Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tales of Monkey Island

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
An itibariyle bitti. Çok iyi olmuş yine. Özellikle bölümün başlangıcı ve Guybrush'ın başına gelenler çok iyiydi. Finalde yine tam merakta bıraktı, işin yoksa 1 ay 3. bölümü bekle şimdi. :P
Mesaj tarihi:
Monthius said:

An itibariyle bitti. Çok iyi olmuş yine. Özellikle bölümün başlangıcı ve Guybrush'ın başına gelenler çok iyiydi. Finalde yine tam merakta bıraktı, işin yoksa 1 ay 3. bölümü bekle şimdi. :P

Katılıyorum. Yine kolay kaçmış biraz. Hiç takılmadan gidebildim. Ama yine de bulmacalar harika. Çözdükçe zevk alıyosunuz. Süper olmuş yani. :)
Mesaj tarihi:
Bitiremedim hatta bi yerde takıldım ilerleyemiyorum çok sinir oldum :( Bi item'ı almayı atladım sanırım, durmadan etrafta dolaş birşeyler daha bul gibisinden hint geliyor kafayı yemek üzereyim ki bıraktım şimdilik :S
Mesaj tarihi:
Yeni yükledim iki oyunu, ÇOK iyi olmuş. Eski tadı sonunda yakalamışlar. Beni rahatsız eden 3d 2d olması değil, canlılığı yakalayabilmesiydi, ve bunu şu ana kadar çok iyi başardı. 3. bölümü sabırsızlıkla bekliyorum.
Mesaj tarihi:
Mirage said:

Ama sonraki adadaki merfolk bozdu olayı. Orc goblin falan da ekleselermiş bari bu ne ya. =/

vooodoo oluyor da, gemi süren maymunlar oluyor da, grog ile hayalet öldürmece oluyor da, bu mu olmuyor?
Mesaj tarihi:
2. bolumu az once bitirdim, 1. e gore daha zor olmus, bircok mekan oldugu icin gereksiz yere ilerde cozulecek kisimlarla ugrastigimdan cok zaman gecti. Cok cok guzel yapmislar, gelecek bolumu iple cekiyorum :D
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
3. bölüm çıkınca hepsini oynayacaktım ama dayanamadım bitirdim hemen =) İlk 5 dakika biraz hayal kırıklığıydı "aha sıçtılar bir serinin daha içine" diye. Ama öyle güzel topladı ki, mis gibi oldu. Heyecanla oynuyorum. Bulmacalar biraz kolay olmasına rağmen oldukça zevkli, karakterler de oldukça güzel. (doktoru pek sevemedim, aksan olmamış istenildiği gibi) Dominic değilde başka biri seslendirseydi cidden olmazmış, gayet karakter yerine oturmuş yine.

3. bölümü sabırsızlıkla bekliyorum
  • Yeni Oluştur...