Monthius Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 An itibariyle bitti. Çok iyi olmuş yine. Özellikle bölümün başlangıcı ve Guybrush'ın başına gelenler çok iyiydi. Finalde yine tam merakta bıraktı, işin yoksa 1 ay 3. bölümü bekle şimdi. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 3 dakka kadar oynadım, cok şahane off dyanamıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Monthius said: An itibariyle bitti. Çok iyi olmuş yine. Özellikle bölümün başlangıcı ve Guybrush'ın başına gelenler çok iyiydi. Finalde yine tam merakta bıraktı, işin yoksa 1 ay 3. bölümü bekle şimdi. :P Katılıyorum. Yine kolay kaçmış biraz. Hiç takılmadan gidebildim. Ama yine de bulmacalar harika. Çözdükçe zevk alıyosunuz. Süper olmuş yani. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Bitiremedim hatta bi yerde takıldım ilerleyemiyorum çok sinir oldum :( Bi item'ı almayı atladım sanırım, durmadan etrafta dolaş birşeyler daha bul gibisinden hint geliyor kafayı yemek üzereyim ki bıraktım şimdilik :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Hmm. Nerde takıldığını söylersen çaktırmadan bir ipucu verebiliriz belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 hallettim haritada 3. adayı görmemişim de kafayı yiyodum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Chapter 2 de bitti, tadı damağımda kaldı gibi bişiy oldum :D Yarıda kestiler actionu :P :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Elaine lechuck a gitsin morgan ı istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Pretty please with marshmellows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 and dont put your ling on to thing, ok honey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Yeni yükledim iki oyunu, ÇOK iyi olmuş. Eski tadı sonunda yakalamışlar. Beni rahatsız eden 3d 2d olması değil, canlılığı yakalayabilmesiydi, ve bunu şu ana kadar çok iyi başardı. 3. bölümü sabırsızlıkla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mirage said: Ama sonraki adadaki merfolk bozdu olayı. Orc goblin falan da ekleselermiş bari bu ne ya. =/ vooodoo oluyor da, gemi süren maymunlar oluyor da, grog ile hayalet öldürmece oluyor da, bu mu olmuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 2. bolumu az once bitirdim, 1. e gore daha zor olmus, bircok mekan oldugu icin gereksiz yere ilerde cozulecek kisimlarla ugrastigimdan cok zaman gecti. Cok cok guzel yapmislar, gelecek bolumu iple cekiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Onlar farklı fantazi seviyeleri Bonec. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 http://twitpic.com/ggdw0 preorder edenler icin Steve Purcell in ozel cover resmi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Ooo ben etmiştim. Ama ne zaman yollicakları hakkında bir bilgi yok hala galiba. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Mirage said: Ooo ben etmiştim. Ama ne zaman yollicakları hakkında bir bilgi yok hala galiba. :( butun seri bitsin oyle yapicaklar, ucret olarak sadece shipping ekliyecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 3. bölüm çıkınca hepsini oynayacaktım ama dayanamadım bitirdim hemen =) İlk 5 dakika biraz hayal kırıklığıydı "aha sıçtılar bir serinin daha içine" diye. Ama öyle güzel topladı ki, mis gibi oldu. Heyecanla oynuyorum. Bulmacalar biraz kolay olmasına rağmen oldukça zevkli, karakterler de oldukça güzel. (doktoru pek sevemedim, aksan olmamış istenildiği gibi) Dominic değilde başka biri seslendirseydi cidden olmazmış, gayet karakter yerine oturmuş yine. 3. bölümü sabırsızlıkla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Pek alakasız ama http://www.youtube.com/watch?v=ZIQaQ1qXkb8 Feysbukda telltales'in fan updatesi olarak verildi, güzel yapmışlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Arkadaslar bir soru sorucam ona gore alicam oyunu sanirim. Mousela mi oynaniyor yoksa klavyeyle mi hareket ettiriyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2009 ikiside var keyfine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 escape from the monkey island veya öncesi herhangi bir oyunu gibi olduğu sürece isterlerse saat saat satsınlar yine alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Bone said: Bu arada Monkey Island'ın ilk oyunu tekrar yapılıyor. High definition olarak çıkıyor. Gamespot sayfası: http://www.gamespot.com/pc/adventure/thesecretofmonkeyislandspecialedition/index.html Oyunun E3 videosu: http://e3.gamespot.com/video/6210375/ bu da efsaneymiş ben bilmiyodum. ben ilk oyunu oynamadım daha, kıskanın beni dfshfksd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 bölümler cok guzel bu arada, kesin oyna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Cry enginele MI2nin bi kısım arka planlarını 3d yapmış bi eleman. Baya da güzel yapmış aslında. http://www.youtube.com/watch?v=3bInZ7_y4Lw&hd=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar