ölüm yani bu ne zaman çıkcağı belli olmaz. bide orada kuzenim öldü çok üzüldüm değilde, düzenim bozuldu ordan oraya gittim demesi garip geldi bana. bence daha çok düzene üzünülmüş.
düzen her zaman gelir ama ölen malesef.
neyse yanlış anladınız kusura bakmayın bende çok açıklayıcı yazmamışım.

Ama genede konu ile ilgili olarak; bence sakinliğini koru zaman içinde düzene girer herşey. Her zaman daha kötüleri de var unutma.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Düzen oturtmaya çalışmak o düzende yaşamaya çalışmak hatadır her zaman çünkü elbet bozulur bozulmadığı dönemlerdede seninde şikayet ettigin gibi monoton ve tatminsiz geçer.
Böjeek said:

birinin ölmesini, özelliklede ailenden birisinin ölmesini sorun olarak görüyosan bence hep kötüye gidicek hayatın.

+1
Hala farketmediyseniz söyliyim. Hepimiz ölücez. Böyle söyleyince dalgamı geçiyo diyosunuz ama kimse daha tam anlamıyla bunun farkında gözükmüyo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...