Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Sony basliyor yakinda edik: http://www.justin.tv/g4tv_e3 'de nerdeyse basladi. bone: +1, casual gaming sucks diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 sony çok iyi hazırlanmış gibi duruyor nintendodan sonraherşey insana iyi geliyor aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 assasins creed 2 gameplay gösterdiler. gayet güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 abi facepalm. sony ps3 için wii kumandası yapmış ya :( microsoft'un project'i sonrasında çok basit kalmış. Mighty_THoR said: sony çok iyi hazırlanmış gibi duruyor nintendodan sonraherşey insana iyi geliyor aslında nintendo en kötüsüydü aralarında. nintendodan sonra hepsi çok güzel geliyor. ancak microsoft sanki en iyi hazırlanan şirketti gibi geldi. adamlar sahneyi bile epey ilginç döşemiş. sundukları oyunlar da çok ilginçti. sony'de ciddi bir şey görmek isterdim ama sanki microsoft + nintendo /2 gibi olmuş geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 wii kumandasından çok farklı yahu yaptıkları şey aslında. ışın kılıcı olur ondan mis gibi dsf onu bekliyorum çok heyecanlandım. gayet güzeldi ya ben ilk defa izledim epik buldum heyecana ortak filan oldum dfjk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 şu araba yarışını sevdim. birbirinin klonu şeklinde çıkan mario kart türevi oyunlardan sıkılmıştım. ayrıca track editor özelliğine vuruldum. adamlar müthiş kodlamış ve oldukça kullanışlı biçimde dizayn etmiş. helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 sony daha iyiydi bence. microsoft daha hayal gibi geliyor bana. sony 2010 da başlıyoruz satışlara diyor. daha nolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 wii kumandasi degil ki ISIK YAYAN DILDO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 http://e3.gamespot.com/live.html?tag=content_nav;live canlı yayın God Of War 3 var şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 oha ya gow3 süper gel de ps3 alma edit: 2 co-op oynanıyormuydu? edit2: oha oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 God of war 3 çoook iyiydi. herif Heliosun kafasını kopardı ya :d .Şimdi Uncharted 2 başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 microsoftun tanıtımı da übermiş ya. hatta gow3ü gölgede bırakır unutturur. ne bombalar patlatmış adamlar. sırf xbox için ama. yeni teknolojiler harika ve pc sahibi olarak tırstım. konsollar nereye gidiyor? :S sony neler yapmış onu da bir bulayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Sony konferansı da yüklenmiş gamespot a şimdi. Microsoft sahneye çıakrdığı konuklar ile ezdi zaten. Ringo Starr, Paul Mccartney, Steven Spielberg. Ayrıca Project Natal bayağı iyi oalcka gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 uncharted iyiydi..bina yıkılması falan. batman olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 bi de bütün herkes neden çıkaracakları platformları söylerken en son ..and pc diye ekliyorlar uyuz oldum ps3, xbox360 and... hmm pc evet uncharted'in özellikle atmosferi güzeldi, helikopterin rüzgarından etraftaki herşeyin etkilenmesi bina yıkılırken ki cisimlerin hareketleri falan güzeldi. batman de anca wolverine gibi bişi olur pek olayı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2009 sonynin oyunu da müyhiş gözüküyor ama sony sonuçta=) devasa cod4 gibi düşünürsek baya tutar herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 heavy rain İNANILMAZ müthiş.ölünce try again yok. 4 karakter var hepsini öldürürsen oyun bitiyor baştan başlaman gerekiyor=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 of aynı şeyi yazmaya geldim heavy rain çok iyiydi, efsane olacak oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 evet güzeldide o pad i salla hadisesi dışarıdan bakanlar için uygunsuz bir görüntü oluşturabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 http://image.com.com/gamespot/images/2006/138/933123_20060519_790screen001.jpg heavy rain'i şu ss'den beri merak eder dururdum. güzelmiş ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 cod demo başlıyor ondan sonra swtor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 modern warfare 2 baya iyi gozukuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 kalp atışı hadisesi bence olmamış multiyi bitirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2009 E3 2010'u konsole aciyorum artik. PC oyunlarindan bahsetmediler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2009 Modlar beyler efendiler; "Bütün E3 2009 tanıtımları" diye Rapidshare link sürüsü buldum da, koysam illegal olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar