Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ntvmsnbc haberi said: ABD'nin 101 yıllık otomotiv şirketi General Motors iflastan korunma yasasına başvurdu. GM, ABD şirketler tarihinin üçüncü büyük iflası oldu. Merkezi, ABD otomotiv şirketlerinin kalbi sayılan Detroit'de bulunan GM, 34 ülkede otomobil ve kamyon üretiyor, 244 bin 500 kişiyi istihdam ediyor ve 140 ülkede araç satıp servis olanağı sağlıyor. Bünyesinde Buick, Cadillac, Chevrolet, GMC, GM Daewoo, Holden, HUMMER, Opel, Pontiac, Saab, Saturn, Vauxhall ve Wuling gibi markaları bulunduran GM, geçen yıl 8.35 milyon adet otomobil ve kamyon sattı. Geçen yıl GM'den daha fazla araç satan Japon otomobil üreticisi Toyota, 77 yıldır ilk kez GM'yi tahtından etti. GM, bugüne kadar yaklaşık 20 milyar dolarlık devlet yardımı aldı. oh, geçmiş olsun. gene dalgalanacak gibi piyasalar. cidden dev gibiydi şirket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 opeli kanadalı bi firma aldı bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 77 yıl önce japon arabaları varmıymış ki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 muhtemelen ford'u geçmiştir o zamanlar diye tahmin ediyorum. 77 yıl boyunca zirvedeymiş satışta. evet bazı şirketleri satmış sanırım bünyesindeki son zamanlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 chapter 11 iflas demek değilmiş yahu, yani hoş değil tabii de. tam olarak iflas etmiş sayılmıyor, teğet geçerken az iteleyin de doğrulalım abiler bayrağı sallamış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 hep General Electric le karıştırırdım ben bunu, aradan çıkmış oldu oh artık karışmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 yardım paketiyle filan iflastan kurtarıcaklardı sanki en son. yine mi iflas ettiler, yoksa ilk iflas olayı mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 oooh, sular idaresiyle mecidiyeköy bana geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 2009 escalade ye 10 bin dolar veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Çok iyi olmuş, hiç bir firmaya devlet yardım etmemeli. Yardım paketi verilirken ben bile çok sinirlenmiştim de Amerikadan pek ses çıkmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 kaynak aktarmıyolar da devletleştiriyolar sanırım said: Otomotiv sektörü virajı alabilecek mi? General Motors'un kreditörlerinin çoğunun, hükümetin 27 milyar dolarlık borca karşılık yeni General Motors'tan hisse alma teklifini kabul ettiği bildirildi. Bu, General Motors'un iflastan korunma sürecinden çıkmasını hızlandıracak bir gelişme olarak yorumlanıyor. YÜZDE 60'I DEVLETE Bir zamanlar ABD'nin ekonomik gücünün sembolü olan General Motors'un, iflas sürecinden 60 ila 90 gün arasında çıkması hedefleniyor. ABD hükümetinin, General Motors'taki payının ne olacağı netleşmeye başladı. Buna göre, ABD hükümeti General Motors'a 50 milyar dolar kaynak aktarılması karşılığında şirketin yüzde 60 hissesine sahip olacak. 50 milyar dolar, yılbaşından bu yana verilen 20 milyar dolarlık kaynağı da içeriyor. Kanada hükümeti, 9.5 milyar dolarlık yardıma karşılık yüzde 12 hisse alacak. Hisselerin geri kalanı ise işçi sendikasına ve kreditörlere ait olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 galiba bu amcalardı savunmalarını göstermişti devletten yardım isteme şeyinde tvde. avukattı galiba tipler ama showmen tadında yapmışlardı savunmalarını çok kötüydü, ama karşılarındaki amca yememişti "verdiğiniz kağıtlara bakarak önümüzdeki 3-5 ayı göremeyeceğinizi söyleyebilirim niye size yardım edelimki falan demişti" yargıçtı sanırım hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 yargıçta malmıymış ? adamda biliyo 3-5 ayı göremicenide ondan yardım istemiyo mu zaten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 işte parada versek siz onuda batırırsınız demek istemiştir adam, ki galiba zaten öyle oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 oyşh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 yardım paketi verilmemeli ne demek abi. 3 5 ay sonra batacak diye vermeselerdi o zaman anında batsaydı, para dönmeseydi. daha mı iyi olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 ahahaa kapitalist amerika devletçilik ilkesini benimsemeye başladı sanırım sdfd zevk aldım noldu bütün ekonomiyi devlet mi planlayacak yoksa ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 GM'in CEO'su yardım istemeye jetle gitti. sansasyon oldu hybrid arabayla döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 catlak camli kartal gondersinler bari arkadasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 merkez binasını da ebayden satarlar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Norak said: işte parada versek siz onuda batırırsınız demek istemiştir adam, ki galiba zaten öyle oldu :) olur mu öle şey,kaç kere yardım almış bu şirket batmak üzereyken,amerika'nın otomativ devi lan bu devlet bunu kurtarmıcakta neyi kurtarcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 kendi poposunu kurtarabilir once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 bir arkadaşım gerilemelerinin 70'lerin sonunda yaptıkları başarısız bir hamleden ötürü gerçekleştiğini ve o günden bugüne bellerini doğrultamadıklarını söylemişti,bayağı oluyor bunu konuşalı o zaman da haberleri vardı işte asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 bunları kurtararak kendi poposunu kurtarcak bence abi,şimdi iktisat okuyorum daha 1.sınıf,yeni yeni öğreniyoruz neyin ne olduğunu,dolayısıyla şu anda atıp-tuttuğum şeylerin iktisadi açıklamaları çok doğru olmayabilir biliyorum : p ama bence bunları kurtarıp götü kurtarır devlet,kendi alkışladım. hürmetler ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 cnn live da ceo felan basın konferansı var şimdi başladı bik bik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar