reddiye Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 tekila bum by myself daha güzel alköl var mı babamlar uyusa da başlasam Heyecanlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ooyş en sevdiğim (tu) shot shot shot shot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 http://www.ickimgelsin.com/_prod/_img/m/c485c52a02_olmeca_silver_70cl.jpg + http://www.uncp.edu/home/acurtis/Courses/PhotographyMay04/images/StudentPhotos/JamieConnerton/SpriteTimes3.jpg BUM Off çok canım çekiyor Herşey tamam bi uyusalar artık da takılsam yalnız başıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 tek başına niye içeceksin ziyan olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 kargoyla yollayabilirsin. çok kişiyiz, ziyan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 yalnız bırakanlar utansın (: Yoksa desparados mu yapsam bira alıp hm yada üşenmeyim sunrise OFF kendimi gaza getiriyorum şuan endorfin yes endorfin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 bira al,tekilayı yolla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 tekila tek başına içilmez doğru tekilaya yapılan büyük bi ayıp olur. bide seni tanıyan birini biliyorum forumdan evinizin adresinden telefon numaranızı bulup mümkünse anne ve babana şikayette bulunucam nah içersin o tekilayı sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 hem de 70 cc hem de tekim TEKİM tekim :/ (tamam lan iç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 OFF çok orrayt oldum Ve kendi başığımı up ladım yassak değil dimi admin bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 yattı mı babanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 olmuş bu. alabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ohh afiyet olsun : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 müdür haziran sonunda ankarada mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 malesef ankarada değilim de özel bir davet üzerine gelebilirim pm bekliyorum MERABA BUM BUM rakı bardağında 7.duble Biddii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 yalnız rakı bardağı da annemin yıllarca vitrinden çıkarmadğı kristallerden hea :P Peder uyudu evet Ben de direk bardağın bir işe yaramasını sağladım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 reddiye said: Biddii emo olduysak sebebi var kardeşim yine up ladım başlığımı evt süperim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 reddiye said: malesef ankarada değilim de özel bir davet üzerine gelebilirim pm bekliyorum sana demedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
drencrom Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 tekila ne ya... tekila ne ? bebe içkisi kardeşim. aslan olan benle rakıya ekmek banar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Uyandır babanı birlikte için, yalnız içmek kadar büyük fail yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 o şuanda kustu off bi daha içersem ne olayım laan diye kafasını yastığa koymuş vaziyette "lan bu tava niye böyle dönüyo" demekle meşgul sizi duymaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 reddiye said: yalnız rakı bardağı da annemin yıllarca vitrinden çıkarmadğı kristallerden hea :P Peder uyudu evet Ben de direk bardağın bir işe yaramasını sağladım (: peder sözcüğünü ortaokuldan beri duymuyordum ,iyi oldu sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 çeri çeri bum bum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 reddiye said: yalnız rakı bardağı da annemin yıllarca vitrinden çıkarmadğı kristallerden hea :P Peder uyudu evet Ben de direk bardağın bir işe yaramasını sağladım (: LAN YÜRÜ GİT İÇME BİŞİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 rakı bardağı rakı içmek içindir. kötü emellerinize alet etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar